| Ally Specter | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ally Specter DOKTOR
Belirgin Özellikler : Tıbbi Tanı Uzmanı Rp Yaşı : 27 Mesaj Sayısı : 70
| Konu: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 10:26 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ally Specter' ı aradınız. Sinir bozucu iş arkadaşımla uğraştığım için telefonu açamıyorum. Lütfen mesaj bırakın! 1 Yeni Mesaj!Kimden: Mesaj:Sesli Mesaj!Kimden: Mesaj: | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Wisy, Cher. Mesaj Sayısı : 245
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 11:37 am | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Pekala! Sanırım neler olduğuyla ilgili bir ipucu vermezsin? | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 12:14 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Iımm... Pekala. Ben de hastaneye yeni bir erkek doktor geldi, gözüne giremedin sanmıştım. Akşam görüşürüz bebeğim! | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 12:22 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Ah, sanki ben çok ilgileniyormuşum gibi konuştun... Ve sanki ablammışsın gibi. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 12:26 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Ablammışsın GİBİ dedim zaten. Doktor oldun, hala dilin berbat, All. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 12:35 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Ah o Sally... Yılan! Sen de, adamın adı Henry diye mi kıskanıyorsun? Kaç yaşına geldin, hala kurtulamadın şu platonikliğinden. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 12:51 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Hatırlat da bir gün iş yerine geleyim, All Ayrıca, oraları pek de sevmediğimi biliyorsun. Ama oturup kız kıza içip konuşacaksak, hayır demem! | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:02 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Daha önce kaç tane bara gittim ki benim kalitesiz öğrenci barım oluyor, All? Üstelik barlar konusunda en az bir kaplumbağa kadar cahilim. Bu arada, hesap senden. Boşuna mı doktorsun? | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:05 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Kimsiniz acaba? Tanıyamadım. Ve numaranız bende ne arıyor? | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:08 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Seni pislik Öğrenci parasıyla idare ediyorum diye beni eziyorsun! Bu gece barı içmezsem, ben de Wissey değilim, All. Her neyse, kaçta buluştuğumuzu söyle bari | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:15 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Beni çok küçümsüyorsun, Ally Specter. Sen de lisedeyken benim gibiydin, unutma. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:15 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Numaranızın odamda ki panoda bir kağıda yazılı olmasının ve altında önemli yazmasının nedeni nedir? Bir barda falan karşılaşmış olabilir miyiz? | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:23 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Hala hassassın, bir aşamadın şu işleri. Her neyse, on bir mükemmel! Ne zamandır görüşmüyoruz. Hayatınla ilgili her detayı istiyorum. Tabii bir hastanın burnuna nasıl boru soktuğun kısmını değil | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:30 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Evet, kesinlikle taş gibisin Tabii bunu asılmak olarak algılama Hey, saçmalama. Tabii ki yok. Gerçi şu sıralar biraz açılmaya çalışıyorum, birilerini süzsem iyi olur belki. Bilemiyorum. Bana her detayı anlatacaksın! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:32 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Bu hayatta olmayacak şey yoktur. Belki sarhoş olduğunuz için hatırlamamanız normaldir. Neyse daha fazla kaba olmayayım ben Clark. Clark Davin | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:39 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Ben daha öğrenciyim. Ne yani sen öğrenci değil misin? Bu iş ilginçleşmeye ve güzel olmaya başlıyor. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:42 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Dedim ya All, birilerini süzmeye başlayacağım. Ve o ikinciyi hiç sanmıyorum. Üstüme gelme! Clark Davin mi?! Ciddi olamazsın! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:46 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:O kadar iddalı konuşmayalım bence sonra pişman olabilirsin. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:52 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Damarıma basmayı kes, Specter. Bizim okuldaki herkes onu bilir. Edgard Davin'in ailesinden. Bence yakışıklı olduğu söylenemez. Ama herkes ona bayılıyor. Bilemiyorum. Sana kolay gelsin, All! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 1:54 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Çünkü her zamanki kişilerle konuşmaktan sıkıldım. Biraz farklılık oluyor ve eğlenceli oluyor. Senin adın ne? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:03 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Tahmin ettiğin gibi bir şey isteyen kim? 27 demek iyiymiş. Sadece konuşmak iyi olurdu. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:09 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: İkimizde ne tür ilişkiden bahsettiğimizi biliyoruz. Benim hariç olduğumu söylemene gerek yok. Üstelik, tabii ki de onunla bir ilişki içinde bulunmayacaksın! Bu iğrenç! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:12 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Bar lafını açmam kötü bir şeyler yaşadığımız anlamına gelmez. Belki o gece iyi bir arkadaşlık kurduk ve sen numaranı bana ondan verdin. Evet o olayı unuttum madem öyle numaranı nasıl verdin? Beni tanımıyorsan. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:17 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!Kimden: Wis Mesaj: Ben nereden bilebilirim, All? Onunla hiç konuşmadım! Bir tek yanından geçtiğinde kızlardan biri bayılınca görmüştüm. Eh, öğrenmiş olduk, çok güzel yapışıyormuş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ally Specter Çarş. Eyl. 12, 2012 2:19 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden:Kayıtlı olmayan numara Mesaj:Başka birinden 27 yaşındaki bir kadının numarasını almam merak etme. Yani kendin vermiş olmalısın. | |
|
| |
| Ally Specter | |
|