| sohbet | |
|
+9Mitchie Finnegan Tracy Lowell Clark Davin Johnathan Goldenblatt Sage Caliente Emmaline Winslow Riley Wulf Lancelot Emrys Eloine H. Heaven 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: sohbet C.tesi Ocak 18, 2014 8:23 am | |
| | |
|
| |
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Ocak 18, 2014 12:45 pm | |
| slm cnm | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Ocak 18, 2014 1:12 pm | |
| YA RPMİZ NASIL GÜZELLİ DİMİ OF FGHGHJHGK | |
|
| |
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
| Konu: Geri: sohbet C.tesi Ocak 18, 2014 2:05 pm | |
| REPEMİS EN BİRİNCİ REPE ŞLSDKCMSAŞSD ELOINE THE FUCKER | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Paz Ocak 19, 2014 2:03 am | |
| lancelotu ve diloşla aççağımız ikizleri rüyamda gördüm yuh diyorum!!!!!!!11!!! | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Paz Ocak 19, 2014 4:13 am | |
| AY NASI GÖRDÜN NASI GÖRDÜN?!?!?!?!!?
| |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Paz Ocak 19, 2014 4:54 am | |
| hepsi bana aşıktı )))) ayrıc dilara çok pissin aşqımla yanıp tutuşuyom bi kerıktır açmadın.... | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
Belirgin Özellikler : deli dolu, enerjik, girişken, biraz sorunlu. Rp Yaşı : 20 Lakap : Emma, Emmy, Em. Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: sohbet Paz Ocak 19, 2014 11:38 am | |
| LAN SELLAMMMM BURA NEGZELLİ | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Paz Ocak 19, 2014 12:09 pm | |
| selin'in yeni karakterleri >>>>>> güzellikten lancelot'u çalacak korkuyorm .s SENSİN GÜZELLİ GÖDOŞ. | |
|
| |
Sage Caliente STRİPTİZCİ
| Konu: Geri: sohbet Paz Ocak 19, 2014 2:37 pm | |
| KIZIM BENİM AMANDAYA PLATO OLCAK KERIKTIRIMI GÖRÜNCE (ERKAK) KOŞARAK UZAKLAŞACAKSIN TOPUKLARIN POPİŞİNE VURCAK. ayrıca irot rp yapamadık çünkü ben mala bağladım uykun geldi ama yapalım plz (( "Raggedy man, goodnight." bu bölümü bugün yanlışlıkla isledim ama daha başlamadım diziye cnbc e çok acımasızzzzzzz | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
Belirgin Özellikler : deli dolu, enerjik, girişken, biraz sorunlu. Rp Yaşı : 20 Lakap : Emma, Emmy, Em. Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: sohbet Paz Ocak 19, 2014 3:10 pm | |
| AVOLARI BÜYÜTÜYOZ MU QNQLR NOLUYO BU YENİ TREND Mİ bugün yapaq saat on ikiyi geçti hanyy )9 puahhh başla la artık!!!! | |
|
| |
Sage Caliente STRİPTİZCİ
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Ocak 20, 2014 2:56 am | |
| npcqmsa krr vermedik ki başlicam ama ( imzandaki giflerin bi bütün imsa gibi durması >>>> bide dalgasına malgasına dirken türkçem bozuldu yeter lakin, amma, fekat,;;;;; falan şeklinde yazacağım... | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Ocak 20, 2014 10:21 am | |
| EYWW QNQ İMZAMI BEN DE BEĞENDİM FGFDGD SENİNKİ DE ÇOK SEKSİLİ HANYY ) yalnız harbiden olm edebiyatım beşti benim beş!!1 dörde düştü bu sene olmuyo valla :SS:Ss | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Ocak 20, 2014 10:47 am | |
| rp yazmanın geliştireceğini sanırsın, amma ve lakin; yanılırsın....
zaaaa birine benzedim byle xd xd rp dünyası bizi bosdu | |
|
| |
Johnathan Goldenblatt LOWELL ŞİRKET ÇALIŞANI
Belirgin Özellikler : ailenizin çapkını. Mesaj Sayısı : 20
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Ocak 20, 2014 11:25 am | |
| selam qızlar qızlarr qelemmii | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Ocak 20, 2014 1:56 pm | |
| BAKTIM SÖZLÜYLE YİNE BEŞ OLMUŞ ZAAAAA TMM TMM KURTARDIQ Xds:Fd.F Ciddi bosdu valla ben böyle biri değildim :SSs böyleydim ama rp böyleliğimi daha da barizleştirdi... ne diyom aq ben ÜSTTEKİ TİPE FOR DSŞALKFSLŞFKSDLŞFKDSF ZZUAHA HANİ LEONARD OLCAKTI LA ÜNLÜ | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Ocak 20, 2014 3:45 pm | |
| noo howard demiştim ama bu kerıktır değil başka aççam onla emma'nın sapıqı olurum ona ghöre!!111 | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
| Konu: Geri: sohbet Ptsi Ocak 20, 2014 4:43 pm | |
| bu kimin neysi o zaman dsklfj hadi baqalım bekliyorus onu da )) lksdfsjkfdfs Yalnız avatar >>>> | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: sohbet Salı Ocak 21, 2014 9:22 am | |
| Selamın aleyküm sohbeti kurmuşunuz | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Salı Ocak 21, 2014 10:16 am | |
| VAYNASINI AŞKM GELMİŞ .S FGKLJGHGJ dur karakter açıcam sie. İROTİK AŞKIM YA Bİ ARA KURGU FIŞKIRTALIM YİNE .S
sa as kadro | |
|
| |
Tracy Lowell NEW YORK | ORTODONTİ | III. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Salı Ocak 21, 2014 10:36 am | |
| rütbem olmasa da asaletim yeter )) | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet Salı Ocak 21, 2014 10:56 am | |
| AHAHAH İMZANLA EVLENİRİM LAN SENİ JO"H"NATHAN ANLAR YAVRUMMMMM MUCK kadri bekleris | |
|
| |
Tracy Lowell NEW YORK | ORTODONTİ | III. SINIF
| Konu: Geri: sohbet Salı Ocak 21, 2014 11:14 am | |
| çok elit bölümde okuyorm yha .s uf çk slksn JO H NAT HAN | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet Salı Ocak 21, 2014 11:29 am | |
| askm babandan qorqtuun içn boyle knstgnı bliorm mrk etme bisim aşkmzn krşsnda kmse duramas!!! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: sohbet Salı Ocak 21, 2014 12:22 pm | |
| SÖYLENECEK TEK BİR SÖZ VAR ZAAAAAAAAAAAAAAAA SÜFER AQKL FLDSKGG | |
|
| |
| sohbet | |
|