| sohbet | |
|
+13Lancelot Emrys Eloine H. Heaven Frankie Chandra Cher Burke Mitchie Finnegan Juli Seth Guardian Clark Davin Robert John Downey Jr Violet Rivera Riley Wulf Emmaline Winslow Joanna Lancaster 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: sohbet Paz Tem. 28, 2013 7:30 am | |
| BITCH MODE ACTIVATED HADİ BAKALIM
DİLOŞ'U ÖZEL OLARAK SAHNEYE DAVET EDİYORUM | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: sohbet Paz Tem. 28, 2013 7:34 am | |
| hi ) | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: sohbet Paz Tem. 28, 2013 7:38 am | |
| OOOLLEEEEY HOŞGELDİN NAPIYOSUN BAKALIM PLAYGIRL SENİ | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: sohbet Paz Tem. 28, 2013 7:46 am | |
| daktıra akıcam ) malum çok yakışıklı. *hasta değilim yöo* soraaa, yini çocuklar varmış hany glin brlkte aqalm .d.d Sen napıyosun seni miç seniiii | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Paz Tem. 28, 2013 7:48 am | |
| aqmaların ustasıyım yeni çocuqların hastasıyım
öyle takılmacalar falanlar sD:d.d | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: sohbet Paz Tem. 28, 2013 5:48 pm | |
| | |
|
| |
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
| Konu: Geri: sohbet Paz Tem. 28, 2013 11:04 pm | |
| Üstteki karikatürü çok seviyom ya psdflpkjd dildo fdlkgjdlkfjgklsjfkdlgjsfdg SAVULUN SEKSİLER, LANCE ORTALIĞI DAĞITMAYA GELİYOR Edit. İmzamdaki yazıyı hangi kafayla yazmışım bilmiyorum ama hoşuma gitti, kalsın öyle sşdkfşjsdkfj | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
Rp Yaşı : 27 Lakap : Kim, Kimmy, Anjo (kullanmadığı ismi), jojo. Mesaj Sayısı : 41
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 7:46 am | |
| | |
|
| |
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 8:22 am | |
| YHOOO, OLAMASDINIZ Qİ : ))) | |
|
| |
Joanna Lancaster NYADA | OPERA | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : ginger işte, başka söze gerek var mı? Rp Yaşı : yirmi iki. Lakap : rory ihihi. Mesaj Sayısı : 45
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 1:37 pm | |
| damluş seni irot sandı heralde ondan öyle dedi sdfds | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 1:43 pm | |
| Evet, bilgeyim ben BİLGEYİM BEN. SAKSI DEĞİLİM -bu havalara girmeyi çok seviyoms- şdflkjsşfdkgj | |
|
| |
Justin Randall Timberlake ŞARKICI & OYUNCU
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 1:58 pm | |
| Ben bilge değilim -saksı Hacı hizliresim iki resmide yüklemedi photobucket deneyem bir de | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 2:59 pm | |
| kadri hiçbişi beğenmiyon yardım istiyon ama hep ne ayaksın :d | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 3:20 pm | |
| Neyi beğenmiyom resim yüklenmedi dedim yükledim hıh -_- | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 3:32 pm | |
| genel olarak demiştir belki | |
|
| |
Juli
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 3:37 pm | |
| selis the ara bulucu ujdshuıs. ya misal ben sana avatar bakıyom beğenmiyon ya onu kastetmiştim | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 3:44 pm | |
| fdksfjgıdgjska ölcem valla KIRA SLM CNM HAYATLA İLGİLİ SPOILER VERİM Mİ ABİNİN KALBİNİ KIRCAM | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Tem. 29, 2013 9:31 pm | |
| Kadri qnq dün bi prablım vardı hızlıresim'de ben de imgur'dan yükledim hep | |
|
| |
Peter Newell
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Pet Mesaj Sayısı : 44
| |
| |
| Konu: Geri: sohbet Salı Tem. 30, 2013 8:51 am | |
| YAPALIM LA NİYE YAPMAYALIM | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Salı Tem. 30, 2013 8:53 am | |
| başında don olan ifade güzel değil mi ema ya? yapalım kız bak dk da halfordla nadia haberi var ya onu mu yapsak huahaha ay çok çapkınıms. | |
|
| |
Peter Newell
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Pet Mesaj Sayısı : 44
| Konu: Geri: sohbet Salı Tem. 30, 2013 8:58 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet Salı Tem. 30, 2013 9:48 am | |
| Onlar hep HTML yea Daha kırk fırın ekmek yemen lazım cnm, bilişimci olnca grşlm )) ) :: şslfksşldfkş canımsın | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet Salı Tem. 30, 2013 1:19 pm | |
| Bizim alanımızla ilgisi yok canım onların sen kafanı yorma O web tasarımcılar ve ağ okuyan arkadaşların işi | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet Salı Tem. 30, 2013 2:00 pm | |
| Ooooo. Kırk fırın ekmek yemiş adamımız da geldi | |
|
| |
| sohbet | |
|