| Clark's Blackberry | |
|
+8Ally Specter Eloine H. Heaven Austen Harrington Mitchie Finnegan Alexis Antoinette Edgard Davin Cher Burke Clark Davin 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 7:12 pm | |
| Bir yeni mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Biliyorum, sen de değerimi bil o yüzden. Tamam, gelirken film de getiririm. Nasıl bir şey olsun? | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 7:24 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Iyy, romantik olmayacağından emin olabilirsin. Vıcık vıcık filmleri sevmem. Büyük ihtimalle macera, fantastik falan getiririm. Onların tadı başka. Mısır sözünü de unutma! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 8:04 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Hey, ben o kadar aç bir insan değilim! Şey, belki birazcık... Yine de bütün mısırları patlatsan iyi olur sanırım. Film izlerken kendimi kaybedebilirim. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 10:21 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Alexis. Mesaj: Elbette, karşılıklı birer teşekkür kahvesini hak ettik. | |
|
| |
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:22 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Nasılsın | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:33 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Eloiné. Mesaj: Şu sıralar çok içtiğini duydum, hayatım. Beni neden çağırmadın!? | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:37 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Eloiné. Mesaj: Hiç değişmedin, Clark. Hep bencilsin! Yapalım bir ara. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:40 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Eloiné. Mesaj: Tamamdır! Çok iyi gelir hatta. | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:41 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Ben Austen. Aynı sınıftayız aynı lisedeyiz. | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:49 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Ben de iyiyim dostum. Şuan Paris'deyim ama yakında dönücem New York'a Sen neler yapıyorsun... | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:52 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Anlıyorum dostum | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:58 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Anlıyorum ama benim babam ilgileniyor. O işlerle | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:03 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Ama olsun daha genç abin ona ne olabilir ki. | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:07 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Austen Harrington Mesaj: Şimdi daha iyi anlıyorum. İşin var dostum ama istemez misin? Şirketinin olmasını | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:25 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Ne diyebilirim ki? Beni iyi tanıyorsun. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:27 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Eloiné. Mesaj: Yok artık! Joselle ile dedikodunuz çıkmış! | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:31 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Eloiné. Mesaj: Bilemiyorum, Clark. Aslında, yakışıyosunuz. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:33 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: CLARK! GG'nin yazdıkları doğru mu? Eğer doğruysa o kızın peşini bıraktığın için çok sevineceğim. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:36 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Eloiné. Mesaj: Aslında sevinmiştim... Neyse, bu konuyu kapatalım. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:43 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Eloiné. Mesaj: Açık bir kapı sezdim, orada. Umarım en kısa zamanda kapı sonuna kadar açılır! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:44 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Bir anlığına da olsa sevinmiştim oysaki. Yine de umudumu kaybetmeyeceğim. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 4:53 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Sevdiğin kişi seni hak etmediğinden olmasın? | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:06 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Bundan o kadar da emin değilim, umarım hayal kırıklığına uğramazsın. | |
|
| |
Alexis Antoinette
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:09 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Alexis. Mesaj: Mesajımı bekle. ^^ | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:16 am | |
| Bir yeni mesaj! From: Alexis. Mesaj: Patron Ed. Ben sadece iş birlikçiyim. Birlikte onu alt edelim! Yani alt etmek derken ben küslüğü gidereyim sen de doktor ol. Hepimiz sonsuza kadar mutlu yaşayalım. | |
|
| |
| Clark's Blackberry | |
|