| Austen Phone | |
|
+2Eloine H. Heaven Austen Harrington 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Austen Phone Salı Eyl. 11, 2012 9:04 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sesli MesajYeni Sesli Mesaj!!Kimden: Not: - Kod:
-
[i][color=red]Yeni Sesli Mesaj!![/color][/i] Kimden: Not: Normal MesajYeni Mesaj!!Kimden: Not: - Kod:
-
[i][color=red]Yeni Mesaj!![/color][/i] Kimden: Not: | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 3:25 am | |
| Yeni Sesli Mesaj!! Kimden: Eloiné. Not: Özlendin! Bir ara buluşup, derslerden başka her şeyden konuşalım. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 3:28 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden: Eloiné. Not: Ben her zaman boşum, tatlım. Ne zaman istersen, beklerim. | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 3:29 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Üzgünüm dostum. Dün kü sarrhoşluktan eve gidince abimi bile tanıyamadım. Kim olduğunu yazabilirmisin?
En son Clark Davin tarafından Çarş. Eyl. 12, 2012 3:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 3:48 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Evet uzun bir süre sınıftaki kişilerle görüşmeyince bazı şeyler unutulabiliyorum. Ben iyiyim Austen sen?
En son Clark Davin tarafından Çarş. Eyl. 12, 2012 3:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 3:50 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Paris iyidir. Bir ara tekrar gitmek lazım. Benim olay belli Cher'in peşindeyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 3:53 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Zaten bu şehirde aile şirketini nasıl çalıştırabileceğimi öğrenebilirim sadece onu da hiç istemiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 4:02 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Bende sadece abi kaldığı için ona bir şey olursa şirketin ne olacağını düşünüyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 4:05 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Ailemizde gençti her an ne olacağı belli olmuyor. O yüzden çocuğu gibi olan şirketi başkasına kaptırmaya niyeti yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 4:13 am | |
| eni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Hayır doktorluk daha iyi. Daha aksiyonlu bir şey. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 5:09 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden: Alexis. Not: Aaa hemen ahzırlanıyorum. 5 dk. içinde Starbucks'ta buluşalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 5:34 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Paraya sıkıcı bir işle ihtiyacım yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 5:42 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Hayallerim var diyelim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 5:45 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden:Clark Not:Sağ ol kaptan. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 8:36 am | |
| Yeni Mesaj!!
Kimden: Edgard Davin Not: İyiyim sen nasılsın Austen? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 9:15 am | |
| Yeni Mesaj!!
Kimden: Edgard Davin Not: Eğer benimle konuşmak istediğin bir konu yoksa gelip de başınızda bekçi gibi dikilmek istemem. Kardeşimin gelmesi içinse onunla konuşmalısın.
| |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 9:19 am | |
| Yeni Mesaj!
Kimden: Edgard Davin Not: Neden işi baban yerine seninle konuşmalıyım? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 9:28 am | |
| Yeni Mesaj!!
Kimden: Edgard Davin Not: Ama yanlış bir şeye imza atarsan şirketine el koyabileceğimi de biliyorsun değil mi? Babanın gönlünü tehlikeli sularda yüzerek almaya çalışma. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 9:35 am | |
| Yeni Mesaj!
Kimden: Edgard Davin Not: Zorlu toplantılar sinirleri yıpratır. Ben seni sadece gerçekler konusunda uyarıyorum. Korkmana gerek yok. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Austen Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 9:56 am | |
| Yeni Mesaj!
Kimden: Edgard Davin Not: Tecrübesizliğin konuşuyor Austen. Şirketini ele geçirmek beni kötü biri yapmaz. Hatta çoğu açıdan geliştirebilirim de. Kısacası iyi tarafıma güvenip de karşıma gelme. Asker olmayabiliriz ama biz de şirketlerimiz için çarpışıyoruz. Baban yaşındaki birinden dostça bir tavsiye sana. Babanı da getir ve onun gözü önünde yapalım anlaşmayı. Yanlış bir şey yaparsan çalışanlarını riske atmamış olursun. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Austen Phone Perş. Eyl. 13, 2012 4:27 am | |
| Yeni Mesaj!! Kimden: Cher Burke Not: Hey Austen, dünkü partide yoktunuz? Sizin grup yani, nerelerdesiniz çocuklar? | |
|
| |
| Austen Phone | |
|