| Clark's Blackberry | |
|
+8Ally Specter Eloine H. Heaven Austen Harrington Mitchie Finnegan Alexis Antoinette Edgard Davin Cher Burke Clark Davin 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:31 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Geleceği kesinleştiri düşünüyorsun dostum. Şirkette paraya para demezsin. | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:36 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Çok karamsarsın dostum | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:43 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj:Anladım sana hayallerinle başarılar. | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:48 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Önemli değil | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 6:09 am | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Cuma günü evde ol. Misafirlerimiz var. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 6:35 am | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Evde ol dedim o kadar. Gelmemezlik yapmıyorsun. Beraber ortak iş yaptığımız bir aile geliyor. EVDE OL. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 6:38 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Alexis. Mesaj: Clark ben Alex. Sanırım misafiriniz olacakmış, sizin evdeki aşçı kadından öğrendim. Eğer geleceklerin arasında dişi varsa ve o dişi Edgard'a yavşarsa lütfen abimin sevgilisi zaten var de. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 6:41 am | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Ailecek geliyorlar dedim. Tek başıma mı karşılayacağım? Burke ailesi. | |
|
| |
Alexis Antoinette
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 6:44 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Alexis. Mesaj: Biliyorum işte. Boşver orasını. Doktor olmanın faydaları diyelim. eheh. Sen sadece Cher'in annesinin abine yaklaşmadığından emin ol lütfen. Rica ediyorum. Cher zaten ona yaklaşmaz biliyorum. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 6:45 am | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Neden sevindin bu kadar? Yoksa bahsettiğin kız onların kızı mı? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 6:51 am | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Misafirleden birkaç saat önce evde ol. Seninle bu konuyu konuşacağım. Ve işi batırmaya kalkma. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 6:53 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Alexis. Mesaj: Cher öi? Aaa şimdi anlıyorum. Sen o çocuksun. Tamammm. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 6:57 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Alexis. Mesaj: Aaa süper! Neyse, abine çok kırgınım şuan. Birkaç gün ortalıktan yok olacağım. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 7:00 am | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Eve değil ama şirkete daha çok gelmeye başlarlar. Ya da yemek veririz oralarda daha çok karşılaşırız. Kızın canını sıkıp da işi batırma. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 7:03 am | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Evet ama konuyla ne alakası var? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 7:07 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: İşi batırmada ne yaparsan yap.
| |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 7:15 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Şüphem duyguların ve başka organların devreye girince kaybolan zekandan değil. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 7:18 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Ben abiyim baba değil. Duygularından kendin emin ol. Şirkette zaten varis konusu sürekli gündeme geliyor. Sen başa geçmeyeceksen geçecek birini bulmam gerekiyor. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 7:22 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Bu gidişle beni evlenmek zorunda bırakacaksın. İmza yetkisi işini düşüneceğim. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 7:27 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Evet düşüneceğim ama Alexisi neden sürekli gündeme getiriyorsun? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 7:35 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Çıktıklarımın arasında sadece birkaç tanesini tanıyorsun. Belki diğerlerinin arasında daha iyisi var. Yaşı konusunda yalan söylemeyen mesela. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 11:51 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Cher Mesaj: İş yemeği için size gelecekmişiz. Ne hoş değil mi? Abini görmek için can attığım söylenebilir. | |
|
| |
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 11:56 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Cher Mesaj: Önceden tanışmadığımız nasıl belli. Kimse bana çocuk demez bilirsin. Heleki erkekler.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 12:00 pm | |
| Bir yeni mesaj! from: Cher Mesaj: Göreceğiz.. İddasına var mısın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 12:16 pm | |
| Bir yeni mesaj! from: Cher Mesaj: Nesine olduğunu biliyorsun bence. Ama ben kazanırsam peşimi bırakırsın. | |
|
| |
| Clark's Blackberry | |
|