| Alexis| Call me | |
|
+7Cher Burke Austen Harrington Clark Davin Edgard Davin Riley Wulf Roy Platts Alexis Antoinette 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Roy Platts TÜRKOLOG
Rp Yaşı : 32 Lakap : Royié Mesaj Sayısı : 150
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 11:10 am | |
| Posta! Catty's Perry
Annene tivitır adresini vereceğim. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 11:15 am | |
| Posta! From: C. Mesaj: Bebeyim, bir ara bana uğrasan diyorum hani. Sıcak dedikodular geldi senin hakkında. (ROY PLATTS MI TANRI AŞKINA?!) | |
|
| |
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 12:54 pm | |
| Posta! From: C. Mesaj: Ah bebeğim! Yoldayım, bir kutu beyaz magnum ve iki kafeinsiz kahve ile. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 1:35 pm | |
| Posta! From: C. Mesaj: Anlamıştım zaten. 2 dakikaya oradayım | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 1:35 pm | |
| Posta! Kimden: Jos İyi misin? Bir gün boyunca senden haber almamak tuhaf. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 1:49 pm | |
| Posta! Kimden: Jos Çabuk anlat! Neredesin? | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 11:39 pm | |
| Posta Betty's Catty
Beni tehdit etmen hiç de hoş değildi Alexis, bunu bil. | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 11:47 pm | |
| Sesli Posta Catty's Betty
Ben konuşurum Catherine'le, okulu ve profesörleri büyük bir belaya sokmaz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 12:39 am | |
| Sesli posta! Kimden: C. Mesaj: "Bebeğim şu an Kate Spade'deyim. Tam sana göre bir çift ayakkabı buldum. 38, gri süet dolgu topuklu. Alabilirim istersen. Hayır dersen de doğum günü hediyeni bulduum. Öptüm."
| |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 4:32 am | |
| Posta! From: C. Mesaj: Aldım bileee. Cuma bunları giymezsen o uzun bacaklarımı kırarım! | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 4:49 am | |
| Posta! From: Eddy Mesaj: Siyah elbiseni giy. İş yemeği bu. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 5:04 am | |
| Posta! From: Eddy Mesaj: Bana şöyle hitap etme Alexis. Zaten faydan olmayacağını düşünseydim gelmene izin vermezdim. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 5:20 am | |
| Posta! From: Eddy Mesaj: Gelsen bile işe yaramayacağını mı söylemeliyim? Bir süs bitkisinden farkın olmadığını bilmek mi seni mutlu eder? Zaten başka gelmeyi de kendin istedin. Bu konu hakkında bana bağıracaksan bir anlamı yok. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 5:27 am | |
| Posta! From: Edgard Mesaj: Beni delirtiyorsun. Roy diye bir adamdan hoşlandığını biliyorum. O yüzden bana senin için geliyorum deme. Tekrar kandırılmak istemiyorum. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 5:41 am | |
| Posta! From: Edgard Mesaj: İşe mi girdin? Beni gerçekten sevdiğini düşünmüyorum Alexis. Çünkü eğer gerçekten sevseydin Roy gibi ikinci bir seçenek olmazdı. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 5:46 am | |
| Posta! From: Edgard Mesaj: Milyarlık bir durum yok. Hem ben senin tek tercihin olmadığım sürece bunu bana sormamalısın. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 5:50 am | |
| Posta! From: Edgard Mesaj: Abartıyorsun Alexis. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 5:59 am | |
| Posta! From: Edgard Mesaj: Geçen sene mi? Hangi bar? Alexis aptalca birşey yapmaya kalkma. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 6:31 am | |
| Posta! From: Edgard Mesaj: İnanacağın kişi dedikodularla iş yapan biri mi? Başka birşey söylemiyorum.
| |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 7:08 am | |
| Posta Betty's Roy
Beni arkadaşlarına Roy denen adam diye mi tanıtıyorsun? Ayrıca Bella neden bana kıkırdayarak bakıyor? Cevap bekliyorum. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 8:54 am | |
| Posta! From: Brütüs Açıklama izin ver Alexis! Aç şu telefonları, lütfen. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 9:09 am | |
| "Merhabalar bana şuan ulaşamama sebebiniz tam olarak bilinmemekle birlikte şunu söyleyebilirim ki büyük bir kalp acısıyla baş etmek üzere gidiyorum. Ne zaman m döneceğim? Tanrı bilir, öyle bir varlık varsa.."
Ben aksini söyleyene kadar Alexis'i aradığınızda bu mesajı duyacaksınız. Görüşürüz. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Perş. Eyl. 13, 2012 10:54 am | |
| Posta! From: Sübyancı sapık Mesaj: Alexis aç şu telefonu. Nerdesin söyle de seni almaya geleyim. | |
|
| |
Isaac Heavén HARVARD | HUKUK | IV. SINIF
Rp Yaşı : 22 Lakap : Ayzek Mesaj Sayısı : 22
| Konu: Geri: Alexis| Call me Cuma Eyl. 14, 2012 7:01 am | |
| Sesli mesaj; Sesli posta! Kimden: Isaac Mesaj: Alexis tatlım mesajını yeni aldım, üzgünüm. Bir sorun mu var? Bana ulaş lütfen. | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
| Konu: Geri: Alexis| Call me Cuma Eyl. 14, 2012 7:06 am | |
| Posta! Angry Birdié
Alexis telefonumu değiştiriyorum bir daha görüşmeyelim. Çünkü herkesin de söylediği gibi ben öğrencileriyle birlikte olan kart bir zamparayım, kendini koru!!!!!! | |
|
| |
| Alexis| Call me | |
|