Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: kekekekeke. C.tesi Şub. 09, 2013 5:12 am
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu çocuk gülmesin efenim. Bana bi şeyler oliyi. Saygılar.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: kekekekeke. C.tesi Şub. 09, 2013 5:13 am
Ama cınım )))) sen benim sevmediğim birine gidersen ))) ona yüz verirsen ))) ben seni kıskanırım ki )) korkuyon mu benden )) kork bence de ))) hadi öpüyom )))
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. C.tesi Şub. 09, 2013 5:58 am
Ağlamaktan ölebilirim, sanırım.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. C.tesi Şub. 09, 2013 7:40 am
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Neden herkes bir rpg karakterini özler ki? Mesela ben Mel'i hiç özlemedim. -Özlerken öldü.-
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. C.tesi Şub. 09, 2013 8:27 am
Evet, kısa zaman aralıklarıyla ailemden nefret ettiğim doğrudur. Ama onlar dünyadaki en iyi anne ve baba. Onları seviyorum, her şeye rağmen.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Perş. Mart 28, 2013 11:13 am
Sen Bruno'ya tipsiz falan diyon ya. ÇARPILCAN CNM YHA. ))))))
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Paz Mart 31, 2013 6:05 am
Allaaa'nı seven şunların olduuna inandırsın beni. Of ölüyorum ya, ölüyorum size. Bullet For My Valentine Forever.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Ptsi Nis. 01, 2013 8:38 am
Siz hala mutlu olmamı mı bekliyorsunuz? Beklemeyin, yok öyle bi dünya. Yine bunu dinliyorum, evet.
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Perş. Nis. 11, 2013 3:26 am
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yeni animeme melaba diyelim. Kaichou Wa Maid-Sama
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Perş. Nis. 11, 2013 4:34 am
Artık animelerdeki, kitaplardaki, çizgi filmlerdeki, roleplay sitelerindeki karakterlere aşık olmamalıyım. Mal mıyım neyim lan? Yemin ediyorum aşık oluyorum hepsine. *-* Mesela şuan Usui'ye yandım. Aaron'u da aşırı özledim. Hem kitaplardaki o karakterler... Tamam sakinim.
Konu: Geri: kekekekeke. C.tesi Nis. 13, 2013 2:13 am
Sen git 'Kapanır-Açılır Evren Modeli'ni savunmaya çalış. Böyle göt ederim salak. *-*
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. C.tesi Nis. 13, 2013 7:54 am
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. C.tesi Nis. 13, 2013 8:46 am
Bu kızı çok beğenerek dinliyorum. *-* Bu böyle bilinsin yane. *-*
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Salı Nis. 23, 2013 6:18 am
Türkçe pop müzik dinlemesem de bu adama bayılıyorum. Yalın her zaman ayrıdır ya, cidden. Beni çok rahatlatıyo nedense. *-* Bu şarkının da özel annamı var tabii. Ehehehe, Senağ sana selamlar buradan. "Yorulmadan hangi tepe aşılır? Ben sevdiysem, bana kim karışır?"
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: kekekekeke. Salı Nis. 23, 2013 6:23 am