Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
Konu: Geri: Jai Guru Deva. Om... Cuma Eyl. 14, 2012 3:57 am
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bazen aile yemeklerinde tek düşündüğüm şey bu. Hep aynı yerler, aynı konular, aynı kişiler... Bıktım artık ya, Amerika'ya kaçıcam ben. Orada yaşamak istiyorum!
PS: Dilara, devamı gelecek onların dslfkgjf
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
Konu: Geri: Jai Guru Deva. Om... Cuma Eyl. 14, 2012 4:09 am
Ayy bi' ara bi' hayalim vardı. Hala da var gerçi eheh. İtalya'ya gidince böyle beyaz uzun bir etek giyicem, üstüme de kısa bir bluz. Çiçek desenli olabilir, hım. Neyse, ayağıma da bu resimdeki gibi bol bol halhal ve yüzük takıcam, çıplak ayakla gezicem. Fanteziye bak lan ahahah diceksiniz belki, ama bence çok hoş
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Jai Guru Deva. Om... Cuma Eyl. 14, 2012 4:14 am
Adam gibi giyinen, saçlarına jöle sürmeyen ve rap dinlemeyen erkeklere:
My Dearest Allie, I couldn’t sleep last night because I know that it’s over between us. I’m not bitter anymore, because I know that what we had was real. And if in some distant place in the future we see each other in our new lives, I’ll smile at you with joy and remember how we spent the summer beneath the trees, learning from each other and growing in love. The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds, and that’s what you’ve given me. That’s what I hope to give to you forever. I love you. I’ll be seeing you. -Noah
Abiiii Ölüyom. Bu filmi çok sevmiştiim.
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Jai Guru Deva. Om... Cuma Eyl. 14, 2012 4:17 am