Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
Ama nasıl rp yapasım geldi böyle birden bire. Bastırayım onu şöyle bir yere. Gelsin bir rp yapayım ya parmaklarım kaşındı resmen .D
2230
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
Konu: Geri: seyir defteri Perş. Ara. 26, 2013 10:14 am
Özlemişim bu şerefsizi.
20.14
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Ocak 13, 2014 4:43 am
YA BEN/BİZ BURAYI NİYE UNUTUP DURUYOM/Z KARIŞTI DASDSA raad raad rp yapmalık yer halbusi ya özledim. 14.43
ayrc anna speckhart'ı 5 6 yıl önce 1 kere kullandığımda da yadırgamıştım hala alışamıyorum pftt değiştiricem bu kızı 14.44
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: seyir defteri Cuma Ocak 17, 2014 1:04 pm
burayı ösleme qeyf.
2303
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
Konu: Geri: seyir defteri Cuma Ocak 17, 2014 1:56 pm
öslem giderme qeyf.
23.56
Hannah Rose
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: seyir defteri C.tesi Ocak 18, 2014 3:55 am
AHAHAHA yemin ediyom az önce ağlıyodum ama şimdi lancelot eloine rp'sini okumaya başladım ve ölüyorum çok tatlışsınız sizden her gün yeni 1 rp bekliyoruz muck dasdsa SAATYOKB*KVAR
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: seyir defteri C.tesi Ocak 18, 2014 3:58 am
OY YORUMUNU SEVDİĞİM GFLKFJHFGJGHKJ sen iste, her an yazarıs .s AĞLAMAK YOK .S AĞLATANI LANCELOT FAKAR. eloine de.. dilara artık fakmakla kalmas .s
1358
Sage Caliente STRİPTİZCİ
Konu: Geri: seyir defteri Paz Ocak 15, 2017 5:03 am
YAAAV NYC BEEE. BURAYI EXPRESS MANYAKLARI OLARAK DELİRELİM DİYE AÇMIŞTIK. VAY ARKADAŞ. FORUM İKONLARI BİRA ŞARAP. HARİKAYIZ.
EĞER BİR GÜN AKLINA GELİPTE YOLU BURAYA DÜŞEN OLURSA, KİM OLURSA OLSUN SENİ ÇOK ÖZLEDİM GERİ DÖN TÜLAAAAY.