| Alpha. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alpha Rigorous NEW YORK | YÖNETMENLİK | III. SINIF
Rp Yaşı : 21 Lakap : Alf. Mesaj Sayısı : 58
| Konu: Alpha. Perş. Eyl. 13, 2012 3:15 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alpha Rigorous'la görüsmeye çalısıyorsunuz. Her zamanki gibi mesgulüm. Yazılı ya da sesli mesaj bırakın. En yakın zamanda ulasmaya çalısırım.
1 Yeni Mesaj! Kimden: Mesaj:
1 Yeni Sesli Mesaj! Kimden: Mesaj:
En son Alpha Rigorous tarafından Çarş. Şub. 06, 2013 3:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Stella Morgana NEW YORK | OYUNCULUK | II. SINIF
Rp Yaşı : 21 Lakap : Ella Mesaj Sayısı : 188
| Konu: Geri: Alpha. Perş. Eyl. 13, 2012 11:04 pm | |
| 1 Yeni Sesli Mesaj! Kimden: Kayıtlı olmayan numara Mesaj: Merhaba, umarım numarayı doğru almışımdır. Ben oyunculuk bölümünden, Stella. Seninle konuşmam gereken bir şey var. Uygun olunca mesaj at lütfen! | |
|
| |
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Eyl. 14, 2012 12:44 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Stella diye bir kız Mesaj: Beni tanımamana şaşırdım doğrusu. Ama tabi Stella olarak anıldığımı söyleyemem. Herkes beni Ella bilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Eyl. 14, 2012 12:49 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Ella adlı hatun Mesaj: Ağırbaşlı olmamam kötü biri olduğum anlamına gelmez. Herneyse, yönetmenlik okuduğunu duydum. Yeterince iyisen, birlikte ortak bir çalışma yapabiliriz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Eyl. 14, 2012 12:59 am | |
| Konu: Geri: They call me ' Ella ' Bugün 11:55 1 Yeni Mesaj! Kimden: Ella adlı hatun Mesaj: Deneyimsiz mi? Bunu duymuyorum bile. Ben de alanımın en iyisiyim, ve bence birlikte mükemmel bir ekip olacağız. Aklında nasıl bir senaryo var?
En son Stella Morgana tarafından Cuma Eyl. 14, 2012 1:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Eyl. 14, 2012 1:04 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Ella adlı hatun Mesaj: Ah, saçmalama. Bir sürü oyuncu arkadaşım var. Senle anlaştıktan, ve senaryo bulduktan sonra gerisi kolay. | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Eyl. 14, 2012 1:06 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Rosie. Mesaj: Alpha, o meşgul ayaklarını bırak ve en kısa zamanda beni bir yerlere götür. Benimle ilgilenmemenden bıktım! Rose da bir yere kadar ilgisizliğe dayanabiliyor, bil istedim!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Eyl. 14, 2012 1:12 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Ella adlı hatun Mesaj: Tamam dünyanın en eğlenceli (!) yönetmeni. Senoryoyu da ben bulacaksam sana ne kalıyorsa... | |
|
| |
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Eyl. 14, 2012 1:18 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Ella adlı hatun Mesaj: Evet, ama oyuncuları ben topluyorum. Bir senaristi de sen bul. Ayrıca bu işi sen de istiyorsun. Eğer geniş çaplı bir projeye imza atarsan senin için mükemmel olacak. Dolayısıyla sen de fedakarlıklarda bulun. Benim yeteneğim ve güzelliğimle senin, ııı... Herneyse, muhteşem olur! | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Eyl. 14, 2012 1:21 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Rosie. Mesaj: Ah! Demek öyle! Sadece canım sıkılıyor, Alpha. Sen filmlerini çek öyleyse, ben de başkalarıyla takılayım. Ne de olsa bana gönlünü kaptırmış olan tek kişi sen değilsin. Öptüüm | |
|
| |
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Eyl. 14, 2012 2:01 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Ella adlı hatun Mesaj: Pekala, bugün Brooklyn' de buluşalım. Herhangi bir kafe olabilir. Hem tanışırız, hem set yerini belirleriz. Hem de SENİN getirdiğin senaryo ve BENİM bulduğum oyuncular hakkında konuşuruz. | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Şub. 08, 2013 2:50 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Violet Mesaj: Oldu beyiiim, başka arzun? İşim var Alpha, olmaz. Görüşemeyiz. Ay bu sözler çok tanıdık geldi, acaba birilerinden çok duyduğum için mi? | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Şub. 08, 2013 3:02 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Violet Mesaj: Ah, ne tesadüf ki benim de işlerim bu hafta başlıyor. Alışveriş, alışveriş, alışveriş... Önemli işler bunlar. Ayrıca, ilgimi çekecek bir teklifte bulunursan neden hayır diyeyim Alpha? Ayrıca, bana çocuk dediğin kısmı görmezden geliyorum. Bence kimin çocuk olduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz. -,- | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Alpha. Cuma Şub. 08, 2013 3:16 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Violet Mesaj: Hayır, buluşmak zorunda değiliz Alpha. Ama sanırım sen kendine yeni bir kız arkadaş bulmak zorundasın. xoxo. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Alpha. C.tesi Şub. 09, 2013 1:51 pm | |
| 1 Yeni Sesli Mesaj! Kimden: Cher Mesaj: SENİ ÖLDÜRECEĞİM SARIŞIN İNGİLİZ AKSANLI FARE! HATTA KAFANI KIRACAĞIM!!!!!!! ara beni öptüm | |
|
| |
| Alpha. | |
|