| sayıklamalar | |
|
+14Lauren Daine Marylou Mabelle Lancelot Emrys Keiro Welch Cher Burke Robert John Downey Jr Mitchie Finnegan Violet Rivera Riley Wulf Eloine H. Heaven Frankie Chandra Michael Genim Wissey Cherub Joanna Lancaster 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Joanna Lancaster NYADA | OPERA | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : ginger işte, başka söze gerek var mı? Rp Yaşı : yirmi iki. Lakap : rory ihihi. Mesaj Sayısı : 45
| Konu: sayıklamalar Perş. Tem. 25, 2013 11:37 am | |
| | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Wisy, Cher. Mesaj Sayısı : 245
| Konu: Geri: sayıklamalar Perş. Tem. 25, 2013 1:17 pm | |
| Helö?
Edit.
Ay imzam bokum gibi hemen değiştiriyomsle. | |
|
| |
Michael Genim NYADA TİYATRO HOCASI & JİGOLO
Belirgin Özellikler : Mavi göz + Kahverengi saç + Ölünesi sempatiklik = Boom, Michael Genim. Rp Yaşı : 29 Lakap : Mickey. Mesaj Sayısı : 15
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 4:16 am | |
| ÇOK ŞEKERİM LAN. YERİM BU KARAKTERİMİ. AŞIK OLDUM. | |
|
| |
Belirgin Özellikler : ginger işte, başka söze gerek var mı? Rp Yaşı : yirmi iki. Lakap : rory ihihi. Mesaj Sayısı : 45
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 7:54 am | |
| OHA GÖDOOOŞ KARAKTERE BAK | |
|
| |
Belirgin Özellikler : Mavi göz + Kahverengi saç + Ölünesi sempatiklik = Boom, Michael Genim. Rp Yaşı : 29 Lakap : Mickey. Mesaj Sayısı : 15
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 10:35 am | |
| TŞK TŞK TŞK.
AYRICA BRODY KİM YA? ÇAKMA DEĞİLİM LAN BEN! KİM BRODY? ZATEN UYUŞTURUCU SATICISI YAPCAKTIM Bİ BAKTIM İRÖM KAPMIŞ. HAYIR. ÇAKMA DEĞİLİM BEN!!11!1BİRBİR!1!!11 AĞLARIM AMK.
Edit.
Tamam sakinim. Glee'denmiş herif. Neden hatırlamamışım ben onu ya? Sşdlkşflgk.
Edit. Konu Akışı.
Ben de diyom... Dlfgkhşlf. Neysöööeeğğğ. Cnm sklyr. Bugün erken mi uyusam napsam. Ayrıca biri yazmadan önce yaklaşık 5 edit yapmazsam gözlerim yaşarır, oturup ağlarım şdlfkgşdflkg
Edit. Konu Akışı.
Yazık oldu güzelim karaktere de la. Neyse, ben kendimle sevişirim, mutluyum. Sşlgkgşl. Bi de allam şu sitedeki köpekler gitsin nolur. Aşağıdaki mahalle karıları da, bi zahmet. Bizim okuldaki salak kızlar gibiler yemin ederim. Te allam ya. 52 yaşında olacaksın bir de.
Edit.
Site derken, apartmandaki yani. Ben bile okurken bi şooldum. Dşlgkhşfh. Ben günlük mü açsam napsam lan? ._. 5 edit oldu mu? ._.
Edit.
Malım ben. 5 edit olmadan gitmeyeyim dedim. Sii yu. | |
|
| |
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 12:03 pm | |
| cnm slm napmışın sen yha :d | |
|
| |
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 12:13 pm | |
| | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 12:16 pm | |
| YA ŞU İLK SPOILER MÜKEMMEL BİLGE SENİ DÖVMEK İSTİYOM | |
|
| |
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 12:24 pm | |
| BİLİYOM. HIT ME BABY ONE MORE TIME. -bıritniy- DFLKJKBŞLKJ. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 12:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 12:54 pm | |
| 500$'ı gördüğümde ay em seks genelde, ama boş vakitlerde de bir şeyler yapmaya çalışıyoroz ))) | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 12:56 pm | |
| ya abi şey mi yapsak aurora'nın michael'in bi jigolo olduğunu öğrenmesi üzerine bi rp AY NE HARİKA OLUR KOMİKLİ ELO ÇOK ÇİRKİNSİN GİT | |
|
| |
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 1:03 pm | |
| Yok la, sonra herkes öğrenir falan....... Dşlkfghşlfgh. Hem nası öğrencen ki olum, çok gençsin böyle işler için )))))))))) Aşldfkgşdlkg. | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 1:06 pm | |
| takip eder aq sanki takip edilemezsin... AA ŞEY GİBİ OLDU SHE IS UNTOUCHABLE HE IS UNTAKİPEDİLEBİLIR :^)U)^RU)JFEI | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 5:04 pm | |
| daniel ünide hoca??? what??? selis'e neler oluyor? babam böyle trip atmayı nerden öğrendi? anna slm. | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Tem. 26, 2013 5:43 pm | |
| bana neler olduğunu bi ben bilirim ama ben bilmiyorum yani bu durumda bana neler olduğunu bi ben bilmiyo muyum? hm tşk | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: sayıklamalar C.tesi Tem. 27, 2013 8:01 pm | |
| mesaj sayım 199'da kalmasın diye buraya yazıyom NEDEN çünkü 29,99 ve türevlerine ölümüne kıl olurum saygılar. | |
|
| |
Robert John Downey Jr OYUNCU
Rp Yaşı : kırk yedi. Lakap : roob Mesaj Sayısı : 13
| Konu: Geri: sayıklamalar C.tesi Tem. 27, 2013 11:47 pm | |
| ya mitchie'nin guzellige bak pic taze picliq gulusune bak ALLAM. :') | |
|
| |
| Konu: Geri: sayıklamalar Paz Tem. 28, 2013 1:55 am | |
| Olum saat 1 oldu ben ne zaman kahvaltı etcem, acı çekiyoore SELÖS. HANGİ BİÇİNLE RP YAPCAZ, KARAR VER DE GEL CNMS. Selön, evet denyıl bir pröfösör ve bir jigolo Bundan daha iyi bir kombin olamazdı bence Seks? Yes, of kors. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: sayıklamalar Paz Tem. 28, 2013 5:22 am | |
| Üstteki manyak seks lan offffffffffff | |
|
| |
| Konu: Geri: sayıklamalar Paz Tem. 28, 2013 6:28 am | |
| Bilom ben de onu dedim zaten OF NEDEN EN SEVDİĞİM KARAKTERİM GÖT GİBİ KALIYO, KEN YU TEL Mİ PILİZ? Bİ ÖKÜZÜM NEREDE, ONU DA TEL. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: sayıklamalar Paz Tem. 28, 2013 12:12 pm | |
| o kadar çektiğim acı sadece ve sadece gaz sıkışmasındanmış.. ve ben... hala acı çekiyorum.. ALLAH'IM ÇIKSIN ARTIK ŞU GAZ. LÜTFEN. NOLUR.
| |
|
| |
Keiro Welch PROFESYONEL FOTOĞRAFÇI
Rp Yaşı : 24 Mesaj Sayısı : 6
| Konu: Geri: sayıklamalar Paz Tem. 28, 2013 2:38 pm | |
| I LOVE FULL TIME PCLİQ XD.d.D | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sayıklamalar Paz Tem. 28, 2013 2:44 pm | |
| ABİ PİÇSİN GERÇEKTEN PİÇSİN YANİ BAŞKA BİŞİ DEMİYOM ŞU ANDAN İTİBAREN BEN ARTIK ESKİSİ GİBİ DEĞİLİM OLAMAM OLAMAM OLAMAM NO ABİ ARMIE BİLDİĞİN BÖYLE ABİ SİKTİR SPOILER'I AÇINCA KALBİM GİDİYO GALİBA FELÇ GEÇİRİYOM ALLAM YARDIM ET ALLAM demek böyle bişeymiş aq. | |
|
| |
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
| Konu: Geri: sayıklamalar Paz Tem. 28, 2013 2:58 pm | |
| ÖKSÖM, ALLAM YARDIM ETSİN. RAMAZANDAYIZ, DUA ET Armie birinci gifinde Shrek'teki gey pirense benzemiyo mu siz söyleyin ))))) | |
|
| |
| sayıklamalar | |
|