| Edgard Davin | |
|
+3Clark Davin Alexis Antoinette Edgard Davin 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 10:08 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Austen Mesaj: Peki Bay Edgard babamla çok yakında görüşmeniz dileğiyle... | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 10:10 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Kedicik. Mesaj: Önceden bana böyle bakardın. Resmini bile çekmiştim ihihih. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Alexis Antoinette
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 10:16 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Kedicik. Mesaj: Ben de sana yine böyle bakarım. Cuma günü oradayım. Erken gelip yemeklere de yardım edeyim, aşçınızı beğenmiyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 10:21 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: O beni hatırlar bence. Çok ilgilenmiştim kadınla. Beni sevmişti, gerçi beni sevmemek mümkün değil ki. ihihihih. Cuma günü okuldan çıktığımda direk senin evine gideceğim işte. Daha ne diyeyim? | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 10:34 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis the cat. Mesaj: Öptümmm. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 10:57 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Havada uçan sinekten bile kıskandığımı bil. -,- | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 11:00 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Jerk. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 11:12 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Cher Burke Mesaj: Dedim efendim. Büyük ihtimalle meşguldür. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 11:20 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Cher Burke Mesaj: Bunu iletirim efendim, teşekkürler inceliğiniz için. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 4:41 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Muffinhead. Mesaj: Ed, ne giymeliyim yemek için? Kırmızı mini elbiseyi mi yoksa siyah uzun elbiseyi mi çok kararsızım. Zaten yanına yakışıyorum; ama bonus yakışmak istiyorum. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 4:51 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Muffinhead. Mesaj: Bence bu yemekte sana çok faydam dokunacak deniz hıyarı. | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 4:51 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Bir yetişkinsin cuma günü kime asılıp asılamayacağını söyleyemem ama üniversiteli bir gençten uzak durmanı öneririm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:06 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Hı hı bende öyle diyordum. Eğer dediğim şeyi yaparsan işi alamaman için her türlü şeyi yaparım | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:10 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Sesini duyunca daha ürkütücü olmuyor anla artık. Nasıl düşünüyorsan öyle olsun. Umarım kendine bayağı güveniyorsundur. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:13 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Başbelası. Mesaj: BENİ KULLANIYOR MUSUN SEN?! PİS HERİF. DENİZ HIYARI BİLE DEĞİLSİN SEN, PLANKTONSUN. O BİLE OLAMAZSIN ONLARIN BİLE KALBİ VAR. CİDDEN KIRDIN BENİ. CİDDEN. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:23 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Sanırım hayatımda ilk ve son kez ciddi olacağım. Olabilecek miyim bilmiyorum. *iç çeker* Senin yanında olmak için gelmek istedim; ama senin beni istemediğin hissine kapılıyorum ve buna katlanamıyorum. Olamadım. Hoşçakal. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:25 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Öyle mi. İlla kendi yetkilerimi şirketi batıracak olan birine vermemi istiyorsun. Tabii bana göre hava hoş. Ben istedikten sonra beni engelleyemeyeceğini de anla. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:29 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Beni kıskanmanı çok seviyorum. Roy'a karşı ne hissettiğimi bilmiyorum; ama sana karşı ne hissettiğimi biliyorum. Roy'dan hoşlanıyor muyum? Evet; ama ne anlamda. Bilmiyorum. Al sana gerçek. Ve evet senin için geliyorum. Tıpkı senin için sizin şirkette işe girmem gibi. Neyse, bunu söylememe gerek yoktu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:33 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Bunlar sadece şakaydı biliyorsun değil mi abicim? Cuma günkü yemekte seni hiç rezil etmeyeceğim inan bana. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:44 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Peki, ben senin kaç milyarıncı tercihinim? Son? | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:45 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Her zaman ki komik abim benim. Sen başkasıyla mı görüşüyorsun? Biraz geç cevap veriyorsun da. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:48 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Zaten benim hiçbir şeye hakkım yok; ama senin her şeye hakkın var. Sekreterinden kıskanırım, çocuk gibi davranıyorsun Alexis olurum. Hizmetçiden kıskanırım, saçmalıyorsun Alex olurum. Evet, haklısın. Benim hiçbir şey demeye hakkım yok. Sen haklısın bey. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:50 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Hakkım olmadığını öğrendiğim yere daha fazla gelmeyi istemiyorum artık. Sana kolay gelsin. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:52 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Antoinette. Mesaj: Ne hoş şimdi de abartıyorsun Alexis oldum. Geçen gece seni bardan çıkarken gördüm mesela kolunun altında bir sarışın. Şimdi buna da saçmalıyorsun Alexis olacağım. Neyse ben gidip kendimi bir köprüden aşağı atayım da rahatla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Perş. Eyl. 13, 2012 5:54 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:O daha çok onların sorunu %12'ymiş peh. | |
|
| |
| Edgard Davin | |
|