| Edgard Davin | |
|
+3Clark Davin Alexis Antoinette Edgard Davin 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:55 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alex. Mesaj: Bu gerçekten kaldırabileceğimden ağırdı. | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:01 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Şirkette çalışmamı hala istiyor muydun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:06 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Hiç sadece çalışacaksa birlikte çalışacağımız kişilerin varisiyle daha yakın bir ilişkim olmalı diye düşündüm. Ne diyorsun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:13 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Zekamdan biraz bile şüphen varsa bu işi başlamadan bitirelim abi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:16 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:O organlar bile devreye girdiğinde zekasını kullanabilenlerdenim ben merak etme. O kıza ilgi duyuyor bile olsam ki bundan asla emin olamayacaksın işler batmayacak | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:20 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:İmza yetkimin kalmasını istiyorum. Yine de sen yedek birini bul. Ne olacağı belli olmaz benim için. ama istediğim zaman da yedek kişi olmasına rağmen orada hükmüm olmalı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:25 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Alexis çok iyi biri diye söylemiştim değil mi? Düşünecek misin? Bu zeki kardeşine yetki vermek için düşünecek misin yani? | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:34 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Ne yapayım çıktıkların ve tanıdıklarım arasında en iyi yenge idolü olan oydu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:38 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Bu olayı hiç anlatmamıştın. Ama iyi yanından bak seni ne kadar sevdiğini anla o zaman yaşı hakkında yalan söylüyor çünkü seni önemsiyor. Hem diğerleri önemli olsa kardeşinle tanışırlardı bence. | |
|
| |
Alexis Antoinette
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:38 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Sen şakadan bile anlamayan bir deniz hıyarısın! | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:50 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Sakın Açma. Mesaj: DENİZ HIYARININ BİLE KALBİ VAR, UNUTTUM. PİSLİK. BUNDAN SONRA SANA YAPACAĞIM TEK ŞEY CİNAYET PLANLARI OLUR. Ama jet kargoyla muffin gönderiyorum, onları yemeyi unutma. | |
|
| |
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 7:56 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Austen Mesaj: Bay Edgard nasılsınız? | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 8:34 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Sakın Açma. Mesaj: Neyi saklayıp neyi saklamayacağımı sana sormuyorum Bay ben ehliyetlere her zaman bakarım. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 8:58 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Sakın Açma. Mesaj: Ben seni kaybetmekten korktuğum için gerçeği ertelemiştim... | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:09 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Sakın Açma. Mesaj: Sence seni kaybetmeyi istiyor muydum? | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:11 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Austen Mesaj: Ben de iyiyim. Bir gün müsaitseniz kardeşiniz ben ve siz bir gün akşam yemeğine çıkalım | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:17 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Austen Mesaj: İş hakkında konuşalım diyecektim. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:20 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Başbelası. Mesaj: Hayır tabi ki, aptal. Nasıl bunu düşünemezsin ki? Ben de seni önceki sevgililerimden zeki sanırdım... | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:21 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Austen Mesaj: Babamla tartışdığımız için gönlünü almaya çalışıyorum | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:27 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Başbelası. Mesaj: Çocukça davranıyorsun, cidden... Kabul et teklifimi ve o iş anlaşmasını almana yardım edeyim. | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:32 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Austen Mesaj: Bay Edgard beni korkutuyorsunuz neyiniz var bugün? | |
|
| |
Austen Harrington
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:37 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Austen Mesaj: Bunu yapıcak kadar kötü olamazsınız değil mi? | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:41 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Başbelası. Mesaj: Fazla naz aşık usandırır. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 9:59 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Başbelası. Mesaj: Belki de gelebilirsin yetmemiştir. Beni istemiyorsan gelmem çünkü. Bana öyle bakmana katlanamıyorum. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 10:02 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Islak kedi. Mesaj: Garip işte. Böyle bir gairp. Dur deniyim elimdeki imkanlarla. -,- Böyle işte. | |
|
| |
| Edgard Davin | |
|