| Party and Bullshit :D | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kimberly Wesley MODEL
Rp Yaşı : 27 Lakap : Kim, Kimmy, Anjo (kullanmadığı ismi), jojo. Mesaj Sayısı : 41
| Konu: Party and Bullshit :D Salı Mart 26, 2013 1:40 pm | |
| Benin bu günceye ihtiyacım var .s.s.s.s.s.ss.s.s.s Son zamanlarda her geçen gün yenilenen müzik zevkim için .s.s.s..s | |
|
| |
Lauren Daine
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 17 Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Perş. Mart 28, 2013 4:38 am | |
| Okulda derse girmiyorum ve diğerleriyle kavga çıkarıyorum. Kendime gelmem lazım. günberbattı | |
|
| |
Lauren Daine
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Perş. Mart 28, 2013 5:24 am | |
| | |
|
| |
Lauren Daine
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Perş. Mart 28, 2013 5:34 am | |
| - az önce bunu gördüm................................................:
iğrenç mi komik mi karar veremiyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
Rp Yaşı : 27 Lakap : Kim, Kimmy, Anjo (kullanmadığı ismi), jojo. Mesaj Sayısı : 41
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Cuma Mart 29, 2013 1:01 pm | |
| | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Cuma Mart 29, 2013 1:03 pm | |
| potırkafa olarak alacakaranlıkçılarla pek takılmadığım doğru YDUama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]anan gülüm anan. çüş. höst. yavaş. | |
|
| |
Lauren Daine
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Paz Mart 31, 2013 2:55 am | |
| | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Paz Mart 31, 2013 6:01 am | |
| AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHYAHHAHAHAHYAHAHAHAHAHAHAH Ölüyorum yardım genşleee. Damla of ölüyorom. | |
|
| |
Halford Kingsley COLUMBİA | FELSEFE | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Lakap : Hall, Half, (Halfié, just cher) Mesaj Sayısı : 133
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Paz Mart 31, 2013 9:28 am | |
| Komik olduğumu biliyorum kanka xxxxxxxxxxddddddddddddd | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Paz Nis. 14, 2013 8:56 am | |
| HOGWARTS EXPRESS'İ ÖZLEDİM SİZİ PİSLİKLER. OF ALLA'M BİZİ ÖZLEDİM. KATH'İ ÖZLEDİM. BASTET'İ, ROX'I, MEL'İ, DRAKE'İ, ALEKS'İ, DİXON ÇİFTİNİ, HOLLY'İ HATTA BAYAN MARLOW'U BİLE ÖZLEDİM. İSİMLERİNİ BİLDİĞİM AMA KARIŞTIRMAKTA ÜSTÜME OLMAYAN CİHAN'LA KADRİ'NİN KARAKTERLERİNİ DE. francis var onu hiç açmıyorum tittirip giden selim'i de özlüyos tabi. NEYSE 8 HAZİRAN SON TARİH ADMİNCİKLER. SONRA BU İKİ SİTEYİ ÇÖKERTMEYE GELİCEM. VALLA BAK. 24 SAAT BOYUNCA ÇIKIŞ YAPAN ŞEREFSİZ BURALARDAN. NASI ÖZLÜYOM OF İÇİME Bİ ÖKÜZ OTURDU. ANAM. BAKALIM 8 HAZİRAN'A KAÇ GÜN KALMIŞ..... 55 GÜN. TAM İKİ AY BİLE DEĞİL. ACISINI ÇIKARTCAZ SÖZ VERİN. | |
|
| |
Kimberly Wesley MODEL
| Konu: Geri: Party and Bullshit :D Paz Nis. 14, 2013 9:00 am | |
| kath kath kath kath kath kath kath [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gülüm seni nasıl özlüyorum haberin var mı? biz birbirimize bağlıydık lan! -aha açılsın HE Kath'e bi takma isim daha buldum. Onu sinir edenler desin. KATY- ahahaha nasıl sini rolur la o buna iyice mal oldum artık | |
|
| |
| Party and Bullshit :D | |
|