Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: kekekekeke. Paz Nis. 28, 2013 2:49 am
Ben Melanie'yi çok özledim. Ölüyorum özlemden. Okullar bi kapansın, yardırıyorum lan. Of Melanii Foniiiiks. Aşgığğm, özledim. *-*
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: kekekekeke. Paz Nis. 28, 2013 7:21 am
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Paz Nis. 28, 2013 10:27 am
Bu şarkı bana hep yazı hatırlatıyo lan. Açardım bunu, dinlerdim. Rp'lrimi bununla yazardım. HE'ye ilk bu şarkıyla kayıt oldum amk. Bastet'ın imzasında falan da yazardı bi aralar. Afgfgj. Duygulandım amk. Yaz gelsin de yine akalım.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Salı Nis. 30, 2013 10:37 am
Öyle yürekten seviyorsan, aklı başından atacaksın. Kimi yanında arıyorsan, önce içinde bulacaksın.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Cuma Mayıs 03, 2013 1:19 pm
Fakmışım dönyasını. Ben öküzüme yazdığım günlüğe tekrar başlıyorum. Ara verme nedenim de yazıyo o günlükte, bakmayınıs öyle. *-*
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Salı Mayıs 07, 2013 10:29 am
AŞQM. EVLN BNMLE YHA. .S.S
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Salı Mayıs 07, 2013 10:34 am