| Cher's Phone. | |
|
+10Riley Wulf Roy Platts Abigail A. Wilson Kevin Mansfield Alexis Antoinette Eloine H. Heaven Mitchie Finnegan Edgard Davin Clark Davin Cher Burke 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 2:47 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Pekala. Diyeceğimi sanıyorsan çok yanılıyorsun. İçten içe sanki gururun okşanmıyor ya da sana böyle aşık olan biri olduğu hoşuna gitmiyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 2:50 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Benim ki hayranlık olmadığı için daha çok hoşuna gitmeli bu olay. Belki seninle ilgilenmeyi bırakırsam bana kendin gelirsin diye düşünüyorum bazen ama seni bırakmam mümkün değil. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 2:54 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Senin her zaman yanında olacak biri daha iyi gelir sana. Mesela ben saçlarını tutabilirim kusarken. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 2:59 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Nostaljiyle idare edebilirsin herhalde?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 3:00 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Düzgünce bir gelecek düşündüğünde söylenemez. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 3:05 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:En azından benimle birlikte olmak istediğini anlayabilir ve geleceğini benimle birlikte kurabilirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 3:09 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Nedense ben etkileneceğini düşünüyorum özellikle diğer yıl. Yarın kaçta demiştin bu arada? Belki o zaman bile benden etkilenebilirsin. Sen Paris'e gittiğinden beri bende değiştim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 3:16 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Merak etme bebeğim öğrenceksin ve çok hoşuna gidecek. Şu an telefonuna ne diye kayıtlıyım bilmiyorum ama yarından sonra aşkım olarak değişecek. Peki çaldırırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 3:21 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Sevgi sözcükleriyle ekleyebilirdim ama kendime yalan sevmeyi sevmem ve genelde bunlara inanmam o yüzden cher olarak ekledim. Yakında değiştirmek dileğiyle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 3:24 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Yakında daha fazlası olacak ama merak etme yarına kadar görüşürüz o zaman. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 3:28 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Peki sen bilirsin.şimdilik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 3:34 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Evet | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 3:41 pm | |
| esaj! Kimden:Clark Mesaj:Sen nasıl dersen öyledir. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 5:57 pm | |
| Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Cher misin nesin, Clark'ı parmağında oynatmayı bıraksan iyi edersin. Yoksa sonun kötü canım. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 6:28 pm | |
| Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Ah, demek oyunu böyle oynamak istiyorsun. Sorun değil güzelim. Hazırlıklı ol sadece. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Cher's Phone. Salı Eyl. 11, 2012 7:58 pm | |
| Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Pekala, adım Mitchie Finnegan. Ve bu ismi sana unutturmayacağımdan emin olabilirsin. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Cher's Phone. Çarş. Eyl. 12, 2012 2:40 am | |
| Mesaj! Kimden: Ell. Mesaj: Ciddi misin? Neredeler, nasıllar? Sarışın, esmer, kumral? O.O Bu arada, tanıyamadım? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Cher's Phone. Çarş. Eyl. 12, 2012 7:04 am | |
| Mesaj! Kimden: Edgard Davin Mesaj: Baban cevap vermedi. Söyledin mi cuma akşamı evime davet ettiğimi? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Cher's Phone. Çarş. Eyl. 12, 2012 11:14 am | |
| Mesaj! Kimden: Edgard Davin Mesaj: Sizi alması için bir araç göndereceğimi de söyleyin. Cuma günü 7.30 da. Yemek saat 8.00. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Çarş. Eyl. 12, 2012 11:53 am | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Bende orada olacağım merak etme. Seninle ilgilenmesi için beni görevlendirdiğini biliyor musun? Çocuklara katlanamıyor muş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Çarş. Eyl. 12, 2012 11:57 am | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Evet tanımadığın belli onu. Çünkü o da bir çok kişiyle birlikte oldu ve emin ol sana çocuk der. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Çarş. Eyl. 12, 2012 12:07 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Aslında varım. Neyine? | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Çarş. Eyl. 12, 2012 12:19 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Tamam tatlım. Eğer kaybedersem bir daha yakınına yaklaşmayacağım. Ama kazanırsam o güzel geceyi tekrar yaşarız. Hemde yemekten sonra hemen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cher's Phone. Çarş. Eyl. 12, 2012 12:23 pm | |
| Mesaj! Kimden:Clark Mesaj:Seninde pek kazanma şansın yok. Ama anlaştık artık. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Cher's Phone. Çarş. Eyl. 12, 2012 1:17 pm | |
| Mesaj! Kimden: Lexis. Mesaj: Evime gel. | |
|
| |
| Cher's Phone. | |
|