Asla gitmek istemeyeceksiniz...
Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
|
EN POPÜLER ÖĞRENCİLER
1. Violet Rivera
2. Riley Romanov
3. Cher Burke
4. Eloine H. Heaven
5. Clark Davin
EN POPÜLER YETİŞKİNLER
1. Edgard Davin
2. John Christopher Depp
3. Katy Perry
4. Miley Cyrus
5. Justin Randall Timberlake
|
|
| Good Girl Gone Bad | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Good Girl Gone Bad Cuma Eyl. 14, 2012 12:06 pm | |
|
En son Roselle A. Pierce tarafından Cuma Eyl. 14, 2012 12:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Wisy, Cher. Mesaj Sayısı : 245
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Cuma Eyl. 14, 2012 12:26 pm | |
| - Şekli şemalimiz.:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Biraz... Eğlence." Kendimi ikna etmeye çalışırcasına aynadaki görüntüme baktım. Bir partiye gitmek hiçbir zaman beni eğlendirmemişti. Yani sarhoş olduğum kısımlar hariç. Bu sefer Roselle beni başka bir partiye sürüklemek için açık açık ölümle tehdit etmişti. Öldürme kısmına inanmasam da onu bu kadar ısrarcı kılacak, ne olduğunu bilmediğim şeyin üzerine bir yenilgiyle evet demeden edemedim. Yavaşça yutkunup üzerimdekilere son bir göz attım. Beni gören tanımazdı herhalde. Evet, tabii ki her zaman iyi giyinirdim ama uzun zamandır ilk defa böyleydim. Hatta annem içeri dalınca yaklaşık 1 dakika boyunca bana bakmıştı. Taa ki ben kapıyı suratına kapayana kadar. Umarım bu gece bir sorun çıkmaz, diye düşündüm çaresizce. Aynaya arkamı dönüp evden çıkarken son kez duvardaki aynada makyajıma göz attım. | |
| | | Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Cuma Eyl. 14, 2012 12:48 pm | |
| - Ros da büle:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aynadaki görüntüme son bir kez daha baktıktan sonra, telefonumu kısa kot şortumun cebine sıkıştırdım ve hızlı adımlarla evimizin çıkış kapısına doğru yürüdüm. Yine bir partiye gidiyordum, ancak bugün ile ilgili özel olan bir şey vardı. Yanımda hiç bu işlerle ilgisi olmayan Wissey Cherub'u da götürecektim. Wis bir lider olmak istiyordu, bir lider olabilmek için de eğlenmeyi bilen ve insanları eğlendirebilen biri olmak gerektiğini herkes bilirdi. İşte bu konuda ona yardımcı olacak kişi bendim. Eğlence ve partiler dendiğinde akla gelen ünlü isimlerden biriydim. En azından Manhattan'da. NY sokakları, akşamları bir başka oluyordu doğrusu. En azından sürmekte olduğum arabamdan içeri giren havanın kokusu bunu anlamamı sağlamıştı. Wis'i arabamla almaya geleceğimi söylemiştim, şimdiden hazır bir şekilde kapıda bekliyor olmasını umuyordum. Partiye şimdiden çok geç kalmıştık ve canım deli gibi dans edip sarhoş olmak istiyordu. Gerçi, yanımda sürekli kontrol etmem gereken, deneyimsiz bir Wis vardı, ama bu önemli değildi. Onu da sarhoş ederdim, olur biterdi! Wis'in evinin önüne geldiğimde arabayı durdurdum ve yüzünde gergin bir ifadeyle arabaya binmekte olan Wis'e gülümseyerek baktım. "Hey! İyi görünüyorsun, Cherub! Aferin." Bir kahkaha attım ve gaza basarak Wis'in oturduğu koltuğa yapışmasına neden olduktan sonra yüzümde kararlı bir ifadeyle genç kıza baktım. "Hazır mısın?" | |
| | | Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Cuma Eyl. 14, 2012 1:12 pm | |
| 5 dakika boyunca o kıyafetlerle kapının önünde rahatsızca bekledikten sonra sonunda önümde duran lüks arabaya kendimi attım. "Hey! İyi görünüyorsun, Cherub! Aferin." dedi Roselle üzerime bir göz attıktan sonra. Gözlerimi devirdim. Sanki iyi görünmediğim bir gün vardı. Aniden gaza basmasıyla koltuğa sindim. Tamamen hazırlıksız yakalanmıştım. Elleri hala direksiyonun üzerindeyken bana döndü ve yüzünde hafif muzip ama kararlı bir ifadeyle baktı. "Hazır mısın?" dedi tamamen ifadesini yansıtan bir ses tonuyla. Roselle'in etrafındaki kararlı hava beni ikna etmiş gibiydi. Dudaklarımın kenarları havaya kalktı. "Gereğinden fazla. Belki de beni gözetlemene gerek bile kalmaz" dedim ve ona bir göz kırpıp altımızda hızla kayan asfalta baktım. Parti yerine geldiğimizde derin bir nefes alıp arabadan dışarı adımımı attım. Roselle yanıma gelip bana bir göz kırparken onun kapıdan giren bedenini izlemeye mahkum bırakılmıştım. İçimde bir ses bu gece buraya gelmemin başıma fena halde iş açacağını söylüyordu. Bir daha asla kurtulamayacağım, eğlenceli işler. | |
| | | Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Cuma Eyl. 14, 2012 1:27 pm | |
| Parti yerinin önüne geldiğimizde heyecanla gülümsedim ve arabayı park ettim. Kapıyı açıp inerken birkaç erkeğin ilgisini çekmiştim, ancak bunu umursamadan Wis'in yanına yürüdüm ve ona göz kırptıktan sonra daha fazla bekleyemeyeceğime karar vererek önden içeri girdim. Wis'in de beni takip edeceğini umuyordum, yoksa buradaki erkekler onu bir lokmada yiyebilirlerdi. Bu kadar korumacı biri olup çıkmam pek de hayra alamet değildi, ama nedense kendimi Wis'e karşı sorumlu gibi hissediyordum, öyle hissetmem gerekmemesine rağmen. İçerisi kapkaranlık ve oldukça kalabalıktı, ortamı yalnızca rengarenk lazer ışıkları aydınlatıyordu ve bu da ortamın oldukça gizemli görünmesini sağlıyordu. İçkilerin olduğu yere doğru yürüdüm ve kendime bir bira aldıktan sonra Wis'in nerede olduğuna baktım. Bana doğru şaşkın bakışlarla ilerliyordu. Masada durmakta olan birayla dolu bardaklardan birini aldım ve ona uzattım. "Hepsini bir dikişte bitir!" diye bağırdım. Yüksek sesli müzikten dolayı ancak böyle sesimi duyurabiliyordum. "Böylesi daha iyidir!" Bira bardağımı yüzümde sevecen bir gülümsemeyle şerefe dercesine kaldırdım ve bir dikişte bitirdikten sonra geğirmemek için kendimi zor tutarak diğer bardağımı elime aldım. Bir an önce sarhoş olmalıydım! | |
| | | Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Cuma Eyl. 14, 2012 2:26 pm | |
| Hızlı adımlarla Rose'u takip ettim ve parti alanına girdiğimizde midemin bulanmasını engelleyemedim. Dans pisti tıklım tıklım doluydu ve içerideki kokudan dolayı başım dönmeye başlamıştı bile. Rose'un bacağına sarılıp "Lütfen gidelim buradan! Eve dönüp Shakespeare'imi okumak istiyorum!" diye yalvarma isteğimi bastırdım ve derin bir nefes alıp bana bir tane bira uzatan Rose'a baktım. "Hepsini bir dikişte bitir!" diye bağırdı. Kulak zarımı delip geçen sesin arasında onu zar zor duymuştum. Elimdeki biraya bakıp Rose'un kendininkini fondip yapışını izledim. "Böylesi daha iyidir!" dedi ve çok da derin bir nefes almadan birayı kafama diktim. Midemin bulanışına çok güzel(!) gelmişti açıkçası. Rose'un kaçıncı olduğunu sayamadığım birayı mideye indirmesini izlerken ben daha ikinciyi yudumluyordum. Yine de başım dönmeye başlamıştı bile. Hiçbir zaman dayanıklılık seviyesi yüksek biri olmamıştım zaten. Özellikle de konu içki olunca. Ortamın kokusuna alışan burnuma teşekkür edip derin bir nefes daha aldım. 5 dakika sonra 4. birama geçmiştim bile. | |
| | | Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Cuma Eyl. 14, 2012 2:35 pm | |
| Wis ilk gerçek partisinde gerçekten iyi iş çıkarıyordu. Şimdiden altı bardak bira içmiş olmak bir çaylak için bile harikaydı. Ama bu gidişler ikimiz de zil zurna sarhoş olacaktık ve evlerimize nasıl gideceğimizi tahmin bile edemiyordum. Gerçi bize göz kulak olabilecek biri çıkabilirdi belki, kim bilir! Partilerde tanımadığım insanlar tarafından birçok kez eve bırakılmıştım. Bu yüzden bunun sarhoş olmamı engellememesi gerekirdi. Gerçi, engellediği de söylenemezdi ya! Bilmem kaçıncı bardağımın da sonuna geldiğimde bir elim havada, bir elimde de ağzına kadar bira dolu bardağımda saçlarımı savuruyor ve dans ediyordum. Etrafta keskin bir alkol, ter ve uyuşturucu kokusu vardı. Bu oldukça alışkın olduğum bir şeydi, ama anlaşılan Wis kokuyu beğenmemişti. Deli gibi yerimde zıplarken içki almaya gelmiş olan bir çocuğu gördüm. Ona bakarak sarhoş sarhoş sırıttım ve çocuğa sıkıca sarılmadan önce yanağına kocaman bir öpücük kondurdum. Çocuğun kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu ve bu onu öpmemi daha da kolaylaştırmıştı. Çocuğun "Aa, pekala," diye bağırdığını duydum. "Seni tanıyor muyum?" Bir kolum boynuna dolanmış bir şekilde geri çekildim ve yüzümde şapsal bir ifadeyle başımı iki yana salladım. Sonra bana şaşkınlıkla ağzı açık kalmış bir şekilde bakmakta olan Wis'e döndüm ve "Duydun mu Wis! Bu çocuk beni tanımıyormuş!" dedim yayvan bir şekilde. O kadar sarhoştum ki kelimeleri bile zar zor telaffuz ediyordum. "Beni! Roselle Pierce'ı!" Anlamayan gözlerle çocuğa döndüm ve "Sen beni nasıl tanımazsın ya?" dedim. Ardından içkimi kafama diktim. | |
| | | Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad C.tesi Eyl. 15, 2012 11:03 am | |
| 7. biramdaydım ve dünya gözüme muhteşem görünüyordu. Biraz döndüğünü göz ardı edersek tabii ki... Yine de sarhoş olmama rağmen her şeyi algılayabiliyordum. Herkesin ayrı bir sarhoş olma stili vardı işte. Bakışlarımı Rose'a çevirdiğimde bir çocuğun omzuna kolunu atmıştı. Şapşal şapşal onunla konuşmasını izledim ve biramdan büyük bir yudum daha alıp topuklularımın üzerinde dengemi sağlamaya çalıştım. Neden şu taburelerden birine oturmamıştım ki? "Duydun mu Wis! Bu çocuk beni tanımıyormuş!" dedi gevşek bir ağızla. Hafifçe kıkırdadım elimle başımı tuttum. İçkisini kafasına diken Rose'a gözlerimi devirdim ve kapanından kaçmak isteyen adama karşı küçük bir kahkaha attım. Biramı tezgaha bıraktıktan sonra ellerimi uzatıp onu bir birayı daha kafaya diken Rose'un kapanından kurtardım. Küçük bir kahkaha atıp önüme gelen saçlarımı elimin tersiyle gevşek hareketlerle arkaya ittim. Pek de başarılı olamamıştım doğrusu. Kelimeleri yuvarlayarak adama baktım. "Ben, sanırım arkadaşım için özür diliyorum. Ama şu tabureye oturmama yardım edebilirseniz..." dedim ve kelimelerimi kontrol etme zahmetinde bulunmadım. Yabancının omzuna tutunurken hoplayıp kendimi tabureye atmaya çalıştım ama başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Bir sağa, bir sola yalpalayıp sonunda kendimi yabancının kolları arasında buldum. | |
| | | James Messer NYADA | TİYATRO | II. SINIF
Rp Yaşı : 19 Lakap : mess, messer. Mesaj Sayısı : 21
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad C.tesi Eyl. 15, 2012 11:16 am | |
| "Ben, sanırım arkadaşım için özür diliyorum. Ama şu tabureye oturmama yardım edebilirseniz..." Güzel bayanın sözlerini duyduğumda anlayışla gülümsedim ve daha az önce kollarından kurtulmuş olduğum diğer güzel bayana baktım. Bizsiz gayet iyi idare ediyor gibiydi, deli gibi dans ediyor ve içki içmeyi de ihmal etmiyordu. Bana tutunmakta olan ve zor ayakta duran kıza döndüm ve kaşlarımı çatarak "Şey, önemli değil," dedim. "Buradan çıkmaya ne dersin? Muhabbet etmek için epey gürültülü bir yer!" Kızın tüm sarhoşluğuyla teklifimi kabul etmesi üzerine partinin çıkışına doğru ilerledik. Nedenini bilmiyordum ama bir anda kendimi bu kız ile muhabbet etmek isterken bulmuştum. Ayrıca yer aldığım bir tiyatroda bana verilen başrolde sarhoş bir adamı oynuyordum ve sarhoş olmakla uzaktan yakından alakam olmadığından, sarhoş taklidini nasıl yapacağımı da bilmiyordum. Bu yüzden buraya gelmiştim, sarhoş insanlara bakıyor ve nasıl davrandıklarını inceliyordum, prova günü gözlemlediğim her şeyi sahnede sunacaktım ve yanımdaki körkütük sarhoş kızla biraz muhabbet etmek gözüme epey mantıklı gibi gözükmüştü. Dışarı çıktığımızda havanın serin olduğunu fark ederek kıza döndüm, ancak içkinin etkisiyle vücut ısısı epey yüksek olmalıydı, ona boşu boşuna kibarlık yapmak gibi bir niyetim yoktu. Tıpkı bir kız gibi düşünerek, ona ceketimi verdiğimde ona aşık olduğumu falan düşünebilirdi. Derin bir nefes aldım ve iki eliyle başını tutmakta olan kıza baktım. Buradan bakınca epey garip gözüküyordu. "Epey sarhoş olmuşsun," dedim ve bu giriş cümlesinin pek de hoş olmadığının farkına vardım. Ancak bunu umursamamaya çalıştım, bir tiyatrocu olduğumdan ağzımdan ne çıksa kulağa harika geliyordu. Sesimin çok hoş bir tınısı vardı ve evet, hiç de mütevazi biri değilimdir. "Ben James," dedim ve kıza elimi uzattım. Gözlerini iyice kısmış bana bakıyordu. Gözleri kısarak manasız manasız karşındakine bakmak, durduk yerde birilerini öpmek. Bunları bir yere not etmeliyim. "James Messer." Yüzüme bir gülümseme yerleştirdim ve kızın benimle konuşmasını bekledim. Artık sarhoş birinin nasıl konuştuğunu tam olarak anlamam gerekiyordu, sadece susarak gösteri yapamazdım.
En son James Messer tarafından C.tesi Ekim 20, 2012 1:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad C.tesi Eyl. 15, 2012 12:18 pm | |
| "Şey, önemli değil," dedi. Belliydi ki benim hatırlayamadığım bir yerlerde özür dilemiştim. "Buradan çıkmaya ne dersin? Muhabbet etmek için epey gürültülü bir yer!" dedi kulağıma eğilip bağırarak. Çıkmak... Evet! Kesinlikle bunu istiyordum. Başım sarhoşluğun verdiği etkiyle fena dönüyordu fakat yine de bu ortam gözümde güzelleşmemişti. Ben şık yerleri severdim. Güzel ışıklandırmaların ve kaliteli şarapların olduğu yerleri. Burası öyle bir mekan değildi. Hevesle başımı salladım ve soğuk hava yüzüme çarptığında 5 duyumu tamamıyla geri kazandığımı hissettim. Ama başım hala fena halde dönüyordu. Tabanlarını şakaklarıma bastırarak ellerimle başımı tuttum. Yabancının "Epey sarhoş olmuşsun," dediğini duydum ve ona döndüm. "Ben James," dedi elini uzatmadan önce. "James Messer." Gözlerimi kısıp bana bir işlevde olan bir elektrikli testere uzatmış gibi ona baktım. Sonunda elimi ona uzattıktan sonra elini sıkıca kavradım ve onu kendime çekilip sıkıca sarıldım. Bedeni soğuk havaya kıyasla sıcacıktı. Eh, sarhoş kafayla ısınmak için pek de yaratıcı yöntemler bulamıyordunuz. Geri çekildim ve gülümseyip kaldırıma oturdum. "Özür dilerim. Üşüdüm ve aklıma başka bir fikir gelmedi," Ayağımı acıtan ama deli olduğum $500'lık topukluları çıkardım ve yola fırlattım. "Argh! Burada olmak istemiyorum ben!" diye bağırdım ve sakinleşip yanıma geçen yabancıya sarılıp başımı boynuna gizledim. "Ben böyle biri değilim. Onlar gibi parti kızı, ünlü ya da sürtük değilim. Sadece Wissey'im ben. Wissey Cherub. Şık ve zarif biriyim. Ama şimdilerle bunun pek önemi yok. Ben de kitaplarla avunuyorum... Eve gidip kitaplarıma sarılmak istiyorum. Böyle sıkı sıkı," dedim kollarımı etrafında sıkılaştırarak. Sonra başımı kaldırıp yabancının yüz hatlarına baktım. Şaşırtıcı bir biçimde yakışıklıydı. "Anlatabiliyor muyum?" diye mırıldandım yine başımı boynuna gömüp. Dudaklarım boynuna sürtüyordu. | |
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad C.tesi Eyl. 15, 2012 4:12 pm | |
| Karşımda durmakta olan kız sonunda elimi tuttu, ancak beklemediğim bir şey yaparak beni şaşırttı. Beni kendine çektiğinde ve sıkı sıkı sarıldığında kaşlarımı çatmadan edememiştim. Demek ki sarhoş rolü yaparken aynı zamanda bir konuşmanın ortasında insanlara sarılmam da gerekiyordu. Ben bunu düşünürken kız gülümsedi, gülümserken gerçekten çok tatlı görünüyordu. Ardından kaldırıma oturdu. Birkaç saniye sonra ben de dayanamadım ve kızın yanına oturdum. Bu kızdan daha fazla sarhoşluk öğrenmem gerekiyordu. "Özür dilerim. Üşüdüm ve aklıma başka bir fikir gelmedi," dedi kız ve ayağındaki-muhtemelen dünyanın parasını vermiş olduğu-ayakkabıları yola fırlattı. Kaşlarımı şaşkınlıkla kaldırdım ve yerde tepetaslak bir şekilde durmakta olan ayakkabılara baktım. "Argh! Burada olmak istemiyorum ben!" diye bağırdı kız, ardından kollarını bana sardıktan sonra başını da boynuma gizledi. İşler cidden garipleşiyordu, ancak bunun pek de umurumda olduğu söylenemezdi. Oldukça güzel bir kızla, bir kaldırımda oturuyordum. Üstelik kız bana durmadan sarılıyordu. O anda her erkeğin isteyeceği bir durumdaydım. Hödükleşme, Messer. Derin bir nefes aldım ve ben de kollarımı kızın etrafına doladım. Bana bu kadar sarılıp durduğuna göre üşüyor olmalıydı. "Ben böyle biri değilim. Onlar gibi parti kızı, ünlü ya da sürtük değilim. Sadece Wissey'im ben. Wissey Cherub. Şık ve zarif biriyim. Ama şimdilerle bunun pek önemi yok. Ben de kitaplarla avunuyorum... Eve gidip kitaplarıma sarılmak istiyorum. Böyle sıkı sıkı," dedi. Adının Wissey olduğunu öğrenebilmiştim sonunda. Ne hoş bir isimdi, daha önce hiç duymadığımdan emindim. Kızın da ismi gibi, ender ve diğerlerinden farklı olduğundan yavaş yavaş emin olmaya başlamıştım. Başını kaldırdı ve bana baktı. "Anlatabiliyor muyum?" diye sorduktan sonra başını tekrar boynuma gömdü. Derin bir nefes aldım ve hafifçe güldükten sonra "Şey," dedim. "Şey, kitapları severim. Özellikle Shakespeare favorilerimdendir." Yutkundum ve başımı eğip kızın yüzünü görmeye çalıştım, ancak başaramamıştım. Konuşmaya devam ettim. "Yale'de Tiyatro okuyorum. Buraya da aldığım sarhoş adam rolü için tüyolar almak için geldim. Her neyse, Shakespeare'in yazmış olduğu birçok oyunda başrol oynadım. İlk senem olmasına rağmen iyi rol alıyorum." Bir anda tanımadığı bu kıza kendim hakkında bir şeyler anlatmak ne kadar doğru bilmiyordum, ancak umurumda olduğu da söylenemezdi. "Romeo ve Juliet favori oyunlarımdandır. Gerçi, Julie'i oynamış olan arkadaşım senin kadar güzel değildi ama, olsun." Derin bir nefes aldım ve gözlerimi yumdum. Hava serindi, ancak nedense bu serinlik bana huzur veriyordu.
En son James Messer tarafından C.tesi Ekim 20, 2012 1:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Paz Ekim 14, 2012 12:39 am | |
| Yabancının hafifçe gülüşüyle kendi kendime mırıldandım. Konuşurken nefesi boynumu ısıtıyordu. Sarılarak ısınmak gerçekten etkili bir yöntem, diye not ettim aklımın bir ucuna. "Şey," dedi hafifçe giriş yaparak. "Şey, kitapları severim. Özellikle Shakespeare favorilerimdendir." Kelimelerinin üzerine hafifçe gülümsedim. Bugün dünya beni daha fazla sevemezdi herhalde. James'in hareketlenmesine karşılık kendimi ona daha çok bastırıp derin bir nefes aldım. Hoş kokuyordu. "Yale'de Tiyatro okuyorum. Buraya da aldığım sarhoş adam rolü için tüyolar almak için geldim. Her neyse, Shakespeare'in yazmış olduğu birçok oyunda başrol oynadım. İlk senem olmasına rağmen iyi rol alıyorum." Her geçen saniye etkilenmek için daha fazla neden birikiyordu. Zihnimde canlanan Hamlet'le beraber yüzüme bir gülümseme yayıldı. Cidden daha ne-kadar-olduğunu-bilmediğim süre önce tanıştığım bu yabancıda beni ona düşürmek için gereken her şey vardı. "Romeo ve Juliet favori oyunlarımdandır. Gerçi, Juliet'i oynamış olan arkadaşım senin kadar güzel değildi ama, olsun." Hafifçe kıkırdadım. Romeo ve Juliet'in neredeyse hepsini ezberlemiş biriydim ben. Şu anda beni James Messer'ın dudaklarına atılmaktan alıkoyan tek şey aklımın bir ucunda kalmış ayıklığım ve Cherub'lığımdı. Kollarımı etrafında gevşettim ve ona bakabilecek kadar geri çekildim. "Ah Romeo, Romeo... Neden Romeo'sun sen? İnkar et babanı, adını yadsı! Yapamazsan; yemin et sevdiğine. Bende vazgeçeyim capulet olmaktan. Hem adın ne değeri var ki?" dedim ve aynada her zaman yaptığım gibi sesime melodramatik bir tonlama kattım. Garipti, normal gençler ayna karşısında Katy Perry şarkıları söylerken ben Shakespeare'den alıntılar yapardım. "Şu gülün adı değişse bile, kokmaz mı yine aynı güzellikte? Romeo'nun da adı Romeo olmasaydı kusursuzluğundan hiçbir şey kaybolmazdı. Romeo; n'olur bırak at bu adı! Senin parçan olmayan bu ada karşılık al bütün varımı..." diye bitirdim sözlerimi. Gözlerine dikilmiş gözlerimi kaçırdım ve yanaklarıma doğru çekilen kanın üzerine gülümsedim. Artık sarhoş değilmişim gibi geliyordu.
- :
AY RP. RP RP RP. ÖZLEMİŞİM.
| |
| | | Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Perş. Ekim 18, 2012 10:11 pm | |
| Sarsak adımlarla Wissey ve yanındaki çocuğu ararken, başımın şimdiden çok ağrıdığını fark etmiştim. Ama tabi ki bu elimdeki ağzına kadar dolu olan iki bira şişesini kafama dikmeme engel olmamıştı. Bir partiye katılıyorsan her saniyeni içerek geçirmek zorundaydın, yoksa nasıl eğlenebilirdin ki? Gözlerimi kısarak parti yerinin dışında, merdivenlerin başında birbirlerine sarılmış olan iki kişi gördüm. Yüzümde muzip bir sırıtışla elimdeki bira şişelerini arkama doğru fırlattım ve hızla ikisinin olduğu yere doğru koşturdum. Ben yanlarına gittiğimde, Wissey çocuğun kolları arasında dramatik bir ses tonuyla "Şu gülün adı değişse bile, kokmaz mı yine aynı güzellikte? Romeo'nun da adı Romeo olmasaydı kusursuzluğundan hiçbir şey kaybolmazdı. Romeo; n'olur bırak at bu adı! Senin parçan olmayan bu ada karşılık al bütün varımı..." Elimde olmadan kıkır kıkır güldüm. Tam da Wissey'e göre sözlerdi bunlar. İşin garip yanı; yanındaki çocuk onun bu sözlerini duymaktan sıkılmıyor gibi görünüyordu. Ben güldüğümde ikisi de dönüp şaşkın bir şekilde bana baktılar, ben de yüzümde kocaman bir sırıtışla "Selam çocuklaaaar!" diye bağırdım. Aşırı sarhoşken hem aptallaşıyordum hem de ses tonum ister istemez yükseliyordu. Wissey de, yanındaki çocuk da bu kulak tırmalayıcı selamımın ardından acı içinde yüzlerini ekşittiler. Ben de tekrar kahkaha atmaya başladım. "Eh, ben de oturayım bari," dedim kahkahalarımı bastırdıktan sonra. İkisinin ortasına oturduktan ve bir kolumu Wissey'e, bir kolumu da diğer çocuğa doladıktan sonra derin bir iç çektim. Canım biraz daha bira istiyordu ama bu isteğim şimdilik beklemek zorundaydı. "Ay hava ne güzel, öyle değil mi?" dedim ve bir çocuğa, bir de Wis'e baktım. Wis nedendir bilinmez(!) bana öfkeli bir şekilde bakıyordu. Sanki... sanki buradan gitmemi ister gibiydi. Ancak bu umurumda bile değildi. İçerisi çok sıkıcıydı, hiç yakışıklı çocuk yoktu ve bu sıkıntılı ruh halimle yapmak istediğim tek şey Wis ve arkadaşıyla takılmaktı. Şey... bir de biraz daha bira içmek. - Spoiler:
ALLAM BEN DE ÇOK ÖZLEMİŞİM LAN. AĞLİCAM. BEBEM. BİZİM ALFA İLE OLAN REPEYE DE YAZSANA. ORDA DA KOPAK BİRAZ. PİÇ GİBİ KALDI. KFDGJFFLGJH
| |
| | | Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad C.tesi Ekim 20, 2012 12:47 pm | |
| James'in ilgiyle açılan gözlerine karşılık hafifçe güldüm. İster istemez ayılıyor gibiydim ki bu benim için iyi bir şeydi. Her zaman huyu huyunuza bir insanı bulamazdınız ve ben uzun zamandır olan ilk sarhoşluğumla bu durumu kendi elimle parçalayacak değildim. Arkamdan tiz bir kıkırdama duyduğumda artık çok geçti. James'in bana bir şeyler söylemek için aralanan şekilli dudakları aniden kapandı ve ikimizde kıkırdamanın geldiği yere döndük. Roselle sarsak adımlarla bize doğru ilerliyordu. "Selam çocuklaaaar!" diye bağırdı tiz, kulak tırmalayan bir sesle. İster istemez yüzümü ekşittip ve bir kahkahaya daha maruz kaldık. "Eh, ben de oturayım bari," dedi susabildikten sonra. Gelişiyle biraz da olsa uzaklaştığım James'le aramıza oturdu. Birkaç saniye sonra kolu acı veriyi bir biçimde boynuma dolanmıştı. Kolunu zorla çekip ona pis bir bakış attım. İçerinin bütün kokusu üzerine sinmişti ve birayla çalkalanan mideme hiç de yardımcı olmuyordu. Hem, önemli bir anın içindeydik, o gelmeden önce tabii. "Ay hava ne güzel, öyle değil mi?" dedi bir nefes alıp bana ve James'e baktıktan sonra. Gözlerimi kısıp beş numaralı bakışlarımı göndermeye devam ettim. Yine de kılını kıpırdatacak gibi görünmüyordu. Şu anda istediğim son şey James'in Rose'un savsaklıklarından bıkıp olay yerinden uzaklaşmasıydı. Hem, o kadar da iyi anlaşmışken... Üstelik beni eve bırakacak kimse de yoktu. Rose da her zaman kendi kendini eve bırakmanın bir yolunu bulurdu zaten. Kim onun için endişelenirdi ki? Derin, sıkıntılı bir nefes alıp surat astım. Yaklaşık 1-2 dakika sonra Messer'ın canı sıkılacak ve daha kavrayamadığım ellerimin arasından kayıp gidecekti. Bunu istemiyordum. Bir şeyler yapmak zorundaydım. "Roselle, içeride yarışma yapıyorlarmış," dedim ciddiyetle. "Gecenin güzelini mi seçeceklermiş neymiş. Sana bunu söylemek istemezdim ama şu senin azılılarından olan kız da içeride," Derin, dramatik bir nefes aldım. "Artık çok geç..." Pekala, şimdiye kadar uydurduğum en mükemmel şey olmayabilirdi belki ama işe yaramasını umuyordum. Yaramak zorundaydı.
- Spoiler:
Hangisi lan? Kestik mi? Aşsldkfşsfd.
| |
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad C.tesi Ekim 20, 2012 1:26 pm | |
| Roselle denen kızın bir anda yanımıza gelmesi sinirimi bozmuştu. Ama ne yazık ki bunu dışa vuramayacak kadar kibardım, annem beni kadınlara saygı duymam gerektiğini anlatarak büyütmüştü. Ayrıca bir tiyatrocu olarak, hislerimi gizlemekte epey başarılı olduğumdan emindim. Roselle, Wissey ile geçirdiğimiz hoş dakikaları bozmuş olması yetmiyormuş gibi, bir de ortamıza oturmuş ve her şeyi daha da berbat hale getirmişti. Roselle'in öteki yanında oturmakta olan Wissey'nin oldukça huzursuz olduğunu görebiliyordum. Doğrusunu söylemek gerekirse, ben de en az onun kadar huzursuzdum. Bu yüzden Wissey, "Roselle, içeride yarışma yapıyorlarmış," dediğinde hafifçe gülümsemeden edememiştim. "Gecenin güzelini mi seçeceklermiş neymiş. Sana bunu söylemek istemezdim ama şu senin azılılarından olan kız da içeride. Artık çok geç..." Buu duydukları üzerine Roselle'in ağzı şaşkınlıkla aralandı. "Ne? Neden bunun farkına varmadım ki ben?!" Hızla ayağa kalktı ve inanılmaz bir hızla parti yerine koşturmaya başladı. Onun bu haline gülerek baktım ve sonunda yüzü tekrar gülmeye ve yavaş yavaş sarhoşluğun etkisinden kurtulmaya başlamış olan Wissey'e baktım. Çok geçmeden göz göze geldik ve ona biraz daha yaklaştım. İçerideki her türlü bira, uyuşturucu ve sigara kokusu üstüne sinmiş olsa bile, saçlarındaki o güzel şampuan kokusunu alabiliyordum. "Ee," dedim bir fısıltı gibi çıkmış olan sesimle. Wissey beni gerçekten büyülüyordu. "Yine baş başa olduğumuza göre, biraz yürüdükten sonra seni evine bırakmama ne dersin?"
| |
| | | Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Paz Ekim 21, 2012 9:10 am | |
| Roselle "Ne? Neden bunun farkına varmadım ki ben?!" dedikten sonra yüzüme yayılan huzurlu bir gülümsemeyle arkasından onu izledim. Topuklu ayakklabıları ve sarhoş kafasıyla nasıl o kadar hızlı ve düzgün koşabildiğini anlayamazken yüzünde bir gülümsemeyle bana bakan James'e döndüm. "Ee," dedi neredeyse bir fısıltıyla. Puslu sesi tüylerimin ürpermesine neden olmuştu. Hafifçe yanaklarım kızarırken gözlerimin şekilli dudaklarına takılmasını engelleyemedim. O konuşurken hipnotize olmuş gibi dudaklarını izliyordum. "Yine baş başa olduğumuza göre, biraz yürüdükten sonra seni evine bırakmama ne dersin?" Neyse ki birkaç saniye sonra dediklerini anlayabilmiştim. Hala biraz puslu olan düşüncelerim kafamı karıştırıyordu. Bedenimden bir ürperti daha geçince ayaklarıma baktım. Uh... Topuklu ayakkabılarımı nerede bıraktığımı hatırlayamıyordum ama çıplak ayak buralarda gezemeyeceğim kesindi. "Şey," diye mırıldandım ayak parmaklarımı oynatırken. "Hatırlayamadığım bir yerlerde ayakkabılarımı çıkarmışım sanırım," Omuzlarımı kaldırıp indirdim ve ona baktım. "Üzgünüm." Kendime lanet okuyup bacaklarımı kendime çekerek kollarımı etrafına doladım. Bir yandan da James'i izliyordum. Bir insan daha ne kadar mükemmel olabilirdi ki? İçinde kaybolunabilecek gözler, öpülesi dudaklar, parmaklarımı aralarından gezdirmek için pek çok şeyi verebileceğim saçlar ve buğulu bir ses tonu. Ah, ses tonu... Kendi adımın o dudakların arasından dökülebilmesi için neler vermezdim. Pekala, sanırım beynimin sarhoş yanı tekrar direksiyon başına oturdu. Buna bir son vermeliyim!
| |
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Paz Ekim 21, 2012 9:25 am | |
| "Şey," dedi Wissey yüzünde sıkıntılı bir ifadeyle. "Hatırlayamadığım bir yerlerde ayakkabılarımı çıkarmışım sanırım," dedi ve omuzlarını silkti. Ben moralim bozulmuş bir şekilde iç çekerken, Wissey de "Üzgünüm." diye ekledi. Bacaklarını karnına çekti ve kollarını bana doladı. Bunu yapmayı kesse iyi olacaktı çünkü daha fazla kendime hakim olabileceğimi zannetmiyordum. Hayatımda gördüğüm en güzel kızın ikide bir kollarını bana dolaması karşısında tepkisiz kalmaya çalışmak ya da anı bozacak bir hareket yapmamaya çalışmak gerçekten çok zordu. Belki de hayatta ilk kez bir konuda zorlanıyordum. Sonra, aklıma o gece için son derece dahiyane bir fikir geldi. Yüzümde sıcak bir gülümsemeyle zaten o sırada bana bakmakta olan Wissey'e baktım. "Şey, ayakkabılarını almana gerek yok," dedim ve yüzündeki huzurlu ifadenin yerini şaşkınlığa bırakışını izledim. "Sizi evinize kadar taşımaya gönüllü oluyorum, bayan!" Bir kolumla belini, bir kolumla da bacaklarını kavradıktan sonra, hızla ayağa kalktım ve yavaş adımlarla serin havada yürürken bir yandan da Wissey'e bakıyordum.
- Spoiler:
Biliyom biraz kısa oldu. Ama ossun napak artık yeaağ.
| |
| | | Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Salı Şub. 05, 2013 3:38 pm | |
| Dudaklarımı hafifçe büzüp yüzümü tekrar boynuna saklamıştım ki geri çekilip bana baktı. Yüzünde muzip bir ifade vardı. Beklentiyle kaşlarımı kaldırdım. "Şey, ayakkabılarını almana gerek yok," dedi ben ensesindeki saçlarla oynarken. Cidden, benim saçlarım bile bu kadar yumuşak değildi ama! Yüzümde istemsiz bir şaşkınlık ifadesi belirmişti. James'in "Sizi evinize kadar taşımaya gönüllü oluyorum, bayan!" demesiyle birlikte kendimi kollarının arasında bulmuştum. Heyecanla küçük bir çığlık attım ve yüzümde kocaman bir gülümseme belirdi. İkimiz de bir süre James yürürken birbirimize bakmaya devam ettik. Şu anda yaptığım saçmalıktı. Tanımadığım bir adamın beni kollarının arasında taşıması... Ama yine de kendimi mükemmel hissettiriyordu. "Kendimi prenses gibi hissediyorum!" dedim heyecanla. Hafifçe kollarından kaydığım için hafifçe hoplatıp bacakladımı daha sıkı kavradı. Yüzüme doğru çekilen kanı hissedebiliyordum. "Sigara kokan ve şu anda büyük ihtimalle frikik veren bir prenses..." dedim utançla mırıldanarak. Gözlerimi gözlerinden kaçırıp etrafa baktım. "Üçüncü cadde." dedim çenemle karşı yolu işaret ederek. Etrafa baktığımda insanların bize karşı bakışlarını daha yeni fark ediyordum. Gerçi şu anda daha az umrumda olamazdı herhalde. "Ama kendimi gerçekten prenses gibi hissediyorum," dedim yanağına bir öpücük kondurmadan önce. "Teşekkür ederim, prens."
| |
| Konu: Geri: Good Girl Gone Bad Çarş. Şub. 06, 2013 4:27 am | |
| "Ama kendimi gerçekten prenses gibi hissediyorum," dedi Wissey ve yanağıma bir öpücük kondurdu. Yüzüme salak bir sırıtış yayıldığında bakışlarımı başka tarafa çevirmek zorunda kaldım çünkü Wissey'nin yüzüne baktıkça içimden Romeo'nun repliklerini okumak geliyordu. "Teşekkür ederim, prens." Üçüncü caddeye doğru kucağımda onu taşımaya devam ederken zamanın son derece yavaş geçmesini istiyordum. Onu bir daha görememe ihtimalim vardı ve bu ihtimal endişe ve mutsuzluk dolu denizlerde boğulmama neden oluyordu. "Bir şey değil, prenses. Ama bence kendini daha çok kraliçe gibi hissetmelisin, çünkü öylesin." Wissey'nin yüzüne baktım, söylediklerimle ileri gitmemeyi umuyordum. "Bir kraliçesin. Seni o partide gördüğüm an anlamıştım, diğerlerinin arasında bir güneş gibi parlıyordun. Sana gelmemi sağladın." Wissey'i kucağımdan indirdim, ancak ayakları ayaklarımın üstündeydi. Tatlı bir şekilde gülümseyerek gözlerinin içine baktım. Ona onunla daha fazla vakit geçirmek istediğimi söylemem gerekiyordu, yoksa bu şansı elimden kaçıracaktım ve hayat boyu aşkı aramaya devam edecektim. Wissey'nin benim için doğru kişi olduğundan garip bir şekilde emindim, bu yüzden beklememem gerekiyordu. "Şey, sonra görüşür müyüz? Yani, daha güzel bir mekanda, içkiler ve sigaralar olmadan, aramıza şımarık sarhoş kızlar girmeden." Bir kahkaha attım ve Wissey'nin yüzüne düşen bir tutam saçı geriye ittim.
| |
| | | | Good Girl Gone Bad | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |