| Clark's Blackberry | |
|
+8Ally Specter Eloine H. Heaven Austen Harrington Mitchie Finnegan Alexis Antoinette Edgard Davin Cher Burke Clark Davin 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:27 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Yapma Clark, bir de kulağıma japon yapıştırıcısı sürmek zorunda bırakma beni. Tamam, bir daha kullanmayacağım. Yeter ki şu olaydan bahsetme! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 3:33 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Bunu duyduğuma sevindim. Ama yine de tetikte olsam iyi olur. Cher ile ilgili duyguların her an depreşebilir ve bu benim açımdan tam bir kabus olur doğrusu. | |
|
| |
Diamontina Dixon DAVİN A.Ş. GENEL MÜDÜR SEKRETERİ
Rp Yaşı : 25. Lakap : Dia. Mesaj Sayısı : 33
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:09 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: G.M. Sekreteri. Mesaj: Evet, şirketle daha fazla alakadar olmanızı istiyor. Bir de ortağınızın kızını fazla bunaltmamanızı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:22 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: G.M. Sekreteri. Mesaj: Bay Edgard bu yanıttan pek memnun kalmayacak ama, iletirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Çarş. Eyl. 12, 2012 5:41 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: G.M. Sekreteri. Mesaj: Aile işlerinize burnumu sokmam istemem. Ama abiniz bu şirkete çok emek veriyor ve bunları yaparken sizi de düşündüğünü söyleyebilirim. Yine de bazen biraz üstünüze geldiği zamanlar oluyor sanırım. Daha fazla yorum yapmak da bana düşmez, üzgünüm. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 3:55 am | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Cher. Mesaj:" Dünkü partide neden yoktun? Gene ne işler karıştırıyorsun? | |
|
| |
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 4:45 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Cher Mesaj: Dibimde bitmeyince fark ettim tatlım. Birde en gürültücü tipler siz olduğunuz için. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:02 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Cher Mesaj: Ha-ha. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:05 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Bro Mesaj: Bana neyi yapıp neyi yapmayacağımı ÖNERME. Seni kulaklarından tavana asarım. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:08 am | |
| Sesli mesaj
Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Az önce beni tehdit mi ettin sen? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:22 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Yemeğe gelmeni yasaklıyorum. Cuma günü eve gelmiyorsun. Güvenliği de bilgilendireceğim. Eve girişin YASAKLANDI. Saygılı konuşmayı öğrenmeden de gelmiyorsun. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:29 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Şirketteki konumuna çok güvenme. Son söz her zaman benim. Şirket benim üzerime kayıtlı ve senin de ben bir şeyi onaylamadan imza verme yetkin yok. Sana şirketin yarısı senin derken yalan söylüyordum. Herşey resmi olarak benim üzerime kayıtlı. Şu an istesem altındaki pantolonu bile alırım.
| |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:43 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Göreceğim Clark göreceğim. En ufak yanlışında sonuçlarına katlanırsın. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:48 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Uğramadığın şirkette basit birkaç toplantı işte. Diyeceğin başka birşey var mı? İmzalamam gereken belgeler var. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:53 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: %12 Hissen bu işte. Daha küçük hissedarlar bile işle ilgili. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 6:01 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Diğer hisseleri de al ve karşıma tüm hisselerle çık o zaman. Bunun % 47'ye kadar yolu var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 6:09 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Cher Mesaj: Bir trip havası seziyorum.. Ne oldu sevgilin mi ayrıldı? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 6:33 am | |
| Bir yeni mesaj! from: Bro Mesaj: Bu konuda da birşeyler yapmayı düşünüyorum zaten. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 4:35 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Sizde geçireceğim akşamın küçük bir önizlemesi sadece. - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 4:50 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Abinin sıkıcı iş yemeğini bensiz geçirmeyi mi tercih edersin yoksa? Bu arada, bu ortaklık kuracağınız aile kim, tanındık birileri mi? | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:03 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Yoksa o ailenin yakışıklı bir oğlu falan mı var?! İyiye yoruyorum bak, umarım kötü bir sürpriz falan beklemiyordur beni. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:11 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Olsun, yemekler de yeter bana. Ama eğer kötü bir sürprizle karşılaşırsam bunu sana fena ödetirim, bilmiş ol. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:21 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Of iyi tamam. Büyük ihtimalle pişman olacağım ama, sana güveniyorum bu seferlik. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:32 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Git gide isteğim sönüyor ama laf ağızdan çıktı bir kere, geleceğim tamam. Ama fazla kalıp kalmama konusunda söz veremem. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Perş. Eyl. 13, 2012 5:53 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Umarım dediğin gibi olur Clark, ben pek ümitli değilim yine de. | |
|
| |
| Clark's Blackberry | |
|