| Sohbet | |
|
+42Taylor Michel Momsen Justin Randall Timberlake Lana Del Rey Kimberly Wesley Diana Bonnévialle Clara Carlevaro Diamontina Dixon Robert John Downey Jr John Christopher Depp Katy Perry Bryce Peralta Sage Caliente Taylor Alison Swift Frankie Chandra Joanna Lancaster Halford Kingsley Miley Ray Cyrus Nora Peralta Lauren Daine Juli Peter Newell Burchard Houstén Veronica Wolf James Messer Faith B. Amour Isaac Heavén Alpha Rigorous Stella Morgana Spear Sinisty Jeanne Boucher Ally Specter Clark Davin Annabel Kydd Cher Burke Wissey Cherub Edgard Davin Austen Harrington Violet Rivera Eloine H. Heaven Alexis Antoinette Mitchie Finnegan Riley Wulf 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:27 pm | |
| İVET YAROON
SİZ SINAVLARA ÇALIŞIN DFGHJK | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
Rp Yaşı : 27 Lakap : Kim, Kimmy, Anjo (kullanmadığı ismi), jojo. Mesaj Sayısı : 41
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:28 pm | |
| iyi tamam maksat gönül istesin tamam kalmadı sorun oldu tamam ama iconum miley cyrus'ın tivitırında var. boşver la editleme o kadar kodun içinde bulucam derken insanın beyin bi şekil oluyo.ŞİMDİ BEN SENİN AMA EKİN! OLUM Bİ ANLATSANA LAN! DELİRCEM BURDA! | |
|
| |
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:31 pm | |
| | |
|
| |
Justin Randall Timberlake ŞARKICI & OYUNCU
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:32 pm | |
| Aa atarlandı | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
Rp Yaşı : 27 Lakap : Kim, Kimmy, Anjo (kullanmadığı ismi), jojo. Mesaj Sayısı : 41
| |
| |
Miley Ray Cyrus ŞARKICI & OYUNCU
Rp Yaşı : 20 Lakap : Miles, Mileybird. Mesaj Sayısı : 34
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:36 pm | |
| YARIN DERKEN RP DE Mİ CNM | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:36 pm | |
| | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:39 pm | |
| he kekledi bizi şimdi. bak keklediysen eğer................ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:40 pm | |
| YARIN AKŞAM BARCELONA DAN RESİM ATARIM SİZE yARIN DİİLSEDE YARINDA SONRAKİ GÜN | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:41 pm | |
| BU NE LAN BİLET ALMADIN MI YARIN DEĞİLSE ÖBÜR GÜN NOLUYO FUDHFUHD KISKANDIM KES. AYRICA İROTİK SON DERECE MASUM SEVGİ DOLU BİR İSİM. | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:42 pm | |
| Hıı belli belli Çok masum xxxxxxxddddddddddd | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 1:43 pm | |
| YA HERŞEY HAZIR YARIN OTOBÜSLE İSTAMBULA SONRA HOOP BARÇA *-*
İROTİK EROTİK GİBİ GELDİ BANA FGHJKL | |
|
| |
John Christopher Depp OYUNCU
Rp Yaşı : 50 yokum ama 49 varım. Lakap : Johnny. Mesaj Sayısı : 129
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 9:12 pm | |
| Bence onun üçün öyle yazmış zaten Yalnız buraya gelince hepimize bir şeyler oluyör. Aşslkdfş. İröm, aşgom Esön yok mu ya burda ._. Esön nerde? ._. | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 9:58 pm | |
| ben buydayıımmm hehehe LAN EKİN GİDİCEM DEMİŞTİN İNANMAMIŞTIM VALA DA GİDİYON. OĞĞ ŞİT YANİİ. yani şimdi madrid'e gitmiş biri olarak... djdjdndnd. taam susuyom.AMA HERHANGI BIRINIZ ORALARA GIDERSE LUTFEN TUTUKLANIN POLISLER TAM YALAMALIQUE. :::::::::::: )))))))))) | |
|
| |
Veronica Wolf
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Döverun. Rp Yaşı : 18 Lakap : Nica, Wolf. Mesaj Sayısı : 57
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 2:34 am | |
| | |
|
| |
Peter Newell
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Pet Mesaj Sayısı : 44
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:02 am | |
| Millet nerdesiniz siz | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:14 am | |
| ben burdayıım. damloş kuin in gifleri çok hoş. vanessacık çokgüzel giflerde *-* | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:19 am | |
| ben öldüm sanırsam... bugünkü mide bulantısı ve baş ağrımla olan mücadelemi görmeliydinis. | |
|
| |
Peter Newell
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:22 am | |
| - Miley Ray Cyrus demiş ki:
- ben burdayıım. damloş kuin in gifleri çok hoş. vanessacık çokgüzel giflerde *-*
anağm! çok sevindirik oldum! teşkür ediyorum - Lan benden habersiz topluca intihar ettiniz sandım -o nasıl olcaksa- korktum bildiğin. Saat yediyi çeyrek geçiyodu yoktunuz. Selis üşüttün mü aşqım kıyamam | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:28 am | |
| | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:29 am | |
| ay bilmiyom yaaa ama şimdi iyiyim lütfen hep böyle olsun amins
| |
|
| |
Peter Newell
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:30 am | |
| aminaminamin dikkat et kendine. Ekön -.- Biç -.- Barcelona yolcusu, neler oluyor? -.- foto bekliyos bi ara cnm .s.s | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:33 am | |
| ay lan queen'e gittikce isiniyomm AYRICA EKIN BICC FOTO AT GIT POLISLERE SARK. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:36 am | |
| Dur otobüse yeni bindim bi İstanbul a gideyim de sonra barça | |
|
| |
Peter Newell
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 27, 2013 9:37 am | |
| ama siz böyle diyince ben çok seviniyom biliyonuz demiii queen bak polis dedin dedin şoanda google'da aratmama az kaldı. merak ettim o polisleri xxxxxxxddddddddddddd britney spears'ın i wanna go klibinde senin bahsettiğin tipli bi polis var bence. bende sen tam öyle bi polisten bahsediyosun | |
|
| |
| Sohbet | |
|