New York
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Asla gitmek istemeyeceksiniz...

Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites. ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.

♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.

EN POPÜLER
ÖĞRENCİLER

1. Violet Rivera

2. Riley Romanov

3. Cher Burke

4. Eloine H. Heaven

5. Clark Davin

EN POPÜLER
YETİŞKİNLER

1. Edgard Davin

2. John Christopher Depp

3. Katy Perry

4. Miley Cyrus

5. Justin Randall Timberlake

ALNI AÇIK
ÇALIŞANLAR

New York City by CMarlow on Grooveshark

Kestik!

YazarMesaj
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF

Violet Rivera

Rp Yaşı : on yedi.
Lakap : V.

Kestik! Empty
MesajKonu: Kestik!   Kestik! EmptyCuma Eyl. 14, 2012 5:00 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Roselle&Alpha
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF

Violet Rivera

Rp Yaşı : on yedi.
Lakap : V.

Kestik! Empty
MesajKonu: Geri: Kestik!   Kestik! EmptyCuma Eyl. 14, 2012 5:21 pm

Manhattan'da harika bir gün daha geçiriyordum. Hava çok güzeldi, ne serin, ne de çok sıcak. Yürümeye devam ederken gözlerimi yumdum ve derin bir iç çektim. Genelde arabamla gezintilere çıkardım ama bugün havanın güzelliğinin tadına varmak istemiştim. Çantamdan telefonumu çıkardım ve Joselle ile Ell'den gelmiş olan mesajları sırasıyla okudum. Jos harika bir telefon kabı aldığından bahsediyordu, resimli bir mesaj göndermişti. Ell de alışveriş sırasında rastladığı harika bir çift topuklu ayakkabının resmini çekip bana göndermişti. Ayakkabılar ve kap gerçekten de harikaydı. Yüzümde hafif bir gülümseme ile telefonun kilidini kapattım ve tekrar çantama koydum. Tam Central Park'ın olduğu yere varmıştım ki, "Kestik!" diye bağıran bir erkek sesi duydum. Kalbim bir anda son hızda atmaya başlamıştı. Birileri Central Park'ta film çekiyordu! Saçlarımı ellerimle düzelttikten sonra hızla parkın ortasına doğru yürümeye başladım. Bugün, benim keşfedildiğim gün olabilirdi. Alacağım oyunculuk ödülünden sonra yapacağım konuşmada bu ilk günden bahsedebilirdim. Küçücük, sıradan bir video kamera ile çekim yapmakta olan sarı saçlı, hoş görünümlü bir çocuğu gördüğümde sıkıntıyla iç çektim ve kamera karşısındaki ünlü oyuncular olmayan kişilere baktım. Bu gerçek bir film seti değildi, sadece amatör bir şeydi. Oysa ki ne kadar heyecanlanmıştım! Sarışın çocuk bir anda bana baktığında olduğum yerde öylece kalakalmıştım. Beni gördüğünde, sanki suyun kaldırma kuvvetini bulmuş olan o ismini unuttuğum adam gibi, "Evreka! Evreka!" diye bağıracağını sanmıştım. Ancak bunun yerine "Hey bayan," dedi. "Lütfen gelebilir misiniz?" Şaşkınlıkla arkama döndüm. Acaba bir başkasına diyordu da ben mi üstüme alınıyordum? Ancak arkamda kimse yoktu. Çocuk da bana bakmaya devam ediyordu. Tereddütlü adımlarla çocuğa doğru ilerledim.

Kestik!
1 sayfadaki 1 sayfası