| Clark's Blackberry | |
|
+8Ally Specter Eloine H. Heaven Austen Harrington Mitchie Finnegan Alexis Antoinette Edgard Davin Cher Burke Clark Davin 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:25 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Mutlu son beklemek için büyümedin mi Clark? En fazla öpücük isteyebilirsin bu hikayede. | |
|
| |
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:30 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Bende Gucci'nin duygusuz yüzü olarak büyüdüm. Masallardan iğrenirim, bir ton saçmalık sadece.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:33 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Ben asla pelerin giymem! Aynı zamanda ben kötü kraliçe olmaktan zevk alıyorum. Siyah her zaman kırmızı (aşk) dan üstündür. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:38 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Cadılar bayramı zorunluluğu -.- Ben kimseyi sevmediğim için ölme olayı olamaz Taş kalpliyim diyelim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:42 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Ben her renk içinde güzelim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:45 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Tatlım, anlatamıyorum galiba. Bana asılmayı kes!
| |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:49 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Doğru nokta. Hayranlar grubumdan çok hoşlanırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:53 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Ah, ne tatlı sözler bunlar.. Hemen kusmaya gidiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 2:55 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Geçen seneki repliğin. Try again. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:00 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Geçmişten hoşlanmam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:02 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Carpe diem tatlım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:07 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Almayayıım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:15 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Beni etkilemek için çalışmana bayılıyorum Clark. Nasıl değiştin? Kendine güvenine bayılıyorum. Yarın mı? Çaldır yeter. Biraz hasret giderelim bakalım. Neyse iyi geceler bebeğim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:20 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Clark diye kayıtlısın sadece. Ya ben ne diye kayıtlıyım? | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:22 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Düzeyli bir arkadaşlık buna denir işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:25 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj:Fazlası demek zorlama olur bence. | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:31 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: İyi, ne kadar etkilisin görelim | |
|
| |
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:35 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cher Mesaj: Bu bir teklif değildi. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:35 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Bro Mesaj Yok artık öyle birşey. Hem bunlar telefondan olmaz. Eve gel. | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 3:40 pm | |
| Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Tamam abi sakin ol. Ama valla kallem gibi kızdı. Sen onla tekrar çık en iyisi. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 5:52 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Hey, Clark nerelerdesin? Unuttun bizi. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 5:58 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Ah, hala şu kızın peşinde olduğunu söyleme bana! Doğru yolu ne zaman bulacaksın merak ediyorum. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 6:31 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Ne yaparsam yapayım sana laf anlatamayacağım değil mi? Her neyse, onu konuşup sinirlerimi bozmak istemiyorum. Bir ara eğlenceli bir şeyler yapalım, uzun zaman oldu. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 6:41 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Abin mi? Uçarak geleceğim sanırsam. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Clark's Blackberry Salı Eyl. 11, 2012 7:01 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Mitchie. Mesaj: Vuhuu, o zaman senin geleceğini baltalamak istemem. Başka abiler bulurum ben de. | |
|
| |
| Clark's Blackberry | |
|