| Alexis| Call me | |
|
+7Cher Burke Austen Harrington Clark Davin Edgard Davin Riley Wulf Roy Platts Alexis Antoinette 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 11:57 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eğer telefonu açamadıysam bunu duyacaksınız; "Yaaaa açamıyorum ki ama. Mesaj bırakın söz geri döneceğim."Sesli mesaj;;Sesli posta! Kimden: Mesaj: Mesaj;;Posta! From: Mesaj:
En son Alexis Antoinette tarafından Ptsi Tem. 29, 2013 12:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
Rp Yaşı : 32 Lakap : Royié Mesaj Sayısı : 150
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 12:54 pm | |
| Sesli Posta! Roy Platts
Alexis umarım bu arama sana D vermemle ilgili değildir, iyiyim ve söylediklerini bir tehdit olarak aldım. Yani şimdi iyiyim ama birazdan iyi olmayacağım çünkü sana D verdim ve başıma neler geleceği belli değil. Alexis bu konuşmayı savcılığa bildirdim. | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 12:58 pm | |
Akut Bronşit hani şu usulsüz rapor alanların raporunda yazan değil miydi? Sanırım gerçekten hak ediyormuşsun, ben senden kahve istediğimde ortadan biraz daha az şekerli yerine orta kahve getirdiğinde D vermeye karar vermiştim. Betty de çok iyi, selamını söylerim annenlere selamlar öpt. | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:08 pm | |
Babası Cerrahi Bölüm Başkanı, onu ziyarete gelmesi de çok normal bir şey, derslerine iyi açlışıyorsun umarım ileride gurur duyacağım bir öğrenci olmak zorundasın. | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:13 pm | |
| Posta! Roy Platts
Burası Amerika Alexis, bu tip işlere alışmalısın. Evlilik dışı birliktelik çok yaygın. Ayrıca anlamamışsın, şu an bir şey diyemiyorum ama ileride "Bu kız benim öğrencimdi." diyeceğim bir konumda ol! Hastane kur mesela. Ancak o zaman... | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:15 pm | |
| Posta! Roy Platts
Sitenin güvenliğine bırakabilirsin, zahmet olucak ama ne de olsa öğrenciler bu iş için. | |
|
| |
Roy Platts TÜRKOLOG
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:21 pm | |
| Posta! Roy Platts
O zaman okulun yakınlarındaki Starbucks'a gel, hem bir kahveni içerim. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:23 pm | |
| Posta! From: Joselle Pierce
Kaçırır mısın diye sorsana! Umarım herkesi davet etmemişsindir. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:29 pm | |
| Posta! From: Edgard Davin Mesaj: Kızgınlığımın geçtiğini düşünüyorsun belli ki. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
Belirgin Özellikler : İşine olan sevgisi. Kadınlara ilgisini kaybetmeye başladı sanki. Çoluk çocuğa karışma isteği yüreğinin derinliklerinde filizleniyor Rp Yaşı : 33 Lakap : Ed Mesaj Sayısı : 257
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:32 pm | |
| Posta! From: Edgard Davin Mesaj: Dilediğin kadar uzat. Hala kızgınım.
| |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:37 pm | |
| Posta! From: Edgard Davin Mesaj: Benden uzak dur o zaman. Ha Ha. Muffin gönlümü alamaz. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:44 pm | |
| Posta! From: Edgard Davin Mesaj: Muffin yap o zaman. Nasıl sevdiğimi biliyorsun. Evime gelme de şirkete bırakman yeter. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:48 pm | |
| Posta! From: Joselle Pierce
Öyleyse partiye ilk gelen ben olacağım. Öptüm! | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:49 pm | |
| Posta! From: Edgard Davin Mesaj: Evime gelmek istiyorsan zor. Geç gittiğimi biliyorsun. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:51 pm | |
| Posta! From: Edgard Davin Mesaj: Unutmam normal. Pekala cuma akşamına yer ayırtırım. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:56 pm | |
| Posta! From: Edgard Davin Mesaj Darbeyi nerden aldığımı iyi biliyorsun. Hoşçakal. | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 1:58 pm | |
| Mesaj;; Posta! From:Clark Mesaj:Şu an pek çıkartamadım ama doktorluk diyince akan sular durur. Nasıl yardımcı olabilirsin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 2:04 pm | |
| Mesaj;; Posta! From:Clark Mesaj:Üzgünüm evde onları görmekten unutuyorum arada. Ama bu tekliften sonra size mutlaka yardımcı olacağım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 2:13 pm | |
| Mesaj;; Posta! From:Clark Mesaj:Peki iletirim mesajını. Seninle sana yardımlarım için bir ara buluşabiliriz. | |
|
| |
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Geri: Alexis| Call me Salı Eyl. 11, 2012 11:08 pm | |
| Posta! From: Austen Harrington Mesaj: Kahvaltı yapmadıysan yapalım mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 3:17 am | |
| Posta! From: Clark Mesaj: Uygun olduğun bir zamanda mesaj atarsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 5:11 am | |
| Posta! From:Clark Mesaj:Peki patron. | |
|
| |
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 5:29 am | |
| Posta! From: Austen Harrington Mesaj: Tamam canım | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 6:34 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Edgard Mesaj: Toplantıdaydım. Sekreterim iyi biridir. Kızdırma onu. Tamam teşekkürler güvenlikten alırım. | |
|
| |
Edgard Davin
DAVİN A.Ş. SAHİBİ
| Konu: Geri: Alexis| Call me Çarş. Eyl. 12, 2012 6:37 am | |
| Sesli Mesaj! Kimden: Edgard Mesaj: Bunu tadına bakmadan önce deseydin keşke. Neyse kalanı sekreterim yer. | |
|
| |
| Alexis| Call me | |
|