| Rose's Phone | |
|
+2Eloine H. Heaven Violet Rivera 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 5:33 am | |
|
V i o l e t Rivera
Merhabaa! Bunu duyuyorsanız ya çok eğlenceli bir partideyim, ya da sizi duymazdan geliyorum. Eğer önemli bir mesajınız varsa bırakmaktan çekinmeyin, belki size geri dönerim!
rehber.
Kısa mesaj için veya sesli mesaj için, Kimden: Mesaj:
En son Violet Rivera tarafından Çarş. Şub. 06, 2013 3:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 5:35 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Tatlım! | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 5:55 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Her zamanki ben hayatım; tabii ki mükemmel! Sen? Uzun zamandır görüşmüyoruz! | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 6:04 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Sana sevgili bulduğumdan beri onunla takılıyordum, hayatım! Yok sana bi daha. <3 | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 6:15 am | |
| Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Rose, ne zamandır mesaj attığın yok. Kendimi bir hatırlatayım dedim. ^^ | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 6:51 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Free'den çok pıleylik yakışır. Anladın sen onu. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 8:33 am | |
| Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Ben de seni çok özledim. Buralardayım takılıyorum öyle, her zamanki gibi işte. Asıl senden ne haber? Sen nerelerdesin? | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 9:26 am | |
| Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Tipik Rosie yani. Bir dahaki partiye beni de çağırmayı unutayım deme! | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Wisy, Cher. Mesaj Sayısı : 245
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 1:40 pm | |
| Mesaj! Kimden: Wisy Cherub Mesaj: Rossiiiiiiiieeeeeeeee | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 1:49 pm | |
| Mesaj! Kimden: Wisy Cherub Mesaj: İyiyim ve senin gibi olmayı asla düşünemem, biliyorsun | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Rose's Phone Çarş. Eyl. 12, 2012 2:06 pm | |
| Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Özlenmeyecek biri değilim ki. Şaka bir yana, ben de seni çok özledim Rose. Ayrıca ilgini çekebilecek bir haberim var. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Rose's Phone Perş. Eyl. 13, 2012 1:02 am | |
| Mesaj! Kimden: Wisy Cherub Mesaj: Kaçırmak kısmında gayet ciddi olabileceğini bildiğim için kendi rızamla gelmeyi kabul ediyorum. Hadi ama! Şimdiden 3 tane bar randevum var? Sizin derdiniz ne? | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Rose's Phone Perş. Eyl. 13, 2012 1:10 am | |
| Mesaj! Kimden: Wisy Cherub Mesaj: Ne yardım ama... Her neyse, gelmeden önce haber vermeyi unutma! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Rose's Phone Perş. Eyl. 13, 2012 8:11 am | |
| Mesaj! Kimden: Mitchie. Mesaj: Yakında bir parti düzenlenebilir, davetli listesinde Cher olmadan hem de. | |
|
| |
Alpha Rigorous NEW YORK | YÖNETMENLİK | III. SINIF
Rp Yaşı : 21 Lakap : Alf. Mesaj Sayısı : 58
| Konu: Geri: Rose's Phone Cuma Eyl. 14, 2012 1:09 am | |
| Mesaj! Kimden: Alpha Mesaj: Sakin ol güzelim. Şu sıralar gerçekten meşgulüm. Yeni bir kısa film girişimindeyiz. Hem, sen ne zaman dışarı çıkmak için başka birinin dayanağına ihtiyaç duydun ki? | |
|
| |
Alpha Rigorous NEW YORK | YÖNETMENLİK | III. SINIF
Rp Yaşı : 21 Lakap : Alf. Mesaj Sayısı : 58
| Konu: Geri: Rose's Phone Cuma Eyl. 14, 2012 1:53 am | |
| Mesaj! Kimden: Alpha Mesaj: Ah, öyle mi küçük hanım? Peki dışarıdan senden başka kimse yok mu sanıyorsun? Üstelik benden başkaları varken ne tür durumlara düştüğünü gördük, GG sağolsun. Demek ki sadece benim yanımda kedi gibisin. - :
Alşdkfdg. Alınma ablası, en iyi aşklar nefretle başlar
| |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Rose's Phone Cuma Eyl. 14, 2012 6:41 am | |
| Mesaj! Kimden: İkiz Yerini söylemen yeterli. Heyecanlandım! | |
|
| |
| Rose's Phone | |
|