| Ally Specter | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Wisy, Cher. Mesaj Sayısı : 245
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:25 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Wis Mesaj: Ugh. İşte bu kelime tek söyleyebileceğim şeydi. Mesaj atmayı keserken bence pes edecektir! | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:27 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Bu lafından sonra beni tanıdığın kesin. Annem ve babam öldü diye bu şekilde dalga geçmeye devam edin. Ama tıpı kazandığımda pişman olacaksınız. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:29 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Wis Mesaj: NE?! NE SAÇMALIYORSUN ALL?! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:30 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Bu abimin parasını yediğimi gös... Aslında evet gösterir. Nasıl verdin numaranı ve neden hatırlamıyorum? | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:33 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Wis Mesaj: Bu hiçbir şeyi açıklamıyor, Ally Specter. Neden kan tahlili için gelen birine numaranı veriyorsun ki?! Lütfen bana yakışıklılığına(!) kapıldığını falan söyleme! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:37 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:O zaman birine iletmem gerekmiyor doktor. Ama bu bir olayı açıklamıyor. Telefonunuzu niye bana verdiniz. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:41 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Uuugh. Unutmuşum, para sömürmeye çalışan özel bir hastanede çalışıyordun. Pekala pekala, sadece durumu açıklayıp olayı kapatmaya bak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:47 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Zaten her şey onun yüzünden olmalı. Tahmin etmem ve sizi hatırlamam gerekliydi. Orada sizin gibi bir doktor olmak isteyebileceğimi düşünmüştüm ama şimdi kesinlikle vazgeçiyorum. Peki almaya gelirim. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:47 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Hey, saçmalama! Söyleyeceğini... Zannetmiyorum. İstersen konuşmaya çalışabilirim? Gerçi daha önce görmediği biri tarafından ne kadar ikna edilebilir, bilemiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:50 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Pekala doktor. O zaman yarın görüşeceğiz. Umarım ikimiz içinde iyi haberler gelir. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:54 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Bunların hepsini yeniden anlatacaksın, kurtuluşun yok! İyi geceler! | |
|
| |
| Ally Specter | |
|