| Clark's Blackberry | |
|
+8Ally Specter Eloine H. Heaven Austen Harrington Mitchie Finnegan Alexis Antoinette Edgard Davin Cher Burke Clark Davin 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 12:21 pm | |
| Bir yeni mesaj! from: Cher Mesaj: Kaybedeceğin bir kumara giriyorsun. Anlaştık. | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
Belirgin Özellikler : Tıbbi Tanı Uzmanı Rp Yaşı : 27 Mesaj Sayısı : 70
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 1:09 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Bilinmeyen Numara Mesaj: Bu nasıl bir saçmalık! Bu numarayı yiyeceğimi mi sandın? Bir daha mesaj atarsan hiç hoş olmayacak! | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 1:22 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Bilinmeyen Numara Mesaj: Bar mı? Senin gibi birine numaramı vermem için kör kütük sarhoş olmam gerekir. Ve böyle bir şey hiç olmadı. | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 1:38 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Bilinmeyen numara Mesaj: Clark? Hmm... Tanıdık gibi, kaç yaşındasın? Belki işten tanıyorumdur. | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 1:43 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Öğrenci mi? Ahaha! Bana bak bücürük, iş senin açından hoş olabilir; ama böyle veletlerle konuşmam ben. Git yaşıtlarınla takıl. Hem sütünü içip yatsana sen? Bir de barda tanışmışızdır diyorsun! | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 1:53 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Şu an benimle neden konuşuyorsun? Seni tanımıyorum işte, uzatma! | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:02 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Bir ergene adımı söylemeyeceğim. Ama 27 yaşındayım. Yani artık ikile. | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:10 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Güldürme beni. 18 yaşında biri başka ne ister? Ayrıca bar lafını açan sensin! Sana değerli vaktimden 5 dk ayırırsam rahat bırakacak mısın? | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:18 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Çünkü numarayı sana ben vermedim! Birinden aldığın besbelli! | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:24 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: İŞTE ŞİMDİ SİNİR BOZDUN VELET! Şimdi izninle biraz çalışmam gerek, senin gibi baba parası yemiyor herkes. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:25 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Hangi numaradan bahsettiğini bilmiyorum. Ama ben masumum, öyle şeyler yaptığım nerede görülmüş? | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:29 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Öyle olsa bile Edgard Davin' in akrabasısın. Ayrıca, sana numaramı ne zaman verdiğimi hatırladım. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:30 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Söylemiştim. Ama aslında bu iyi bir fikirmiş. Daha sonra bunu kullanacağım, teşekkürler! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:33 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Pek sanmıyorum, sen Cher'i görene kadar beklesem yeter. Nasıl olsa onu görünce aklın bir karış havada oluyor. ^^ | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:34 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Dün hastaneye kan tahlili için gelmiştin. Ben Dr. Specter. Evet, dışardan nazik görünüyorum. Bak, sana dediklerim için üzgünüm ama dediklerimi birine ilettiğin anda işsiz kalırım. | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:42 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Patronum senle özel ilgilenmemi istedi, ağabeyinden dolayı. Ben de terfim için işe yarayacağını düşünmüştüm; fakat tam tersi oldu. Herneyse, senin doktorunum. Bu senle arkadaş olduğumuz anlamına gelmez. Yarın tahlil sonuçlarını alabilirsin. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:44 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Beklerim önemli değil. Önemli olan eğlencenin dozu! Hey, Impala'yı bu işe karıştırma. Onun bir suçu yok! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:47 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Benim hayalimse Impala'da Eye of The Tiger eşliğinde coşmak! Sense bunun çocukça olduğunu düşünüyorsun. Çok şey kaybediyorsun bence. | |
|
| |
Ally Specter DOKTOR
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:48 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Özel sektörde işler böyle ilerler. Ayrıca tüm doktorlar benim gibi kaba değil. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:52 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: İçindeki çocuğu yaşatmak suç mu ki? Biraz daha eğlenceden anlayan biri olsaydın ne olurdu sanki? Ama yine de klibimi çekmene izin vereceğim, en azından eğlencenin bir parçası olabilirsin böylelikle. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 2:57 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Ben sadece iyiliğini düşünüyorum tamam mı? Bunu anlamamakta ısrar eden sensin. Videoyu çektikten internete koyabilirsin, herkesin beğeneceğine eminim. En azından diğerlerinin eğlence anlayışı var! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:02 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Geçen yıl yaşananlar mı? Bu da ne demek oluyor? Ya da dur, hiçbir şey anlatma. Eğer korktuğum türden bir şeyse kusma tehlikem var çünkü. Bu aralar normalde olduğundan daha az kabasın. Başına bir şey mi düştü senin? | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:08 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: O spoilerları duymak istemiyorum, hiç iç açıcı değiller bence. Kan aldırmak sayılır herhalde, başka bir açıklama bulamıyorum çünkü. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:14 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Bir de yüz yüze mi anlatacaksın? Bu kadar acımasız olma. Sanırım verdikleri kanın etkisi yavaş yavaş geçmeye başlıyor, kendi kişiliğine geri dönüyorsun. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:20 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Sen eğlence diye buna mı diyorsun? Bir dahaki görüşmemizde yanımda kulaklık getirmeyi kesinlikle bir yere not etmeliyim. Haha! Çok komiksin, asi genç Clark. | |
|
| |
| Clark's Blackberry | |
|