| sohbet | |
|
+13Lancelot Emrys Eloine H. Heaven Frankie Chandra Cher Burke Mitchie Finnegan Juli Seth Guardian Clark Davin Robert John Downey Jr Violet Rivera Riley Wulf Emmaline Winslow Joanna Lancaster 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert John Downey Jr OYUNCU
Rp Yaşı : kırk yedi. Lakap : roob Mesaj Sayısı : 13
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:24 pm | |
| bu bi challenge mi? cunku challengelari severim GAME ON ASUFT <333 | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:25 pm | |
| İki saattir okuyorum konuşmadan bir gram anlamadım | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
Belirgin Özellikler : deli dolu, enerjik, girişken, biraz sorunlu. Rp Yaşı : 20 Lakap : Emma, Emmy, Em. Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:27 pm | |
| CHALLENGE TATLIM )) OQ GAME ON KADRİ AHDJKSAHDFSJKAFHSJ Doğaldır ya saçmalamakta sınır tanımıyoz kdjdg SEN NAPIYON | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:30 pm | |
| Hiiç okuyom işte öyle beni de alın sohbete çok piç kaldım Oha dünyada 45 dakkalık savaş olmuş bari 1 saate tamamla da öyle teslim ol -_- | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
Belirgin Özellikler : deli dolu, enerjik, girişken, biraz sorunlu. Rp Yaşı : 20 Lakap : Emma, Emmy, Em. Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:37 pm | |
| gel qnq gel diğerleriniz de gelsinler kimle kim arasında olmuş bunun cevabını istiyorum genel kültür aşıla bana | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:38 pm | |
| Tarihin en kısa savaşı 1896 yılında İngiltere ile Zanzibar arasında yapılmıştır. Savaş başladıktan 45 dakika sonra Zanzibar teslim olmuştur. Serumdan girdim kanka Birde sustunuz ama -_- | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:43 pm | |
| Bu bilgiler iyi geliyo işime yarıcak bi gün inanıyorum!!11 Selis uyumaya gitti ben de bişi araştırıyodum gkdfljg | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:44 pm | |
| Sen x-ynin de işe yaricağına inanıyondur ama televizyon programına çıkarsan yarar bak kapanmadan kazanda çok iddalıyım gel birlikte katılak | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:46 pm | |
| yok ya x-y ye ben bile inanmadım .s.ss olm ondaki sorular cicibebe gibi çoğu D:FD:F.d sen hangisinde iddialısın sorularda mı eşya kaçırmada mı fkgjfdg | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:48 pm | |
| Şimdi benim kiloyu düşünürsek sorularda kanka :Dama güç bakımından da bir çok şeyi taşıyabilirim televizyon ve bisiklet aynı anda yani düşün :P Adamlar charles dickens la agatha christieyi bilemedi amk ya (yazar ikisini de dwden biliyor) | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:52 pm | |
| oha aq bisiklet and tv?? o zaman sen taşımacılık ol zaten ben bugün 3 tane şey kırdım/döktüm taşısam bile batırırım yani :FD:Fd ya sen ne diyon kenan ışıkta adam çok pis epic fail oldu ya ds:D:D | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:54 pm | |
| | |
|
| |
Seth Guardian NİRVANA ÇETE LİDERİ SAĞ KOLU
Lakap : Gardiyan Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 3:57 pm | |
| Amk ninayı gördükçe sethe giresim geldi Çabuk gel -_- Kenan ışıkta ben de elenirim hacı adam çok ciddi ve çok iğrenç espri yapıyor sinir tutar orada beni kapanmadan kazan iyi ya şu 34 bin liralık hd televizyonu 40 saniyelikte hallederim yani | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:18 pm | |
| DFLŞKLGŞKF İYİ YAPTIN ŞİMDİ SOHBET DAHA UYUMLU GÖZÜKÇEK :d:dd Ya tamam o da var da %50 joker kullanıp halk oylaması açık ara farkla a derken d'yi seçmek??? wtf???? hallederim dedin bak ona göre başvuralım yani?? | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:21 pm | |
| Millete güvenmiyordur bende sınıfta tahtaya kalktığımda arkadan cevap söyleyen arkadaşıma ve tezgahtarın gösterdiği mala güvenmem biri alay etmek isteyebilir diğeri satamadıkları malı kakalayabilir yani D: Yaa bende o iş ya baktık son saniyeler ben kapıdan çıkamicam ben aynı zamanda futbolda kaleciyimdir yani kolumu uzatarak kapıya atlarım | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:22 pm | |
| o kadar paranoyak olmayın lan df:DF:df ama o adamın yaptığı yüzyılın failiydi yani şimdi ooo qnq yine yaqıyosun tmm o zaman başvuruyoz | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:25 pm | |
| Tmm ama bak orada adam gibi saniyeleri sayıp fikir ver çık diye 20 saniye kala çıkarırsın sen beni oradan amk ben hemen girişi başlangıçta kapıya dizer tam çıkcağım anda hepsini iktiririm ya da direk bir kutu alırım kapının ortasına korum kapı kapanırken o kutuya sıkışır kapı kapanmaz oh mis | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:27 pm | |
| Çıkarmam olm o kadar sazan değilik yarışma heyecanı falan filan bilmiyom da 20 sn öeeh yanid fkldf seninki tam çakıllık bak takdir ettim işte bunlar hep strateji | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:32 pm | |
| Çok çakalım ya lanet olsun sitedekiler de oradan bir şey istiyormu sorak gitmeden onlara da çıkartırım yani | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:38 pm | |
| SİTE AHALİSİ BİZİ TAKMIYO Kİ Bİ Hİ DİYEN BİLE YOK BAKSANA .SS.SS | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:39 pm | |
| Bize bir sa bile demediler yok size hediye mediye ikimiz çatır çatır yicez tabii bende bu cenabetlik varken ben gider leblebi çıkarırım hakkaten yeriz | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:41 pm | |
| SİZE HEDİYE YOK ULAN KAFİRLER!! gitmeden bi abdest al qnq garantile | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:42 pm | |
| | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 4:49 pm | |
| ne küveti yarışmayla alakalı bişi mi bu ben o kadar ayrıntılı bilmiyom dklfj Yunan tatili varsa alcaksın bulcaksın!!1 | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Tem. 27, 2013 5:00 pm | |
| Küvet var içinde toplar var bazı topların içinde anahtar var doğru anahtarı bulcan filan öyle Tmm apla buluruk | |
|
| |
| sohbet | |
|