| Alkolün yıktığı sınırlar | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Alkolün yıktığı sınırlar Çarş. Eyl. 12, 2012 6:05 am | |
| | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Çarş. Eyl. 12, 2012 6:11 am | |
| Waldorf'lar, van der Woodsen'lar, Harrington'lar, Moore'lar, bilmem ne... Tanımak istemediğim bir sürü boya küpüne dönmüş yüze bakarken şampanya kadehini başıma diktim. Bu beşinci falandı herhalde ama hala baş dönmesine ya da kontrol kaybına dair bir şey hissetmiyordum. Ne zaman ihtiyacım olsa sarhoş olamazdım zaten! Ebeveynlerimin zoruyla geldiğim sıkıcı bir kokteyldi, sözde bir yardım kuruluşuna bağış içindi ama gerçek yoksullar karton kutularında sabahlarken onlar burada kristal kadehlerinden en pahalı içkileri içiyorlardı. Gerçi benim için bu durum sorun değildi, zorunda olmadığım sürece. Kalabalığın arasında bar tezgahına yanaşan Edgard Davin'i görünce nefesimi tuttum. Roselle bir yarım saat önce ortadan kaybolmuştu. Şanslı kız! Yalnız olduğumu kabullenince, ismi dergilerin kapağından düşmeyen ve yakışıklılığıyla yaşını unutturan adamın yanına doğru süzüldüm. İyiki dekolteli bir şeyler giymişim, diye düşündüm boş kadehi yanımdan geçen garsonun eline tutuşturarak. Bara dönük yapılı vücudun sahibinin omzuna dokundum ve masum bir görüntü çizerek gülümsedim. "İyi akşamlar Bay Davin, sizi burada görmek güzel. Nasılsınız?" Onunla yalnızca ailemin verdiği bir kaç akşam yemeği ve kokteylde konuşmuştum. Bu yüzden amacımın kibar bir kız olup merhaba demek olduğunu sanabilirdi. Canıma minnet! | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Çarş. Eyl. 12, 2012 6:30 am | |
| Güzel bir kokteyldi. Köklü aileler, büyük şirket sahipleri hepsi buradaydı. Kaliteli içkiler arka arkaya içiliyor ve dışarıdan öyle görünmese de büyük anlaşmalar yapılıyordu. Sadece burada olduğum süre içerisinde bile dört anlaşma için ortam yaratmış bir tanesini de pazartesi günü imzalamak üzere ayarlamıştım. Birkaç kadının arasından geçtim ve gülüşmelere aldırmadan bir içki almak üzere bara yaklaştım. Bardağı elime aldığında omzunda bir el hissettim. Arkamı dönüp baktım. "İyi akşamlar Bay Davin, sizi burada görmek güzel. Nasılsınız?" Gülümsedim birden. Kimdi bu kız? Kendisini tanımadığımı anlamasın diye normal olarak konuşmaya başladım. "İyi akşamlar. İyiyim asıl sizi sormalı." Bir yandan da kızın kim olduğunu çıkarmak için düşünüyordum. Burada bulunanları gözümün önüne getirdim hangisiyle gelmiş olabileceğini hesaplamaya çalıştım. Sonunda bir eşleşme buldum. "Bayan Pierce?" Yanlış bir tahminde bulunursam bir içkiyle durumu toparlayabilirdim.
En son Edgard Davin tarafından Çarş. Eyl. 12, 2012 7:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Çarş. Eyl. 12, 2012 7:42 am | |
| Edgard Davin'in arkasına dönerken yüzünde beliren gülümseme... Tanrım! Alexis'in ona olan hayranlığını bildiğim için iltifat etmemek ya da kendimce en çekici bakışlarımdan birini takınmamak için zor duruyordum. "İyi akşamlar. İyiyim asıl sizi sormalı." Annemi ve babamı sormaması hoşuma gitmişti zira aile büyüklerinden biriyle konuşacak olduğumda hemen babam, şirket, annem ve briç kulübü hakkında saçma sapan şeyler soruyorlardı. "Bayan Pierce?" Beni tanıdığından emin olunca kocaman bir gülücük patlattım. Süpermarketten çıkarken paparazilere yakalanıp poz veren Hollywood ünlüleri gibiydim. Bir elimi belime koydum ve Alexis'i unutarak bar tezgahına doğru, bay Davin'in yanına bir adım attım. "Ben de iyiyim, Bay Davin. En son yaz dönüşü kokteylinde konuğumuzdunuz. Hatırlayacağınızı biliyordum." Neşeyle hafifçe tezgaha yaslandım, bir içki söyleyecekken durdum. Bay Davin bana bir kadeh şarap ısmarlasa fena olur muydu? Alexis'a anlattığımda aklını kaçırırdı! | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Çarş. Eyl. 12, 2012 8:29 am | |
| Yanıma yaklaştığında doğru tahminde bulunduğumu anlamıştım. "Ben de iyiyim, Bay Davin. En son yaz dönüşü kokteylinde konuğumuzdunuz. Hatırlayacağınızı biliyordum." Yaslanmasına bakarak daha çok gülümsedim. "Size bir içki ısmarlamama izin verin." Pierce ailesinin güzel kızı Joselle. "Bana viski. Üç buzlu olsun. Bayan Pierce içinse kırmızı şarap." Bir kadına viski yerine şarap ısmarlamak daha iyiydi her zaman. Ya da martini alabilirdi. O da kadın içkisi sayılırdı. İçkiler geldiğinde gülümsedim bir yudum alırken. "Bayan Pierce sizinle tekrar karşılaştığım için memnunum. Görüşmeyeli neler yaptınız? Babanızın sağlığının bir ara kötüleştiğini duymuştum. Umarım daha iyi olmuştur." Etrafa bakındım ve sonra da elimi arkaya doğru götürdüm. Joselle'ye bakıp gülümserken arkamda duran kadının avucuma bıraktığı notu aldım ve elimi cebime götürdüm. Kadın içkisini alıp giderken ben hala gülümsüyordum. Clark burada olsaydı şirketimiz hakkında konuşmak isteyenlerden daha kolay kurtulurdum. Çünkü o zaman varis durumlarıyla daha çok ilgilenip benim yerime kimin geçeceğini tartışıyorlardı. Benimse aradan kaçmam daha kolay oluyordu. Bu akşam ise herkesle ilgilenmem gerekmişti. Tüm gece burada kalacaktım. Clark'ı gördüğümde kulağını çekmeyi unutmamalıydım. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Çarş. Eyl. 12, 2012 1:16 pm | |
| Yüzünde tekrar beliren ifade... Beni delirtmek mi istiyordu? Alexis'e ihanet etmem için sınırları zorluyordu! Bay Davin ile aralarındaki tuhaf ilişkiden, ve eski, haberdardım. Acaba o da Alexis ile ne kadar yakın olduğumu biliyor muydu? Hiç sanmıyordum. "Size bir içki ısmarlamama izin verin. Bana viski. Üç buzlu olsun. Bayan Pierce içinse kırmızı şarap." Hayır diyebilir miydim? Üstelik yaşıtlarım gibi bira veya viski kakalamaya çalışmamıştı. Bir bayana nasıl davranması gerektiğini bilen bir beyefendi... Belki de ihtiyacım olan buydu. Bazen insanlar çıkmış olduğum erkeklerin sayısını abartıyorlardı, belki de gerçeklerdi, ama karşımda böyle biri yokken nasıl ilişkilerim uzun sürebilirdi ki? Tezgahta bana doğru itilen şarabı nazikçe kavrayıp ufak bir yudum aldım. Bu sırada kirpiklerimin arasından Bay Davin'i süzmekle meşguldüm. "Bayan Pierce sizinle tekrar karşılaştığım için memnunum. Görüşmeyeli neler yaptınız? Babanızın sağlığının bir ara kötüleştiğini duymuştum. Umarım daha iyi olmuştur." Hah, babam demek... Nazik olmak için bunu sorduğunu varsaydım Yanıtlamadan önce, bu kez koca bir yudum aldım. Beş kadeh şampanya beni sarhoş edememiş olabilirdi ama karıştırma yönteminin her zaman işe yaradığını herkes bilirdi. "Ben de öyle, Bay Davin." Bana siz diye hitap etmeseniz? Ebeveynlerimle ilgili kısmı es geçsek? Otelin çatı katındaki süitlerden birine gitsek? Tabi aklımdan geçen hiçbir düşünceyi dillendiremedim. "Görüşmeyeli mi? Hmm, bu sene Constance Billard'da son senem. Yani artık 18 yaşındayım." Bu bir yalandı. Ya da pek yalan sayılmazdı. 18'ime girmeme bir kaç ay kalmıştı. Hem 18'in üstüne basarak söylemiştim, 15 yaşında bir liseli olmadığımı anlaması için. Alexis'le çktıysa benimle neden çıkmasındı? "Babam iyi, harika." dedim ardından hızlıca ve kadehi dudaklarıma dayadım. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 5:47 am | |
| "Görüşmeyeli mi? Hmm, bu sene Constance Billard'da son senem. Yani artık 18 yaşındayım." Sözünün üzerine gerçek bir gülümseme belirdi dudaklarımda. Artık reşit olduğuna göre ilgi alanıma giriyordu. İlgimi çeken konuların açılması üzerine bardaktaki içkiyi tek yudumda bitirdim. Gömleğimin en üstteki düğmesini açtım. Şimdi biraz rahatlayabilirdim. "Babam iyi, harika." Şu an babası pek umrumda değildi. Onun yaptığı gibi ben de yaslandım. Hafifçe ona doğru eğildim. "Bu kadar büyümüş olduğunuzu görmek güzel. Eğer babanızla böyle yakın olmasaydım size ilk elden üst katlardan görünen manzaranın ne kadar harika olduğunu göstermek isterdim. Ama malesef ki babanızı yakından tanıyorum. Bu tarz şeyleri onaylamaz. Masum bir gezi olsa bile." Bardağın yenilenmesiyle tekrardan bir yudum aldım. Joselle sözlerime ne tepki verecekti merakla bekliyordum. Manzara görmeyi seçerse ve babasının haberi olursa anlaşmayı bozabilirdi. Benim için fazla bir kayıp olmazdı. Hazırda üç anlaşmam daha vardı. Fakat bu babasının şirketi için büyük bir darbe olabilirdi. Ya da adama biraz daha rahat bir tavır takınmayı öğretirdi. Yine de her zaman tehlikeli alanlardır ortakların kızları. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 6:19 am | |
| İlk düğme açıldı ve hedef yaklaştı... Hmm, işte bu! Her şey istediğimden daha çabuk gerçekleşirken şarabımı daha çabuk yudumlamaya başladım. Bay Davin kalıbından kurtulmak için buna ihtiyacım vardı. Gerçi sarhoş olmamın iyi olacağı konusunda şüpheleydim. Bay Davin'e sarkarsam ve bir kaç hafta sonra ailemle birlikte başka bir kokteylde karşılaşırsak... Tanrı korusun! Utançtan yerin dibine girerim. "Bu kadar büyümüş olduğunuzu görmek güzel. Eğer babanızla böyle yakın olmasaydım size ilk elden üst katlardan görünen manzaranın ne kadar harika olduğunu göstermek isterdim. Ama malesef ki babanızı yakından tanıyorum. Bu tarz şeyleri onaylamaz. Masum bir gezi olsa bile." İçkisini bitirmişti. Bunca alkole nasıl dayanabiliyordu? Saçmalamadan yani. Ben olsam çoktan tezgaha çıkmış ve striptize başlamıştım. Bağırıp çağırarak söyleyeceğim Toxic eşliğinde. "Aslında bahsettiğiniz manzarayı görmeyi çok isterim, Bay Davin." Hafifmeşrep bir tavırla gülümseyip gözlerimi kırpıştırdım. Kadehimdeki son yudumu yuvarladıktan sonra bedenimi tezgahtan çektim, gitmeye hazır olduğumu görmeliydi. "Babam bu tarz konularda anlayışlıdır. Roselle burada olsaydı ikimize birden göstermenizi isterdi, yani, ee, manzarayı." İkimizde birden sözünü tamamen yanlış anlamaması için dua ederek saçlarımı geriye savurdum. Umayım da babam beni şimdi görmesin. Fingers crossed. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 6:47 am | |
| "Aslında bahsettiğiniz manzarayı görmeyi çok isterim, Bay Davin." Aldığım mesaj üzerine gülümsemem genişledi. Yaslandığı yerden doğruldu. Yolculuğumuz başlıyordu. "Babam bu tarz konularda anlayışlıdır. Roselle burada olsaydı ikimize birden göstermenizi isterdi, yani, ee, manzarayı." Söylediği sözden rahatsız olmuş bir şekilde saçını savurunca kahkahayla güldüm ve ben de doğruldum. Elimde gideceğimiz yönü gösterdim. "Bu taraftan öyleyse. Size manzarayı en güzel odadan göstermek isterim." Kardeşiyle ilgili sözüne dikkat etmemiş gibi bardağımı bitirdim ve beraber otelin içine girdik. Cam asansörden çıkarken kimlerin bizi görebileceğini pek umursamadım. Beraber süitime geçtik. En üst katta olduğumuz için gerçekten harika bir manzara vardı. Onu camın önüne getirirken müzik açtım alçak sesli. "Bir içki ister misin?" İçki koymak için gitmeden önce ceketimi çıkartıp kenara attım ve kollarımı sıvadım. Gülümseyerek ona bakıyordum. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 6:54 am | |
| Bir insanın gülüşü melodi gibi gelir mi? Bu betimlemeyi sadece kitaplarda okumuştum ama anlaşılan doğruydu. "Bu taraftan öyleyse. Size manzarayı en güzel odadan göstermek isterim." Tanrıya şükür asansör camdandı da, tuhaf cümlemden sonra Bay Davin'le bakışmak zorunda kalmamıştım. Aynı zamanda başımın dönmeye başladığını hissediyordum. Yaklaşık on dakika sonra boynuna sarılabilirdim... Of ya. Bu durum iyi miydi kötü müydü bilmiyordum. Odaya girerken muhtemel bir diyalogu engellemek için arkasından yürüdüm. Ama odaya girdiğimizde... Vay canına. Roselle ile yaptığımız Vegas kaçamağında harika bir manzaraya sahip odayı soyadımız sayesinde ayırtabilmiştik ama bu farklıydı! Farklı olmasındaki en büyük etkende yanımdaki kişiydi. "Bir içki ister misin?" Bir an için bakışlarımı manzaradan ona çevirdiğimde ceketini çıkarıp yatağa fırlattığını gördüm. "Tabi, sizin önerdiğiniz bir şey varsa olabilir." Zira şarap değil daha sert bir şey vermesini istiyordum. Yoksa kalp çarpıntılarım dışarıdan duyulabilir hale gelecekti. O içkileri hazırlarken boğazımı temizledim. "Manzara gerçekten harikaymış." Gözlerimi devasa pencerelerden ayırıp Edgard Davin'e bakarsam bayılmaktan korkuyordum, bu yüzden yanıma gelmesini bekledim. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 7:10 am | |
| "Tabi, sizin önerdiğiniz bir şey varsa olabilir." Şarap içtiğine göre martini verebilirdim. Ben onun içkisini hazırlarken sesini duydum. "Manzara gerçekten harikaymış." Gülümsedim zeytinlerini koyduktan sonra. Kendime üç buzlu viskimi almayı ihmal etmemiştim. Yanına gittim ve bardağını uzattım. "Evet öyledir. Bunun için fazla bir şey ödememe gerek kalmadı. Davin soyadı çoğu kapıyı açabiliyor. Peki sen neler yaptın? Babanın peşine buraya gelmek sıkıcı olsa gerek." Manzaradan çok ona bakıyordum. Şu an bu harika manzaradan daha ilgi çekiciydi benim için. Aramızdaki boşluğu kapadım ve cama yaslanıp ona bakmaya devam ettim. Duvar yerine sadece cam vardı bu kısımda. Aşağıya bakıldığında yer görünmüyordu bile. "Umarım yüksekten korkmuyorsundur." Bardağımdaki içkiyi bitirdim ama kenara koymak yerine hiç kımıldamadım yerimden. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 7:20 am | |
| Uzattığı martini bardağını doğruca içmeye başladım. "Evet öyledir. Bunun için fazla bir şey ödememe gerek kalmadı. Davin soyadı çoğu kapıyı açabiliyor. Peki sen neler yaptın? Babanın peşine buraya gelmek sıkıcı olsa gerek." Gözlerinin üstümde olduğunu hissedebiliyordum, ben manzaradan gözlerimi alamazken -utançtan- o resmen beni izliyordu. Dönüp cama yaslanana kadar ona bakamadım. Ama Edgard Davin ve New York... Bir arada muhteşemlerdi. Alexis'in ona neden o kadar bağlandığını şimdi anlayabiliyordum. Daha önce hiç bu gözle bakmamıştım ve şimdi nefesim kesiliyordu. "Umarım yüksekten korkmuyorsundur." Derin bir nefes alıp ona doğru bir adım attım. Sarsak bir adımdı, başım dönüyordu, New York ve Edgard Davin'de öyle. "Kokteyle zorla getirilmiştim, manzaradan haberim olsa ona uygun bir şeyler giyerdim..." Ne yaptığımın farkında olmadan elim gömleğinin yakasıyla oynamaya başlamıştı. Eyvah! Battı balık yan gider diyerek biraz daha yaklaştım. Ne kadar güzel kokuyordu böyle. "Ve çoğu şeyden korkmam. Babamdan ya da yüksekten." Kendi içkimi de bitirip elindeki boş bardağı aldım. Elim onun eline temas ettiğinde vücudumdan bir elektrik akımı geçmişti sanki. Tabi bu ayılmama yardımcı olmadı. Hemen sağımızdaki sehpaya boş bardakları bırakıp tekrar ona döndüm. Ne kadar sarhoş olsam da onun gibi birine yaklaşmak cesaret istiyordu. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 7:32 am | |
| "Kokteyle zorla getirilmiştim, manzaradan haberim olsa ona uygun bir şeyler giyerdim..." Eli gömleğimin yakasına uzanınca bana yaklaşmasına izin verdim. Nereye kadar gidebilecekti acaba? "Ve çoğu şeyden korkmam. Babamdan ya da yüksekten." Ben onu öpmeye karar verdiğimde elimdeki içkiyi aldı ve uzaklaştı. Usulca güldüm geri geldiğinde. Bu kadar oyunu yeterli buldum ve başımı ona doğru eğdim. Dudaklarından öpmeden önce elimi beline götürdüm ve kendime çektim iyice. Aramızda boşluk kalmayacak kadar. Bir an yüzüne baktım ve sonra dudaklarını öptüm. Diğer elim saçlarına gitti ve başını tuttum kibarca. Nefesinin kesildiğine inandığımda geri çekildim ve durumuna baktım. Kıvama gelmiş gibiydi. Onu cama yasladım ve öpmeye devam ederken elim sırtında gezindi. Fermuarını bulmaya çalışıyordum. Yeniden gözlerinin içine baktım. "Umarım şimdi de korkmuyorsundur." Reşit olmuş bile olsa korkması doğaldı. Birazdan ne kadar deneyimli olduğunu görecektim. Gülümsedim ona bakarken. Elim sonunda fermuarını tutabilmişti. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 7:45 am | |
| Ne olduğunu anlayamadan elini belimde hissettim. Bir elektrik akımı daha! Şimdi yüzü benimkine yaklaşıyordu, ben gözlerimi kapatmak isterken o cesurca gözlerime bakıyordu. Nasıl bakmasındı! Kim bilir şimdiye kadar kaç kişiyle birlikte olmuştu... Ve beni öptüğünde, beni tutmuyor olsa bayılacağımı anladım. Karşımdaki gerçekten o, gerçekten, o Edgard Davin diye tekrarlayıp duruyordum zihnimde. Demek benden hoşlanmıştı! Edgard Davin, Joselle Pierce'den hoşlanıyordu. Cep telefonumu çıkarıp fotoğrafımızı çekmek ve Gossip Girl'e göndermemek için zor duruyordum. Cümle alem duysa beni rahatsız etmezdi! Nefesim kesilir gibi olduğunda geri çekildi, işini biliyordu, ve bu kez cama yaslanan ben oldum. Eli sırtımda gezinirken neyi aradığını tahmin edebiliyordum. "Umarım şimdi de korkmuyorsundur." Şöyle, göz ucuyla uçsuz bucaksız yüksekliğe baktım. Ne kadar tuhaf bir durumdu, onunla beraber olsam ya da şu cam kırılsa ve aşağı düşsem, aynı şeyleri hissedecektim. Çarpıntı, baş dönmesi, korku, heyecan... Ama bunu ona belli edecek değildim. "Korkmadığımı söylemiştim, Edgard." İşte şimdi tam anlamıyla sarhoştum. Başımı geriye atarak yüksek volumlü bir kahkaha attım. Ne olacaktı yahu? Aniden yüzünü ellerimin arasına aldım ve dudaklarına yapıştım. Eh, biraz sert olmuş olabilirdi ama bu tarz şeylere alışkın olmalıydı ve ben daha fazla bekleyemezdim. Hem fermuarımı yakaladığına göre eğlenceye devam edebilirdik. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 8:31 am | |
| "Korkmadığımı söylemiştim, Edgard." Kahkaha attığında bende gülümsedim. Yüzümü elleri arasına alıp öptüğünde ise fermuarı hızlıca indirdim. Tenine değen elim elbisesini çıkartmak için hareket ediyordu. Geri çektim vücudumu dudaklarımı ondan ayırmadan. Sonra da elbisesini ayaklarının dibine düşürdüm. Onu kucaklarcasına kaldırıp yatağa götürdüm. Yastıkların arasına gömülmüş vücuduna bakarken bir yandan da gömleğimi çıkarmakla uğraşıyordum. Ona rahat bir şekilde gülümsedim ve yere uçan gömleği umursamadan karşımdaki kızın üzerine eğildim. Aynı şekilde öpmeye devam ettim onu. Bir yandan da aramızdaki son kumaşları çekmek için uğraşıyordum. Babasıyla olan iş anlaşmalarını bir daha gözden geçirmem benim için iyi olacaktı. Kızının intikamı için peşime düşmez diye umuyordum. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 8:47 am | |
| Bir insanın bir elbiseyi bu hızla çıkarabilmesi için en az 100 kere deneme yapmış olması gerekli. Edgard Davin'in 100'den daha fazlasını yaptığını tahmin ediyordum. Ama durumumdan memnundum. Belki de benim ona kapıldığım gibi o da bana kapılırdı. Gizli bir ilişkimiz olurdu... Ben herkese söylemek istesem de babam faktörü sebebiyle gizli olmak zorundaydı zaten. Ve gizli ilişki demek heyecan demek. Hayır diyemezdim. Beni kucağına alıp kaldırdığında gücüne hayran kaldım. Yumuşacık yastıklar bizim için hazırlanmıştı sanki. Birazdan Edgard Davin ile birlikte olacağım gerçeğine inanmakta güçlük çekiyordum. Şehrin ışıklarıyla hafifçe aydınlanan vücudundan gömleği de sıyrılınca gülümsedim. Şu an tek istediğim onunla olmaktı; babam, Alexis ya da bir başkasını düşünmek bile istemiyordum. Ne yazık ki düşünmemem onlardan birinin burada olabileceği gerçeğini değiştiremezmiş. Kapının açıldığını duyar duymaz ilk işim dudaklarımı Edgard'ın dudaklarından çekip onu geri itmek ve elime geçen çarşafı üzerime çekmek oldu. Lanet olsun! Kimdi bu? Kat temizlikçisi olduğunu umarak kocaman gözlerimi kapıya diktim. Nefes bile alamıyordum. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 9:07 am | |
| Edgard'a sürpriz yapmayı planlıyordum. Hatta tüm gün bunun için hazırlanmıştım diyebilirim. Ona hıyar dediğim için kendimi kötü hissediyordum. Gerçi ona yaptığım her şey için kendimi berbat hissediyordum. Çünkü, o mükemmel erkekti. Hiçbir kötülüğü hak etmiyordu. Bense ona yapabileceğim en büyük şeyi yapmıştım, yalan söylemiştim. Bütün gün telefonumu kapalı tuttum ki kimse hazırlıklarımı bölmesin. Piknik sepetinin içine onun çok sevdiği muffinlerden koydum, yanına kek ve birkaç günlük yemeğini hazırladım. Elimdeki sepetle tamamen zıt olacak sarı mini elbisemi giydiğimde her şey hazırdı. Kaldığı yerin kapısına geldiğimde görevliye gülümseyip sağlığını sordum. Evvvvet! Onunla da ilgilenmiştim. Borcunu ödemek için Edgard'ın giriş çıkış saatlerini bildiriyordu bana. Ne hoş adam yahu! Ed'in katına geldiğimde derin bir nefes aldım, kalbim deli gibi çarpıyordu. Özlemiştim onu görmeyi... Tüm güvenimi toplayıp kapıyı açtığımda önce içeride kimseyi göremedim. Yatak odasından bazı sesler geliyordu, merakıma yenik düştüm ve oraya doğru ilerledim. Gördüğüm şeylerin etkisiyle elimdeki sepet yere düşmüş, gözümden tek bir damla yaş hemen akmıştı. Joss ve Edgard. Herkesten beklerdim bunu; ama Joss... "Size iyi eğlenceler, gerçi ben demesem de eğleniyormuşsunuz." dedim. Edgard'ın tam gözlerinin içine bakmıştım bunu söylerken. Kalbimin paramparça olduğunu hissediyordum, sanki bir daha asla nefes alamayacakmışım gibi bir histi. Gözlerimi kapattım ve arkamı dönüp kapıya doğru ilerledim. Sanırım bu kadar büyük bir şey karşısında tipik Alexis tepkilerimden birisini bile verememiştim. Benden beklenen Edgard'ı paramparça etmek olurdu. Daha gözlerimde bakmaya yetecek güç yokken bunu yapamazdım. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 9:56 am | |
| Aniden açılan kapının sesiyle beraber Joselle tarafından geri itildim. O çarşaflara sarılırken ben babasının geldiğini düşünerek rahat bir tavırla kapıya baktım. Ama gelen tahmin ettiğim kişi değildi. Alexis sepeti yere düşürdüğünde sepetin içinden dökülenlere baktım. Muffin. Hem de en sevdiğimden. "Size iyi eğlenceler, gerçi ben demesem de eğleniyormuşsunuz." Bakışlarımız karşılaştı. Gözlerini kapatıp arkasına döndü. Kapıya doğru gittiğini görünce peşinden bağırdım. "Alexis." Durmadığını görünce iç geçirdim ve yataktaki kızın dudaklarına öpücük kondurup "Geliyorum şimdi." diye fısıldadım ona ve yataktan fırladım. Pantolonu çıkarmadığım için rahat hareket edip onu kapının dışında yakaladım. Kolundan tuttuğum gibi koltuğa attım onu. Sonra da yanına oturup ona baktım. Kaçmasın diye yüzünü tuttum ve kendime bakmaya zorladım. "Alexis. Sepettekiler için teşekkür ederim ama gördüklerin sana bana bunu yapma hakkını vermez. Aynı şeyleri seninle de yaşamıştım. Ama sen ne yaptın? Bana yalan söyledin ve aramızda olmuş ve olacak herşeyi bitirdin. Şimdi de bana gelip kızamazsın. Seni aldatıyor muşum gibi davranmana gerek yok." Yüzünü yüzüme yaklaştırdım gözlerini kaçırmamak için. Kesin bir cevap bekliyordum artık. | |
|
| |
Alexis Antoinette
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 10:08 am | |
| "Alexis." İSmimi söylediğinde tüylerim diken diken olmuştu. Olduğum yere çakılıp kaldım. Kolumu tuttuğundaysa yaşadığım hisler sevgiden çok farklıydı, zıttı. Nefret vardı, tiksinme vardı ve kesinlikle kıskançlık vardı. "Alexis. Sepettekiler için teşekkür ederim ama gördüklerin sana bana bunu yapma hakkını vermez. Aynı şeyleri seninle de yaşamıştım. Ama sen ne yaptın? Bana yalan söyledin ve aramızda olmuş ve olacak herşeyi bitirdin. Şimdi de bana gelip kızamazsın. Seni aldatıyor muşum gibi davranmana gerek yok." Kolumu diğer elimle nazikçe tuttum ve sesimin titrememesi için dua ettim. "Bana böyle dokunma hakkını nasıl elde ediyorsunuz Bay Davin? Dua edin herhangi bir kasım zarar görmemiş olsun. Yoksa reşit olmayan bir kızla birlikte olma suçlarınızın üstüne bir de fiziksel şiddet girer." Bakışlarımdaki soğukluğu ben bile hissedebiliyordum. Öfkeyle kaynıyordu içim, çabucak ayağa kalktım bu sefer ona bakıp iğneleyici bir şekilde gülümsedim. "İyi ki sana yalan söylemişim. Bu güne kadar her saniyemi buna pişman olarak geçirmiştim ama sanırım ben bile on yedi yaşındaki bir kızla birlikte olan bir adamı hoşgöremem. İğrençsin." Sanırım buradan sonra köprüye gidip kendimi aşağıya atacaktım. Yoksa ilaçla mı ölseydim? Daha temi, hem mesleğime yakışırdı. Ya da... Neyse. Bunu onlar düşünsün. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 10:25 am | |
| "Bana böyle dokunma hakkını nasıl elde ediyorsunuz Bay Davin? Dua edin herhangi bir kasım zarar görmemiş olsun. Yoksa reşit olmayan bir kızla birlikte olma suçlarınızın üstüne bir de fiziksel şiddet girer." Reşit olmamış mı? Elimi geri çektiğimde ayağa kalktı Alexis. "İyi ki sana yalan söylemişim. Bu güne kadar her saniyemi buna pişman olarak geçirmiştim ama sanırım ben bile on yedi yaşındaki bir kızla birlikte olan bir adamı hoşgöremem. İğrençsin." Sanırım bu konuda hiç şansım yoktu. Joselle reşit olduğunu söylemişti. İçkinin bozmuş olduğu dengeyle ayağa kalktım ben de. "Sen reşit olmadığını nerden biliyorsun?" Bu, bu konudaki son çırpınışlarımdı. Artık reşit olmayan kızlarla oynaşan zampara kılıklı bir adama dönüşüyordum. "Ben bilmiyordum onun küçük olduğunu. Alexis. Görüyorsun işte seni neden affedemediğimi. Bu tarz bir duruma düşmemek için kızıyordum sana güya. Şimdiki halim daha beter. En iyisi seni eve bırakacak birini bulayım. Seninle daha sonra konuşuruz. Önce bu kızı ailesine teslim etmeliyim." Telefona doğru yürüdüm. Numarayı çevirirken gözlerim Alexis'in üzerindeydi. Aslında şimdi eşitlenmiş gibi olmuştuk. Ya da ben her açıdan kaybetmiştim. Yalan söylemeyen biri kalmamıştı artık çevremde belli ki. | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 10:32 am | |
| Karşımdaki adama baktığımda midem bulanıyordu. Sarhoşluktan ölmek üzereydi, başıma kalmasa bari. Ettiğim yemin gereği ona yardım etmek zorunda kalmak istemiyordum. "Sen reşit olmadığını nerden biliyorsun?" Ben Alexis değil de başka birisi olsaydım Edgard çoktan GG'ye düşmüştü. Yooo, GG az kalırdı. NY Times'a verirdim onu. Ahh, bunu nasıl da isterdim hem de! "Ben bilmiyordum onun küçük olduğunu. Alexis. Görüyorsun işte seni neden affedemediğimi. Bu tarz bir duruma düşmemek için kızıyordum sana güya. Şimdiki halim daha beter. En iyisi seni eve bırakacak birini bulayım. Seninle daha sonra konuşuruz. Önce bu kızı ailesine teslim etmeliyim." Ona doğru bir adım attım ve parmağımı havaya kaldırıp dişlerimin arasından tısladım. "Sakın beni düşünüyormuş gibi davranmaya çalışma. Çünkü, önemsemiyorsun. Önemseyen insan gidip de tek arkadaşımla birlikte olmazdı. Cehennemde zebanilerle iyi şanslar size Bay Davin!" dedikten sonra kapıyı ardımdan sertçe kapatıp koşa koşa asansöre gittim. Duvara yaslanmıştım ama en alt kata indiğimde yerdeydim. Ağlamaktan nefret ediyordum, zaten öyle sık sık da ağlayamıyordum. Ama bu gerçekten içten geliyordu. Otelden çıktığımda binanın yan tarafındaki karanlık bir köşeye geçtim ve kendime gelmek için yere oturdum. Bir daha asla kendimi bu hale düşürmemek için yemin etmiştim! Asla. Hiçbir erkeğin bana bunu yapmaya hakkı yok. Hele ki onun gibi birisinin... | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 10:52 am | |
| "Sakın beni düşünüyormuş gibi davranmaya çalışma. Çünkü, önemsemiyorsun. Önemseyen insan gidip de tek arkadaşımla birlikte olmazdı. Cehennemde zebanilerle iyi şanslar size Bay Davin!" Koşa koşa çıktığında yapabildiğim sadece arkasından bağırmak olmuştu. Telefonu hırsla bıraktım ve odaya geri döndüm. Bıraktığım şekilde duruyordu hala. "Sen!" dedim elimle onu işaret edip. "Reşit olduğunu söylemiştin bana! Bu yalanının nedenini açıkla bakalım şimdi. Seni kapının önüne atmamam için bana bir neden söyle. Tek bir neden!" Gayet sakin konuşmuştum. Yaklaştım ona ama kaşlarım çatık bir şekilde bakıyordum. Kendisine çok kızdığımı anlamalıydı. Babası bana çok kızacaktı. Babası bir yana ya gazetelere düşersem? Reşit olmayan kızlarla oynaşan sapık bir adam. Adımın sübyancıya çıkması bana çok şeye mal olabilirdi. İş anlaşmalarının iptal edilişini gözümün önünde canlandırabiliyordum. Bu karşımdaki küçük kız nelere mal olmuştu böyle? | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 11:08 am | |
| Alexis'i gördüğümde kalp krizi geçiriyorum sandım. Ne diye gelmişti buraya? Edgard'la yaşı yüzünden ayrıldıklarını söylemişti ama elinde muffin dolu bir sepetle kapıda dikiliyordu şimdi. "Size iyi eğlenceler, gerçi ben demesem de eğleniyormuşsunuz." Ben tek kelime edemeden dönüp odadan çıktı. "Alexis." Bakışlarımı üstü çıplak, pantolonuyla duran Edgard'a çevirdim. Alexis onu duymamış ya da duymamazlıktan gelmişti. Uzanıp beni öptü, içimi biraz olsun rahatlatan bir öpücüktü bu. "Geliyorum şimdi." İç çekerek kapıdan çıkmasını izledim. Uzaktan bağırışlar duyuyordum ve ne hissetmem gerektiğini bilmiyordum. Bir kaç yıldır tanıdığım Bay Davin, son bir saattir benim için Edgard oluvermişti. Alexis konusunda berbat hissediyordum ama beni burda bırakıp gitmesi... Kıskansam mı yoksa bu durumda bile onu kıskanmamdan dolayı kendimden nefret mi etsem karar veremiyordum. Bağırış çağırış aniden durunca gözlerimi kapıya kitledim. Kalbim küt küt atıyordu. Her nedense Alexis'in Edgard ile içeri el ele girip kötü kadın kahkahası attığı görüntüsü canlandı gözümde. Ama bu daha kötüsüydü. "Sen!" Yatakta resmen yerimden sıçradım. Çarşaf hala bedenime dolanmış halde olduğu için şanslıydım, daha berbat hissetmem için çırılçıplak olmam yeterdi çünkü. "Reşit olduğunu söylemiştin bana! Bu yalanının nedenini açıkla bakalım şimdi. Seni kapının önüne atmamam için bana bir neden söyle. Tek bir neden!" Bu kez ses tonu sakindi, daha az önce bana istekle gülümseyen adam yok olmuştu. Alexis ona söylemişti demek. Pis cadı! Kendi mutsuzluğu yüzünden benimkini de mahvetmekte bir sakınca görmemişti. Ağlamak üzereydim. Yutkunup gözlerimi kırpıştırarak yanaklarıma süzülecek damlaları engellemeye çalıştım. Ağır hareketlerle yataktan kalkıp, çarşaf üzerime sarılı bir şekilde Edgard'ın önüne yürüdüm. Yüzüne bakamıyordum, başım öne eğik bir şekilde dikiliyordum. En yakın arkadaşımı ve bu kadar etkilendiğim bir adamı bir gecede kaybetmek mi? Kafayı yerdim. "Reşit olmama sadece üç ay kaldı." Dudaklarımı birbirine bastırıp kaşlarımı çatarak baktım ona. Başımı birden kaldırmama şaşırmış gibiydi. "Bu üç ay içinde benimle birlikte olduğun için hapse mi girerdin sanıyorsun? Alexis seninle mutlu olamadığı için başkalarının da seninle mutlu olmasını engellemeye çalışıyor." Şimdi gözlerine bakıyordum, inatçı bir ifadeyle. "Eğer beni kapının önüne atacak olursan Alexis'i Times Square'de zafer dansı yaparken izleyebilirsin." Alayla gülerek arkamı döndüm ve elbisemi yerden aldım. Kendimi ne kadar berbat hissettiğimi tarif edecek bir sözcük bile yoktu. Keşke ona sarılıp son onbeş dakikayı unutabilseydim. Hayatımın şu dakikadan sonra çok daha b*ktan olacağının farkındaydım zira. Buna izin veremezdim. Elbiseyi tekrar yatağın üzerine fırlatıp Edgard'a yaklaştım. "Hadi ama Edgard, başının belaya falan gireceği yok. Boş yere gecenin keyfini kaçırmayalım." Dudaklarımı kulağına yaklaştırıp fısıldarken üzerime sarılı çarşafı yere bıraktım. Beni itebilir, gitmemi söyleyebilirdi ama Joselle Pierce şu dakikadan sonra hiçbir şeyi akışına bırakmayacaktı. "Kaldığımız yerden devam etmeye ne dersin?" Nasıl birine dönüşüyordum ben böyle? | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 11:43 am | |
| Yataktan kalktığı gibi önüme geldi. Başını yere eğmişti. Çünkü suçluydu. "Reşit olmama sadece üç ay kaldı. Bu üç ay içinde benimle birlikte olduğun için hapse mi girerdin sanıyorsun? Alexis seninle mutlu olamadığı için başkalarının da seninle mutlu olmasını engellemeye çalışıyor. Eğer beni kapının önüne atacak olursan Alexis'i Times Square'de zafer dansı yaparken izleyebilirsin." Bana bakmaktan vazgeçip arkasını döndü. Elbisesini aldığını görünce bu gece yalnız yatmamın herkes için daha iyi olacağını düşünüyordum. Ta ki elbiseyi atıp yanıma geldiğinde çarşafını bırakıncaya kadar. "Hadi ama Edgard, başının belaya falan gireceği yok. Boş yere gecenin keyfini kaçırmayalım. Kaldığımız yerden devam etmeye ne dersin?" Kulağıma fısıldadığı sözler üzerine sessiz kaldım. Ne yapmam gerektiğini düşünüyordum. Sübayncılık ve şirkete karşılık, bu genç kızla bir gece geçirmek. Adil bir karşılaştırma değildi. Ama işin içine içkiden dolayı gevşemiş sinirlerim girince eşitlenmiş gibi oldular. Sessizliğim büyürken Joselle'nin üzerinden gözümü ayırmamıştım. Sıkıntıyla iç geçirdim dayanamayarak. "Bunun için pişman olacağım." Alexis'in oynattığı bir kukla değildim. Hayatıma yeterince karışıyordu. Tüm bunları sildim ve karşımdaki kızı kucağıma alıp yatağa bıraktım. Yine aynı şekilde yakalanmamak için gidip kapıyı kitledim ve geri yanına geldim. Genç ve diri vücuduna kısa bir göz gezdirdim. Bu işin başıma dert açmayacağını ümit ederek eğildim ve kaldığım yerden devam ettim. Dudaklarım onunkiyle buluştuğunda pişman olmayı sabaha bıraktım. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alkolün yıktığı sınırlar Perş. Eyl. 13, 2012 11:57 am | |
| Ve bir kaç saniye içinde amacıma ulaşmıştım. Derin bir iç çekti. "Bunun için pişman olacağım." İşte bu; zafer! Beni hiçbir şey olmamış gibi hissettirerek kucağına aldı ve yatağa götürdü. Sonra kapıyı kitlemeye gitti, bende bu sırada hızlıca saçlarımı düzelttim. Geri döndüğünde hiçte pişman olacak gibi görünmüyordu. Sonunda, hayatımın erkeği diyebileceğim adamın vücuduna tekrar kavuştum. Öpüşürken bu kez angarya işlerle uğraşan, geri kalan kıyafetleri çıkarmak gibi, bendim. Bundan rahatsız olduğumda söylenemezdi. Her an biraz daha hızlanıyordum. Yasak olanı yapıyor olmanın tadı başka hiçbir şeyde yoktu... Ne kadar vakit geçtiğini bilmiyor ya da tahmin edemiyordum. Tek bildiğim çok mutlu olduğumdu. Bakışlarımı sağa çevirip yanımda gözleri kapalı uzanan Edgard'a bakınca onunda mutlu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirdim. Başımı kaldırıp göğsüne yasladım ve sırıtarak yüzüne baktım. Parmağım yüzünde hafif hafif belirmeye başlayan sakallarında gezinirken gözlerini açmasını bekledim. "Hala bunun için pişman olacağını düşünüyor musun?" diye fısıldadım karanlıkta. | |
|
| |
| Alkolün yıktığı sınırlar | |
|