Abigail A. Wilson NYPD CİNAYET MASASI DEDEKTİFİ
Belirgin Özellikler : Dedektiflik Rp Yaşı : 26 Lakap : Ash Mesaj Sayısı : 53
| Konu: Abigail Ashley Cuma Eyl. 14, 2012 5:44 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şu an telefona bakamıyorum. Ya suçluların peşindeyim ya da dinlenmekle meşgulüm. Mesaj bırakın.!
1 Sesli Mesaj!
Kimden: Mesaj:
1 Yeni Mesaj!
Kimden: Mesaj:
En son Abigail A. Wilson tarafından Paz Eyl. 16, 2012 11:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Abigail Ashley Cuma Eyl. 14, 2012 5:48 pm | |
| Kimden: Cece! Mesaj: Çok acıktımm! Kırmızı kod! Sana muhtacım bebeğiiim. | |
|
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Abigail Ashley C.tesi Eyl. 15, 2012 6:14 am | |
| Kimden: Cece! Mesaj: Tamam bebeğiim | |
|
Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Model fakat avukatlığı da düşünüyor. Rp Yaşı : 18 Lakap : B. Mesaj Sayısı : 44
| Konu: Geri: Abigail Ashley Ptsi Eyl. 17, 2012 11:30 am | |
| 1 Sesli Mesaj!Kimden: Chard's Mesaj: Benim seksi dedektifim nerelerde? Yoksa hala peşimde misin? ahaha Tamam takılıyorum | |
|
Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Model fakat avukatlığı da düşünüyor. Rp Yaşı : 18 Lakap : B. Mesaj Sayısı : 44
| Konu: Geri: Abigail Ashley Cuma Eyl. 21, 2012 9:33 am | |
| 1 Mesaj Kimden: Chard's Mesaj: Sen etrafımda iken temiz olmamak mümkün mü dedektif? (: | |
|
Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Abigail Ashley C.tesi Eyl. 22, 2012 10:36 am | |
| 1 Sesli Mesaj!
Kimden: Chard's Mesaj: Peki annee. Dikkat etmeye çalışırım! | |
|
| Konu: Geri: Abigail Ashley Perş. Ocak 17, 2013 1:16 am | |
| 1 Yeni Mesaj!
Kimden: Cher Mesaj: Unuttun beni -_-
| |
|