Stella Morgana NEW YORK | OYUNCULUK | II. SINIF
Rp Yaşı : 21 Lakap : Ella Mesaj Sayısı : 188
| Konu: Stella Morgana. Perş. Eyl. 13, 2012 10:51 pm | |
| &Evet, ben de değişik kurgular yapmak istiyorum. O yüzden ilan başlığıma yazarsanız çok sevirim. Kısaca Stella' yı anlatayım:
&Stella lisedeyken herkese kötü davranan, insanları paralarına göre ayıran bir kızdı. Dolayısıyla düşmanı çoktu. Şimdilerde daha iyi biri olmaya çalışıyor; ama hala kendini beğenmiş, herkese patronluk taslayan ve ister istemez insanları paralarına göre ayıran biri. Tabi iyi özellikleri de var. Mesela çok eğlenceli, ve eğer onun arkadaşı olduysanız sizi asla yarı yolda bırakmaz. Partner konusuna gelirsek, şu ana kadar hiç ciddi bir ilişki yaşamamış. Ama bir sürü kısa süreli ilişkisi oldu.
&Her türlü kurguya açığım: Dost, düşman, partner, özel kurgular... Devamında rp' de yaparız. | |
|
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Geri: Stella Morgana. Cuma Eyl. 14, 2012 1:28 am | |
| Ne olsak biz Ella? Bişi olalım biz. Hoşumtrak bi kurgumuz olsun. dslfkgj Olsun bişiler yaağ! sfdkg | |
|
| Konu: Geri: Stella Morgana. Cuma Eyl. 14, 2012 1:32 am | |
| Şöyle olabilir, biz Alpha' yla iş yapıyoruz biliyorsun. O yüzden sen ilk beni sevmezsin. Ama sonra bakmışsın ki, bu kız bi alfaya tav olmaz. Ve bizim sete gide gele kankeyta oluruz. Hatta istersen alpha- ella rp' sine sen de katılırsın. Hoşumtrak mı? asdfghj | |
|
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Geri: Stella Morgana. Cuma Eyl. 14, 2012 2:24 am | |
| ÇOK HOŞUMTRAK ÇOOK. Yapalım o rpyi sldfkjg | |
|
| Konu: Geri: Stella Morgana. Cuma Eyl. 14, 2012 2:37 am | |
| Tamam o zaman Bilge' ye de söylerik. | |
|
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Wisy, Cher. Mesaj Sayısı : 245
| Konu: Geri: Stella Morgana. Cuma Eyl. 14, 2012 8:27 am | |
| Evet bana da söylendi diye kabul ediyorum ben. Aşskfosdf. Rpde sıra bendeydi di mi la.......... Dur gideyim | |
|
| Konu: Geri: Stella Morgana. Cuma Eyl. 14, 2012 8:31 am | |
| Onu senin anlaman gerekiyodu zihinsel güçlerinle Ve evet artık yaz şunu. Ayrıca geyik içinde ilanımı kullanmayalım. | |
|