| Eloiné. | |
|
+7Isaac Heavén Violet Rivera Mitchie Finnegan Clark Davin Austen Harrington Cher Burke Eloine H. Heaven 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Eloiné. Salı Eyl. 11, 2012 12:49 pm | |
| 'Her türlü mesaja açığım. Özellikle de erkeklerden gelenlere!' Sesli Mesaj. Kimden: Mesaj:
Kısa Mesaj. Kimden: Mesaj: | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Eloiné. Salı Eyl. 11, 2012 12:57 pm | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Cher Burke Mesaj: El, Paris'te ağzına layık tipler var bebeyim. Söyleyeyim dedim ;D | |
|
| |
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 3:27 am | |
| Kimden:Austen Harrington Mesaj:Olur. Ben de seni özledim.... Konuşuruz ya... Müsait olduğun zaman haber verirsin. | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 3:35 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden:Clark Mesaj:Tek başına içtiğinde genelde kendine daha çok pay çıkıyor. Ama bir ara yapabiliriz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 3:38 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden:Clark Mesaj:Ne yapabilirim ben böyle biriyim. Uygunsan bu gece bile yapabiliriz aslında. | |
|
| |
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 3:41 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden:Austen Harrington Mesaj:O zaman biran önce karşılaşmaya bakalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 3:44 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden:Clark Mesaj:O zaman yer ve mekan için beni ararsın. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:29 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Hey, selam! Seni çok özledim hayatım. Erkeklerden bize de sıra gelecek mi acabaa? | |
|
| |
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:30 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden:Clark Mesaj:Gördüm. Kesinlikle asılsız bir haber. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:34 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden:Clark Mesaj:Yapma ama böyle. Neredeyse hiç görmediğim biriyle nasıl görüntülenebiliyorum ki. Bu gossip girl iyice uçmuş. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:36 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Ah, doğru ya! Aklım nerede benim? Sen ve erkekler? Tanrım, senin onlarla hiç işin olmaz zaten (!) Her neyse, dedikodu teklifini gerçekleştirmek için can atıyorum!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:40 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden:Clark Mesaj:Şu anlık tek hedefim belli. İlerisini bilemeyiz ama. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:47 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden:Clark Mesaj:Belki açıktır belki değildir. Neyse gerçekten bu konuyu kapatalım. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:52 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Sanırım bir süre free takılacağım. Özgürlüğün tadını çıkarıyorum diyelim. Ama aklında birileri varsa tanıştırabilirsin, fena olmaz. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:57 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Sonunda güzel bir haber! Sen olmasan ne yapardım bilmiyorum, hayatıma tam anlamıyla renk katıyorsun. <3 | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 5:08 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Kesinlikle! Bir tane daha mı? Bu seferki nasıl bir şey? Resmini çekip gönder yoksa meraktan ölürüm. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 5:18 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Her zamanki gibi zevkli bir seçim. Bileğinde görmek için sabırsızlanıyorum. Güle güle kullaan! | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 5:51 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Rosie! Mesaj: Bebeeğiiim! Nasılsın? | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 6:00 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Rosie! Mesaj: Ah, biliyorum. Sormam bile hata. Evet! Bir an önce görüşmeliyiz. Arayı çok açtık, seni özledim kızım!
| |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 6:00 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Mitchie. Mesaj: Birlikte gider bana da yaptırırız. Senin zevkine fazlasıyla güvendiğimi söylemiş miydim? | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 6:50 am | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Rosie! Mesaj: Ay bebeğim, bi daha istemiyorum zaten sevgili mevgili, free takılmak en güzeli! | |
|
| |
Isaac Heavén HARVARD | HUKUK | IV. SINIF
Rp Yaşı : 22 Lakap : Ayzek Mesaj Sayısı : 22
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 10:09 am | |
| Sesli Mesaj. Kimden:Isaac Mesaj:Bu da ne demek böyle, erkeklerden falan!? Hiç yakıştıramadım Eloiné, seninle evde görüşeceğiz.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 12:32 pm | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Isaac Mesaj: Üzgünüm ama doğru kararlar verebildiğini hiç zannetmiyorum. İyi, sen bilirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 12:36 pm | |
| Kısa Mesaj. Kimden: Isaac Mesaj: Kapa çeneni Eloiné. | |
|
| |
Kevin Mansfield NYADA | TİYATRO | I. SINIF
Rp Yaşı : 20 Mesaj Sayısı : 103
| Konu: Geri: Eloiné. Çarş. Eyl. 12, 2012 10:05 pm | |
| Kimden: Maximillian Mansfield Mesaj: Dream Downtown 355 W 16th St, New York, NY, 10011
Oda numarası 306 | |
|
| |
| Eloiné. | |
|