| Clark's Blackberry | |
|
+8Ally Specter Eloine H. Heaven Austen Harrington Mitchie Finnegan Alexis Antoinette Edgard Davin Cher Burke Clark Davin 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 11:48 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pek açık bulamayacağınızdan sesli mesaj ya da mesaj bırakın Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Mesaj:Mesaj: Bir yeni mesaj! From: Mesaj: | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 12:49 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj:Ölmedim, sadece Paris'te takılıyordum. | |
|
| |
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 12:56 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Yeni haber var mı? Ona göre bir şeyler ayarlıyayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 12:59 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Yetmeyeceğini biliyorsun küçüğüm. Anlatman için buluşalım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:02 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Üzgünüm tatlım sana kapılmam için sıra beklemen gerekecek. Uzuun bir sıra. Yarın bizim otelin önünde ol. Limuzinle gelip alırım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:06 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Göster kendini Sıkı giyin iyi bir yürüyüş yapacağız. Ne kadar haberin varsa o kadar iyi olur senin için. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:13 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Gene içtin mi sen!? Son seferinde de kapıma dayanmıştın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:19 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Bebeğim, sadece kör kütük sarhoşken zaten seninle yatabilirdim. Yani umudunu kes. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:23 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Eminim öyledir bebeyim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:27 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Hem sen biricik liselilerinle takılsana tatlım. Benim şan dersim var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:30 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Bana hakaret etme, sonun kötü olur. Neyse zeki çocuk sana ihtiyacım yok zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:38 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Hoşlanmaymış.. Geçmiş yüzyıl duyguları... | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:47 pm | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Edgard Davin Mesaj: Anladım anladım. Sen eve gel konuşacağız zaten. Notlarını da duyalım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:48 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Bende de duygular var tatlım. Bknz: Hırs, öfke, kin tutma, kıskanma. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:53 pm | |
| Sesli mesaj: Bir yeni mesaj! from: Edgard Davin Mesaj: O kulaklar çekilecek Clark. Alırım o evi de arabayı da altından. Biraz şirkette iş öğren. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:54 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Cher Mesaj: Bunların yanında bir de şehvet beni ilgilendirir. Diğerleri çocukça. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:56 pm | |
| Mesaj: Bir yeni mesaj! From: Alexis. Mesaj: Clark! Abine bir şey söyle. Uzatmasın küslüğü. Doktor olmak istediğini biliyorum, destek olurum sana. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:58 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Edgard Davin Mesaj: Ol. Olma diyen mi var? Ama bana birşey olursa şirketin başına kim GEÇECEK? Bunu düşün. İki meslek öldürmez seni. | |
|
| |
Alexis Antoinette
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 1:59 pm | |
| Mesaj: Bir yeni mesaj! From: Alexis. Mesaj: Nasıl tanımazsın. Alexis ben, Ed'in eski sevgilisi. Başta istediğin üniversiteye tavsiye mektupları mesela. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:01 pm | |
| Mesaj: Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Bunu sen mi diyorsun? Deneyimsiz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:06 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Bu geçen seneye kadar bakir olan biri mi söylüyor. Lütfen...
| |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:07 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Alexis. Mesaj: Merci Clark. Ed'e selamlaaaar. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:07 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Bro Mesaj: ÖLSEM BİLE KALKAR GELİRİM. SATMAK DA NE DEMEK?!? Clark eve geliyorsun hemen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:16 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Demek ki deneyimsiz demem yanlış değilmiş. Yılda bir, o da beni kuvvetli sarhoş edersen. Poor you. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:20 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Ha-ha. Bu çok acıttı. Sonuçta pervanelerin ışığa geldiği gibi bana geliyorsun. | |
|
| |
| Clark's Blackberry | |
|