| Eloiné. | |
|
+7Isaac Heavén Violet Rivera Mitchie Finnegan Clark Davin Austen Harrington Cher Burke Eloine H. Heaven 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Eloiné. Perş. Eyl. 13, 2012 3:13 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Hey, geçen gün mağazada ne bulduğuma bak! - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Eloiné. Perş. Eyl. 13, 2012 9:08 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Çok ciddiyim hayatım! İhtiyacın olursa gönderebilirim, gerçekten mükemmeller. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Perş. Eyl. 13, 2012 9:37 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: O mağaza bir sürü tasarım harikalarıyla doluydu zaten, bir ara birlikte de uğramalıyız! | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Cuma Eyl. 14, 2012 6:16 am | |
| Kısa Mesaj Kimden: Josie Geçmiş olsun! Gelmemi ister misin? Breakfast at Tiffany's eşliğinde çorba içeriz. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Cuma Eyl. 14, 2012 6:42 am | |
| Kısa Mesaj Kimden: Supergirl Hemen geliyorum! | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Eloiné. Cuma Eyl. 14, 2012 7:39 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Bu akşam tatlım, Benim terasta. Bekliyoruuum. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Eloiné. Cuma Eyl. 14, 2012 7:46 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Hayır, aslında ilk davetli sensin. hahah. Kimseyi özel olarak davet etmiyorum. Bulduğun herkesi getir! | |
|
| |
Kevin Mansfield NYADA | TİYATRO | I. SINIF
Rp Yaşı : 20 Mesaj Sayısı : 103
| Konu: Geri: Eloiné. Cuma Eyl. 14, 2012 11:08 am | |
| Kimden: Kev. Mesaj: Bebeğim GG yine saçmalamış işte. Boş ver onu sen. | |
|
| |
Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Model fakat avukatlığı da düşünüyor. Rp Yaşı : 18 Lakap : B. Mesaj Sayısı : 44
| Konu: Geri: Eloiné. Paz Eyl. 16, 2012 10:47 am | |
| Burchard GG'den düşmüyorsun kii hiç -_- | |
|
| |
Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Model fakat avukatlığı da düşünüyor. Rp Yaşı : 18 Lakap : B. Mesaj Sayısı : 44
| Konu: Geri: Eloiné. Paz Eyl. 16, 2012 11:09 am | |
| Burchard Haklısın hayatım ama beni unutuyorsun! Kapiş? | |
|
| |
| Eloiné. | |
|