| Edgard Davin | |
|
+3Clark Davin Alexis Antoinette Edgard Davin 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:17 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Edgard Davin'in telefonunu aramaktasınız. Eğer açamıyorsam toplantıdayımdır. Mesaj bırakmayı unutmayın!1 Sesli Mesaj!Kimden: Mesaj:1 Yeni Mesaj!Kimden: Mesaj:
En son Edgard Davin tarafından Perş. Mart 07, 2013 3:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:25 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Akşam yemeğe ne dersin? Özledim seni. | |
|
| |
Alexis Antoinette
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:30 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Hadi ama.. Daha kaç kere özür dilemeliyim. Lütfen. Lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Bunu uzatırım, biliyorsun. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:33 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Sana muffin yapsam hala kızgın olur musun? Ne yapmam gerektiğini söyle; ama sakın benden uzak dur falan deme. Durmam. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:39 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Yapma böyle Ed. Lütfen... Ne istiyorsun söyle, önceki mesajdaki kurallar geçerli ama. | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:43 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Canım abicim mesajın amacını anladın bence.
| |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:46 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Oleyyyy! Sana yemek yapmayı çok seviyorum. Ama ciddi bir şey konuşmalıyız. Akşam yemeğinde olmalı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:50 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Notlarımın nasıl olduğunu biliyorsun. Bu konularda nasihat çekeceğin bir kardeş yok karşında. Yakında parayı almaya eve gelirim merak etme | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:50 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Ev mi? Hayır. Evleri sevmiyorum, unutmuşsun... Restorant diyecektim ben? Hani şu sürekli anlattığın ama beni bir türlü götürmediğin. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:52 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Eğer başından büyük bir darbe almadıysan normal değil Ed. Bir ara hastaneye gel ve bakayım... Görüşürüz, öptümmmm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:55 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Öyle sıkıcı bir yerde çalışmak istemiyorum. Ben doktor olmak istiyorum. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 1:57 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Biliyorum, özür dilerim. Kendine iyi bak. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 2:00 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: +201 ..... Mesaj:Merhaba Bay Davin. Ben ortağınızın kızıyım, babam pazartesi günü sizi yemeğe davet etmek niyetinde, boş musunuz? Cher Burke. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 2:01 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:O kadar bilgiden sonra beynimin küle dönüşeceğini hissediyorum aslında. Satabilirim. O an kafama ne eserse.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Salı Eyl. 11, 2012 2:15 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Tamam ya sadece şakaydı. İyi bir ortak bulup kesinlikle çok aricam işe devam ederim ne yapayım başka. Peki abi gelirim birde Alexis diye biri vardı o nerelerde bayağı yakışıyordunuz birbirinize. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 5:36 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Ed aradım ama açmıyorsun. Sanırım toplantıdasın. Neyse, şirkete geldim ben sekreterinedn ne kadar nefret ediyorum biliyorsun. Neyse, ne diyeceğimi unuttum ihihihi. Hah, güvenliğe muffinlerini bıraktım. Öptüüm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:20 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Kim geliyor? Adamına göre değişir. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:35 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Çok soğuksun yine. İyi ye de zehirlen. Arsenik katmıştım zaten. hıh. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:38 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Sadece kim olduğunu söylesen? Hem iş yapan sensin ben niye geliyorum? | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:40 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alexis. Mesaj: Üzgünüm ek bir lokma bile öldürücü olabiliyor. Hastaneye gelmelisin, ölmeni istemem. Ölümünü bizzat kendim görmeliyim. hahaha. Bak beni ne kadar kötü birisine çevirdin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:43 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Burkelar mı geliyor? Cuma demiştin değil mi abicim? | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:47 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alex. Mesaj: Gerçekleri söylemek için doğru zamanı beklemekle yalan söylemek aynı şey değil! Ayrıca Bayan Burke ile yakınlaşmanı istemiyorum. Bunu bil. O kadının her yeri silikon, bizzat ameliyatında bulundum. Iyyy. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:48 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Konuyu kapatabilirmiyiz. Gelmem yeter herhalde. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:51 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Alex. Mesaj: Kin konusunda develer halt etmiş senin yanında; ama olsun. İstersen aile tablosu çizmek üzere Cuma günü size katılayım. Nişanlın gibi davranabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Edgard Davin Çarş. Eyl. 12, 2012 6:53 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Bütün gün evde olacağım merak etme. Eğer bu iş olursa Cher yani ailesi eve daha çok gelmeye başlayacak değil mi? | |
|
| |
| Edgard Davin | |
|