| seyir defteri | |
|
+16Alexis Antoinette Aaron Anderson Juli Lancelot Emrys Kimberly Wesley Marylou Mabelle Emmaline Winslow Roy Platts Cher Burke Clark Davin Riley Wulf Eloine H. Heaven Michael Genim Halford Kingsley Wallece Joanna Lancaster 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Joanna Lancaster NYADA | OPERA | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : ginger işte, başka söze gerek var mı? Rp Yaşı : yirmi iki. Lakap : rory ihihi. Mesaj Sayısı : 45
| Konu: seyir defteri Perş. Tem. 25, 2013 11:37 am | |
| | |
|
| |
Wallece NİRVANA ÇETE LİDERİ
Belirgin Özellikler : Ses tonu Rp Yaşı : 27 Lakap : Wallece Mesaj Sayısı : 25
| Konu: Geri: seyir defteri Perş. Tem. 25, 2013 1:45 pm | |
| 2341 Kızları dağa kaldırma operasyonu başlamıştır. | |
|
| |
Halford Kingsley COLUMBİA | FELSEFE | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Lakap : Hall, Half, (Halfié, just cher) Mesaj Sayısı : 133
| Konu: Geri: seyir defteri Perş. Tem. 25, 2013 11:38 pm | |
| 10.38 HE cumaya gittiğine göre tekrar bi süre burdayız | |
|
| |
Michael Genim NYADA TİYATRO HOCASI & JİGOLO
Belirgin Özellikler : Mavi göz + Kahverengi saç + Ölünesi sempatiklik = Boom, Michael Genim. Rp Yaşı : 29 Lakap : Mickey. Mesaj Sayısı : 15
| Konu: Geri: seyir defteri Cuma Tem. 26, 2013 1:20 am | |
| Yaşasın yeni ana karakter 12.20 Edit. Daniel Radcliffe'i jigolo yaptım yalnız....... Yakışır bencesi 13.39 | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: seyir defteri Cuma Tem. 26, 2013 2:19 pm | |
|
öksüm'le olan gelecek planlarımıs bile mantıklı aq. para düşünüyos şimdiden. orda aç kalmayak diye. YOKSA KİM VERCEK EV KİRASI BİLGÖ HANIM?! olsun, her türlü giderimiz var. yemekler ondan, erkekler benden. muk. sıfırbironsekiz
| |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: seyir defteri Cuma Tem. 26, 2013 4:57 pm | |
| dilarayı hiç sevmiyorum. 03.57 | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: seyir defteri Cuma Tem. 26, 2013 4:58 pm | |
| - Halford Kingsley demiş ki:
- 10.38
HE cumaya gittiğine göre tekrar bi süre burdayız ehey ağzını yediğim. he oruç tutuyo .d.d.d.d floodun ebesi 03.58 | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: seyir defteri Cuma Tem. 26, 2013 5:59 pm | |
| - Nadia Rivera demiş ki:
- Halford Kingsley demiş ki:
- 10.38
HE cumaya gittiğine göre tekrar bi süre burdayız ehey ağzını yediğim. he oruç tutuyo .d.d.d.d floodun ebesi 03.58 Haftaya da kapanıp namaza başlicak -_- 4:59 | |
|
| |
Joanna Lancaster NYADA | OPERA | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : ginger işte, başka söze gerek var mı? Rp Yaşı : yirmi iki. Lakap : rory ihihi. Mesaj Sayısı : 45
| Konu: Geri: seyir defteri Cuma Tem. 26, 2013 11:38 pm | |
| zaa bi an hayal ettim de he'yi namaz kilarken zaaa 1041 | |
|
| |
Michael Genim NYADA TİYATRO HOCASI & JİGOLO
Belirgin Özellikler : Mavi göz + Kahverengi saç + Ölünesi sempatiklik = Boom, Michael Genim. Rp Yaşı : 29 Lakap : Mickey. Mesaj Sayısı : 15
| Konu: Geri: seyir defteri C.tesi Tem. 27, 2013 12:15 am | |
| - Eloine H. Heaven demiş ki:
öksüm'le olan gelecek planlarımıs bile mantıklı aq. para düşünüyos şimdiden. orda aç kalmayak diye. YOKSA KİM VERCEK EV KİRASI BİLGÖ HANIM?! olsun, her türlü giderimiz var. yemekler ondan, erkekler benden. muk. sıfırbironsekiz
Ben annamam biç. Gerekirse limon satar veriris ev kirasını... Pazara yakın olsun, başka bişi istemiyom. Yoksa limon da yol parası olur çıkar yane. fdpkgjdfigşlk 11.15 | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: seyir defteri C.tesi Tem. 27, 2013 7:57 am | |
| 18.57 | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
Rp Yaşı : 32 Lakap : Royié Mesaj Sayısı : 150
| Konu: Geri: seyir defteri C.tesi Tem. 27, 2013 8:43 am | |
| burayı çok seviyorum ya. 1944 | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
Belirgin Özellikler : deli dolu, enerjik, girişken, biraz sorunlu. Rp Yaşı : 20 Lakap : Emma, Emmy, Em. Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: seyir defteri C.tesi Tem. 27, 2013 2:10 pm | |
| Rp karakterlerimle uğraşmayı özlemişim olm. 01.10 | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: seyir defteri Paz Tem. 28, 2013 1:14 pm | |
| - Nadia Rivera demiş ki:
- dilarayı hiç sevmiyorum. 03.57
| |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: seyir defteri Paz Tem. 28, 2013 2:54 pm | |
| | |
|
| |
Marylou Mabelle NEW YORK HALKI
Belirgin Özellikler : hayalperest, çatlak, asla vazgeçmeyen bir tip bu da. Rp Yaşı : 20 Mesaj Sayısı : 19
| Konu: Geri: seyir defteri Paz Tem. 28, 2013 5:24 pm | |
| yemin ediyom hayatımda gördüğüm en salak, en zavallı, en geri insansın ya. devam canım malak malak yaşamaya, devam. hll sprsin aferin ablama. 0424 | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Tem. 29, 2013 6:25 am | |
| ben francisco ya francisco demem francisco benim olmadıkça. :'( 17.25 | |
|
| |
Marylou Mabelle NEW YORK HALKI
Belirgin Özellikler : hayalperest, çatlak, asla vazgeçmeyen bir tip bu da. Rp Yaşı : 20 Mesaj Sayısı : 19
| Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Tem. 29, 2013 7:42 am | |
| ya buna ikiz açalım BİLGÖ İKİZİN OLSUN MU ikiziyle yapalım seni aşq .s 1842 | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
Rp Yaşı : 27 Lakap : Kim, Kimmy, Anjo (kullanmadığı ismi), jojo. Mesaj Sayısı : 41
| Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Tem. 29, 2013 8:10 am | |
| | |
|
| |
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
| Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Tem. 29, 2013 8:19 am | |
| YOK SELÖS SAOL CNM )))) şlsdkfşlkf İyi ki bi kimse jigolo olduğunu bilmiyo dedik ha şdlkşlskfşldfkpsk 19.19 | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
Rp Yaşı : 27 Lakap : Kim, Kimmy, Anjo (kullanmadığı ismi), jojo. Mesaj Sayısı : 41
| Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Tem. 29, 2013 8:59 am | |
| 19.59 öyle mi dedik vlla bn dymdm abla prdn .s.s | |
|
| |
Juli
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Tem. 29, 2013 9:14 am | |
| modelleri hiç etmeyin. ziyan ediyonuz. yapmayın. 20.14 | |
|
| |
Aaron Anderson
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : aaron bu yani. yavşak ve egoist tabivki. Rp Yaşı : on sekiz Lakap : ronan Mesaj Sayısı : 1
| Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Tem. 29, 2013 9:19 am | |
| yavşak hafıl grubumuzu burda da istiyom lan NERDESIN KIRİS NERDESİN ENİ NERDESİN CULİ NERDESİN DRAKE AAAH DRAKE AAAAAH YAVRUM 2019 | |
|
| |
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
| Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Tem. 29, 2013 1:03 pm | |
| - Kira Welch demiş ki:
- modelleri hiç etmeyin. ziyan ediyonuz. yapmayın. 20.14
Bana diyosan üzüldüm, al dedim ki ama Sordun tamam dedim, bişi demedim ki Bana demiyosan sülalem raad sşfkgjşdsfklgjş Konu akışı. Pıfts. Aslında çok uykum var ama öksüm gelcek de repe yazcak, konuşcas Takılayım o sırada ben 00.03 | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: seyir defteri Ptsi Tem. 29, 2013 1:17 pm | |
| 00.16 Burada olmak çok güzel. | |
|
| |
| seyir defteri | |
|