| Sayıklamalar | |
|
+41Maurice Harrigton Harvey Bernard Justin Randall Timberlake Kevin Mansfield Wallece Chris Hemsworth Kimberly Wesley John Christopher Depp Clara Carlevaro Katy Perry Marylou Mabelle Frankie Chandra Miley Ray Cyrus Edgard Davin Alpha Rigorous Michael Holloway Scarlett M. Laurent Peter Newell Joanna Lancaster Diana Bonnévialle Diamontina Dixon Bryce Peralta Halford Kingsley Juli Lauren Daine Sage Caliente Archibald Constantine Veronica Wolf James Messer Jeanne Boucher Stella Morgana Violet Rivera Mitchie Finnegan Wissey Cherub Clark Davin Eloine H. Heaven Cher Burke Alexis Antoinette Annabel Kydd Austen Harrington Riley Wulf 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Diana Bonnévialle BONNEVIALLE ŞİRKETLERİ HİSSEDARI
Belirgin Özellikler : çok zarif çok tatlı Rp Yaşı : yirmi yedi. Mesaj Sayısı : 23
| Konu: Geri: Sayıklamalar Cuma Nis. 05, 2013 6:34 am | |
| kimse boşuşmaşın, heykeş şayılşın tamam diana ile bu konuşma hiç gitmedi kbl .s | |
|
| |
Veronica Wolf
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Döverun. Rp Yaşı : 18 Lakap : Nica, Wolf. Mesaj Sayısı : 57
| Konu: Geri: Sayıklamalar Cuma Nis. 05, 2013 6:49 am | |
| | |
|
| |
Marylou Mabelle NEW YORK HALKI
Belirgin Özellikler : hayalperest, çatlak, asla vazgeçmeyen bir tip bu da. Rp Yaşı : 20 Mesaj Sayısı : 19
| Konu: Geri: Sayıklamalar Cuma Nis. 05, 2013 10:19 am | |
| | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sayıklamalar Cuma Nis. 05, 2013 12:51 pm | |
| Lana Del Rey'e çok pis sarmamın dışında onu model olarak almak istiyorum şuan. Ekin mi aldıydı Lana'yı ya... aydentikıl tvini olsam? | |
|
| |
John Christopher Depp OYUNCU
Rp Yaşı : 50 yokum ama 49 varım. Lakap : Johnny. Mesaj Sayısı : 129
| Konu: Geri: Sayıklamalar C.tesi Nis. 06, 2013 8:18 am | |
| O aydentikıl tvini anlayana kadar... Ashhdjfjdh.
İstanbul gezisi... Sen nelere kadirsin...?
Ben cevap vereyim, hiçbir şeye kadir değilsin aq. Ökösömö özledim ben. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Sayıklamalar C.tesi Nis. 06, 2013 8:51 am | |
| Ben de üsttekini özledim. Ökös gibi özledim. Biç gibi özledim. *-*
Herkesi özledim. Sınav haftam bitti ama ehuehuehu. Ay bi motlo oldum bitmesiyle. Ehehehe.
EDİT.
Lan ben neden takım yapamıyom? Neden olmiyi? Hiç mi yetenek olmaz arkadaş. Üzgünüm Ell. Böyle idare et. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sayıklamalar C.tesi Nis. 06, 2013 10:29 am | |
| Oksooogogoogogoogoogm | |
|
| |
Halford Kingsley COLUMBİA | FELSEFE | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Lakap : Hall, Half, (Halfié, just cher) Mesaj Sayısı : 133
| Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Nis. 07, 2013 3:59 am | |
| Sınav haftası bitince insanın üzerine çökmesi beklenen o rahatlığı yaşayamamak nedir bilir misiniz? Sekizinci sınıfın ikinci yarısı aynen böyleyim. Sene sonundaki sınavın gerginliği yüzünden dönem sınavları bitince yaşanması gereken rahatlamayı yaşayamıyorum. ALLAM. ALLAM. ALLAM. cinnet geçircem. el'in tahımı ne gözelmiş öyle | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Nis. 07, 2013 6:19 am | |
| Bu takım beni farklı bi insan yaptı sanki amk. Kendimi tanıyamıyorom. *-* Deliyim ben. Adfgfh. MEL GERİDÖĞĞĞN. GERİ DÖĞN MEEEEEL. | |
|
| |
Justin Randall Timberlake ŞARKICI & OYUNCU
| Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Nis. 07, 2013 6:30 am | |
| Pes 2013 te kapanmayıp sims 3 te kapanan bir bilgisayarım var -_- | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Nis. 07, 2013 8:02 am | |
| Şanssız Gadreğ | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: Sayıklamalar Paz Nis. 07, 2013 11:09 am | |
| lori'yi rakçı yapçam hihiho. büyüyünce raksıtar oljak heheho. BİRİ TOM CRUISE'LU KARAKTER AÇSA VE ONU ROCK YILDIZI YAPSA DA ONU YALASAM | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Nis. 08, 2013 8:07 am | |
| SELİS HABİRE BİRİLERİNİ YALIYON YALAMA OLDUN AMK
| |
|
| |
Belirgin Özellikler : hayalperest, çatlak, asla vazgeçmeyen bir tip bu da. Rp Yaşı : 20 Mesaj Sayısı : 19
| Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Nis. 08, 2013 8:18 am | |
| ben yalıyosam niye ben yalama oluyorum anlayamadım hımpf. | |
|
| |
Maurice Harrigton EMLAKÇI
| Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Nis. 08, 2013 9:54 am | |
| Off benim her zaman ki gibi canım sıkılıyor... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Nis. 08, 2013 11:11 am | |
| Uyumak guzel sey tabii. Ama kimya sinavi testken gidip 40 almak ya da fizikte sadece ben ve sinif ineginin cozdugu soruyu cozup de 59 almak hic hos degil. Simdi yapacagim sey ise babamin ogrenmesini olabilecegi kadar geciktirmek ))))))) | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Nis. 08, 2013 11:34 am | |
| Ben 32 aldım aşko fizikten. ))) Onu napcas? )) Matematik 80, fizik 32. )))) HLL BNA SPR DVM. | |
|
| |
Seth Guardian NİRVANA ÇETE LİDERİ SAĞ KOLU
Lakap : Gardiyan Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Nis. 08, 2013 12:26 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sayıklamalar Ptsi Nis. 08, 2013 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Abigail A. Wilson NYPD CİNAYET MASASI DEDEKTİFİ
Belirgin Özellikler : Dedektiflik Rp Yaşı : 26 Lakap : Ash Mesaj Sayısı : 53
| Konu: Geri: Sayıklamalar Salı Nis. 09, 2013 1:14 pm | |
| Ah be şu an o kadar üzgünüm ki gidip yatsam geçer mi acılarım? Bu içimdeki hüzünden kurtulabilir miyim? Yaşananları unutabilir miyim ki?
Pek zannetmiyorum. | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
Rp Yaşı : 27 Lakap : Kim, Kimmy, Anjo (kullanmadığı ismi), jojo. Mesaj Sayısı : 41
| Konu: Geri: Sayıklamalar Çarş. Nis. 10, 2013 7:55 am | |
| Uuu Ian edit canım sıkılıyi güncelerime gideyim bari ben | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
Belirgin Özellikler : deli dolu, enerjik, girişken, biraz sorunlu. Rp Yaşı : 20 Lakap : Emma, Emmy, Em. Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: Sayıklamalar Çarş. Nis. 10, 2013 8:53 am | |
| Çok sevgili fizik: Uzun zamandır seni görmezden gelsem de, artık seni anlamaya çalısmanın vakti geldi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sayıklamalar Perş. Nis. 11, 2013 12:38 am | |
| OF GAME OF THRONES SEN BENİ ÖLDÜRCEN AQ | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sayıklamalar Perş. Nis. 11, 2013 1:32 am | |
| Geriye ne kalırdı yaşananları atsan. Seni bir daha yaşamak isterim aslında. :3
Allaa'm Pinhanii. :3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sayıklamalar Cuma Nis. 12, 2013 3:26 am | |
| doctor who'ya da başladım, hadi hayırlısııı fdhjg. | |
|
| |
| Sayıklamalar | |
|