Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Öğrenci Başvuruları Perş. Ağus. 01, 2013 2:35 pm | |
| | |
|
Eliška
| Konu: Geri: Öğrenci Başvuruları C.tesi Ağus. 03, 2013 3:00 pm | |
| Eliska NYADA Bale Eliska sessiz ancak bir o kadar da çılgın bir kızdır. Sessiz olmasının nedeni yetimhanede büyürken çok kez aşağılanmış oluşudur, bu yüzden biraz da kompleksli birisidir. Kalabalıkta sizi aşağılayabilir ancak daha sonra yanınıza gelip size yardımcı da olacaktır. Bazıları onun çift karakterli olduğunu düşünür. | |
|
quinn wilkerson
Belirgin Özellikler : Takıntılı ve kibirli Rp Yaşı : 19 Lakap : Quinnie Mesaj Sayısı : 2
| Konu: Geri: Öğrenci Başvuruları Salı Ağus. 06, 2013 11:19 am | |
| Ad-Soyad: Quinn Wikerson Karakter Özellikleriniz: Küçük dağları ben yarattım diyen bir kız. Kibirli ve takıntılı... İstediğiniz Bölüm: Yale - Psikoloji | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öğrenci Başvuruları Çarş. Ağus. 07, 2013 5:13 am | |
| Eliška ve Quinn kaçıncı sınıf olacağınızı belirtmelisiniz. Ayrıca Quinn lütfen isim değişikliğine başvurarak isminin baş harflerini büyük yap, kurallar gereği isminin baş harfleri küçük olamaz. |
|
Ramsay Oldershaw
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Öğrenci Başvuruları Çarş. Ağus. 21, 2013 7:21 am | |
| Ramsay Oldershaw. Lincoln, son sınıf. sakin bir kişiliğe sahip ramsay. dikkatli, titiz, düzenli. kusursuza ulaşmak ister, hata yapmamak için çok çalışır. arkadaş çevresi konusunda seçicidir ve o çevreyi genişletmeye eğilimli değildir. ona bir iki dost yeterlidir. ancak insanlarla arası her zaman iyi olmuştur, kaynaşma kısmında sorun yaşasa da. morali bozukken içine kapanır, insanlara duygularından bahsetmeyi sevmez ancak bunları belli etmemek konusunda da pek başarılı değildir. zekidir, sürekli pratik çözümler ortaya koyar. pozitif düşünür, insanların içindeki kötülüğü görmezden gelir. bunun yüzünden edindiği tecrübeler de onda bir güven sorunu oluşturmuştur. iyi bir hayal gücüne sahip. izlediği film ve dizilerin etkisinde kalır uzun bir süre. red wedding'den beri düğüne gitmeye korkuyor mesela. ŞAKA ŞAKA. ramsay kin tutmaz. yoksa tutar mı. belki tutmam der ama tutar. ister istemez. intikam duygusu güçlü maalesef, bilmiyorum, sinir sorunu var yapıyordum hep eskiden bunu, zaman gösterecek burada da öyle olup olmadığını. BU KADAR. | |
|
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Öğrenci Başvuruları Çarş. Ağus. 21, 2013 7:22 am | |
| onaylanmadı... ŞAKA ŞAKA. HALLETTİM. | |
|