Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
BILGE O GOT GOF DEGIL OLM AYRICA DANY OF COK AGLICAN SONRA ONA COK UZULCEN UHHHUHU BENDE ISTE SON BOLUMU IZLEDIM JAIME SAHNESINI IZLERKEN EKRANI YALADIM FALAN ADAM YARALIYKEN BILE SEKSI HUHUH tmm sakinim .s.s.s.s.s he acilsin artik aynen ya :'(((((
John Christopher Depp OYUNCU
Rp Yaşı : 50 yokum ama 49 varım. Lakap : Johnny. Mesaj Sayısı : 129
Konu: Geri: Sayıklamalar Çarş. Mayıs 01, 2013 7:02 am
Ohoooo. Daha iki sezonum var olum benim v.v
Pardon qnq akşım QAF'da kalmış
Pıııııf. Nilüfer Liselerarası Müzik yarışmasında 4 ödülümüz var. Çok havalıyıssss .s.s.s.s
Yeak yeaaaa. Ne havalısı aq. İsterlerse eurovisionda birinci olsunlar. Kıçım değil.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: Sayıklamalar Çarş. Mayıs 01, 2013 10:41 am
ÖLÜYORUM AŞKINDAAAĞĞĞN. ALLAAAAA'M.
Konu: Geri: Sayıklamalar Çarş. Mayıs 01, 2013 2:16 pm
Kendimi acındırim mi? *-* Hala çalışıyorum )))))) Ama ikiye kadar çalışmam lazım, kebdime söz verdim v.v Bilgisayar başında bu kadar uyanık kalamıyorum aq. Bende tam bir inek bünyesi var ama kullanmıyorum ki arkadaş v.v
Edit.
Gereğinden fazla ve korkutucu bir derecede aynıyıs öküsümle O.O Ruh ikizi. Başka açıklaması yoooğk.
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
Konu: Geri: Sayıklamalar Perş. Mayıs 02, 2013 12:06 pm
slm SLM matematikten o kadar derse rağmen 38 almış olan kişi duruyor karşınızda HELLO bi de büyüyünce lori gibi olmak istorm akdşlr Bİ DE İNSANIN KENDİ BİLGİSAYARININ KLAVYESİNİ UNUTMASI ÇOK POK BİŞEY
Konu: Geri: Sayıklamalar Cuma Mayıs 03, 2013 12:05 pm
Ağlamaktan ağzım yüzüm birbirine karıştı. Asdfghjltikfnjfk.
Edit.
Allaaaağm. HE. ile ne zaman sevişçez? ANASTACIA'YI ÖZLEDİM AQ. Benim güzel Gryffindorlu Quidditch manyağım YAZIN TUTUCU OLMAZSAM YIKARIM LAN BURALARI. Yani oraları. Aşsdkfdkşlk. Her neyse. Of daha Jed'le tatlı tatlı cilveleşcektik sonra quidditch oynayacaktık sonra süpürgelerimizdeykene öpüşcektik sonra belki bi süpürgeye beraber binerdik falan AĞAĞAĞAĞA. DAHA ANNIE ILE VIVIEN VAR AQ. ÇOK HEYECANLIYIM. İLK ONLAR. İLK ONLAAAR. İlk değil la. Zaten bi açılsın orası 10 rpye birden başlayacağım amk. AĞAĞAĞAĞA. ÇOKÖZLEDİM!!!!!!
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Mayıs 05, 2013 5:18 am
SIKILDIM AQ
Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Mayıs 05, 2013 11:13 am
Evde ağrı kesici kalmamış. Mükemmel. Delirt beni. İyice delirt beni. Çok güzel delirttin beni.
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Mayıs 06, 2013 4:01 am
BİL FELIX & AQUA'YI NİYE UNUTUYON AQ :'))) SANA BİL DİCEM ARTIK AYRICA AQ BİLİM BNMMMMM JSJXJDNDND bb
Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Mayıs 06, 2013 4:55 pm
Saçmalama aq. Ben kimim de Mars&Aqua'yı unutuyom? Sadece yazmadım. Aşsldkfşlfk.
O zaman ben de Sel dicem. NEHAHAOHAOHEOAHOEHA. Selim. Ana, babamın adı. Aşskfgşsdlkf.
Of allam bütün gün uyu, sonra üçte kalk. Olacak iş mi? Neyse, oldu valla.
BOARADA İNGİLİŞÇEDEN 102 ALDIM. SINAV 104 ÜZERİNDENDİ. Mattan da 65 aldım. İhihihihi. )))))))))) Neredeyse bütün arkadaşlarım 30-40larda. Kendimle gurur duyuyorum şerefsizim. Aşlskdfşk.
Ne dicektim la bişi dicektim unuttum bak gene. Hay Allah. Neysea.
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Mayıs 06, 2013 10:56 pm
MARS AQUA MI FELIX AQUA DEGIL MIYIZ LAN BIZ JJXDJDJD hayir degilsek bileyim yani. BIC NASIL ALDIN O NOTU
Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Mayıs 06, 2013 11:38 pm
ALİRİM BEN. HDJDNJF.
HER TURLU GİDERİMİZ VAR OLUM.
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Sayıklamalar Salı Mayıs 07, 2013 3:06 am
o da dogru qnq
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: Sayıklamalar Salı Mayıs 07, 2013 5:29 am
ŞUAN DERSTE MAL MAL OTURUYO OLABİLİRDİM. VE EVE SAAT ALTIDA GELİYOR OLABİLİRDİM. AMA ONUN YERİNE BİLGİSAYAR BAŞINDAYIM! YEHOOOĞ, İKİ SAAT ERKEN BİTTİ OKUL.
ama. neden. biiti. çünkü. veli. toplantısı. vardı. ve. babam. o. toplantıda. sıç.
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Sayıklamalar Salı Mayıs 07, 2013 6:25 am
işte benimkiler toplantıya gitmediler bu sene falan
Konu: Geri: Sayıklamalar Salı Mayıs 07, 2013 10:39 am
İçim dışımda şu an. Nasıl yorgunum...
Not: "Tavuklar Firarda" yoksa ben de yokum arkadaş. Bu da böyle bilinsin. Tek sevgilim benim o film. Çocukluğumun aşkı horozdu benim. Hohoooooo? Haberiniz var mı? Horoz? Sonra Bilge neden böyle olmuş.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Sayıklamalar Cuma Mayıs 10, 2013 7:39 am
Artık HE açılsa da şu kendini bilmez, salak sitelere haddini bildirsek. Yokluğumuzdan yararlanıp nabıyo lan bunlar? AHAHAHAHHA. Komiksiniz. -Bana bu gülücüğü goydurmayın olum.-
Konu: Geri: Sayıklamalar Cuma Mayıs 10, 2013 10:32 am
Nabıyolarmış aq :omar:
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Sayıklamalar Cuma Mayıs 10, 2013 11:24 am
Bi havalar, bi tavırlar öksüm. Meydanı boş bırakmaya gelmiyür. Ehehe, bi biz kuuluz havaları. HE'yi içten olduğu içün seveyorum. Kimse ben kuulum diye gezinmiyi.
SENİ ÖSLEDİM.
Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Mayıs 12, 2013 1:18 am
Sikerun onları. Boşver. Biz toplucanak kuuluz. Aşskdpşlokf.
BEN DE SENİ ÖSLEDİM APTAL.
Dün yatmadan önce senin bana gönderdiğin msn yazışmalarına baktım. Kalbim ısındı şerefsizim *-* <3
Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Mayıs 12, 2013 4:30 am
OHA OHA OHA. ÖLÜRÜN. Öksüm, abim bi tane almış internetten. Ama daha ona da gelmemiş. *-* Siyahlı kırmızılı bi şeymiş. *-* Geince fotoğrafını atcam sana. :3 Ama büyük ihtimalle şuyumsu bi şeydir. *-* Çönkü başka siyah yok. Agffgh. Ama bunun beyazı yook. Abim beyaz kırmızılı da vardı falan demişti. *-*
Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Mayıs 12, 2013 5:09 am
DUVARLARA BİZİM TABLOLARI ASIP KENARA O ORTA BOY TELEFON KULÜBESİNİ DAYADIK MI AHAN DA BİZİM ODAMIS. AŞSDKPDOF. AMA KIRMIZI AĞIRLIKLI OLAYDI EYİYDİ YEA.
Of almak istiyorum ben o nevresimiiiğ Ama 70 lira, anam hayatta el sürdürmez Paramdan harcasam dicem, kıyamam, hepsi beraber gider. Aşlsdkfşdfk.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Mayıs 12, 2013 5:37 am
Tek kişilik 60 lira lan. Bo arada, bu da olabilir ha. Adsgffh. Abim markafoniden aldı. *-* Orda da başka nevresim takımı modeli yok. *-* OYSA BİRLİKTE YATARIS ÜSÜLME.
OLMADI 8 KASIMDA ALIRIM AJKIM. ÜSÜLME. LA NİYE 8 KASIMI BEKLİYİM? ALIRIM BEN SANA YAVRUM. :3
Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Mayıs 12, 2013 7:34 am
YA O Bİ DURSUN DA BİZ O TELEFON KULÜBESİNİ ALALIM. NE KADARDI LA O? Bİ PARA BİRİKTİRELİM Bİ. NOLAR?
Edit.
İnsan bir kitaba okumadan aşık olabilir mi? Oldum aq.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Mayıs 12, 2013 8:04 am
250 falandı aşkım. *-* OLAR BİRİKTİRİRİS. Burdan sana şarkı yolluyom ama kusma. Adfgfh.