Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
yaa izledikçe ekspresi özledim. gidip 1. sınıf bi karakter açıp 7 senesinin tadını çıkarasım var çok fena duygulandım :'(((
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
Konu: Geri: sayıklamalar C.tesi Ocak 25, 2014 6:00 am
BİTMEDİ Kİ. EHE. EHEHE. ehehehehe...
Mathias Clayton UYUŞTURUCU TACİRİ
Belirgin Özellikler : ÇOK İYİ UZATIR Rp Yaşı : UZA Lakap : UZATMA ARTIK MATT Mesaj Sayısı : 19
Konu: Geri: sayıklamalar C.tesi Ocak 25, 2014 9:17 am
hıyar ağası matt :X:DX:D:fdf eft bunu sayıqlıom :DdfD:sF.dsgklfghfdlhfd
Sage Caliente STRİPTİZCİ
Konu: Geri: sayıklamalar C.tesi Ocak 25, 2014 10:37 am
AMA TİPE BAQ. TAVIRLARA BAQ. KİMİN AĞASI OLCAN BU TİPLEN? KİMİN? SEYCİN.... SEYCİN OL... MUCK. lan ahaha gönderdikten sonra giflerin... of giflerin.... dasdsadsa
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
Konu: Geri: sayıklamalar Salı Ocak 28, 2014 3:13 am
s. .reteY
13.13
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Ocak 31, 2014 9:26 am
Dağıtırım la buraları :/ Yeah .D Karizmama kızlar, parama erkekler hasta .D Iy. Kötüydü.
Lauren Daine
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 17 Mesaj Sayısı : 62
Konu: Geri: sayıklamalar Cuma Nis. 11, 2014 8:17 am
vat dı fak is goyin on hiyır .s.s.s BENİM CANIM ÇOK SIKILDI SİTELERE GİRİP RP OKUMAYA BAŞLADIM.................
Sage Caliente STRİPTİZCİ
Konu: Geri: sayıklamalar Paz Ocak 15, 2017 4:57 am
mrb cnm ben amcnm damla nerdesiin ben de gezinip duruyorum express te rp okumaktan buraya geldim en son
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: sayıklamalar Paz Ocak 15, 2017 5:50 am