Asla gitmek istemeyeceksiniz...
Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
|
EN POPÜLER ÖĞRENCİLER
1. Violet Rivera
2. Riley Romanov
3. Cher Burke
4. Eloine H. Heaven
5. Clark Davin
EN POPÜLER YETİŞKİNLER
1. Edgard Davin
2. John Christopher Depp
3. Katy Perry
4. Miley Cyrus
5. Justin Randall Timberlake
|
|
| Tanışma. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Austen Harrington
COLUMBİA | HALKLA İLİŞKİLER
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 185
| Konu: Tanışma. Çarş. Eyl. 12, 2012 6:59 am | |
| | |
| | | Austen Harrington
| Konu: Geri: Tanışma. Çarş. Eyl. 12, 2012 7:09 am | |
| O gün babamla tartışmıştım. Sinirlerim çok bozukdu. Sıkıntıdan patlıyordum. Gidip kafamı dağıtmam gerekiyordu. Hemen arabama atlayıp bir bar aramaya başladım. Sonunda buldum. İçeri girdim. Fazla kimse yoktu içerde. Barmenin önündeki masaya oturup bir viski istedim. Viskiyi verdi. Elinden alır almaz bir dikişte içtim. İkincisini istedim. Onu da bir dikişde içtim. Arkamdan biri yaklaşıp yanıma oturdu. Dönüp bakmadım bile bardağımı uzatıp ikincisini istedim. Ama merak edip döndüm ve kendisine baktım. Kafamı merhaba der şeklinde salladım. Kız da bana aynı şekilde gülümsyerek merhaba dercesine kafasını salladı. Galiba dikkatini çekmiştim. Bu kadar viskiyi ardı ardına içiyordum. Acil her şeyi unutmam gerekiyordu. - :::
Kısa oldu ötekilerine hıncımı alıcam
| |
| | | Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Tanışma. Çarş. Eyl. 12, 2012 7:21 am | |
| 'Can sıkıntısından patlıyorum! Bara gidip bir şeyler içsem hiç fena olmaz.' Bu tweeti attıktan sonra, telefonumu arkaya attım ve kıyafet dolabımdan elime gelen 'Beatles' tişörtünü üstüme geçirdim. Yüksek bel, siyah bir pantolon giyip, kırmızı rujumu sürdüm. Can sıkıntıma en iyi gelen şey, dostlarımdı. Fakat, aramın bozuk olduğu bir s*rtüğün partisine, sırf onlar için gidemezdim. Öyle değil mi? Yaklaşık on beş dakika taksi bekliyor olmama rağmen bütün taksiler doluydu. Taksiyi aramaktansa, ünlü bir iş adamı olan babamı aramayı tercih ettim. "Babacığım, bu saatte taksi bulmak çok zor! Mesajı aldığını umuyorum," dedim ve babamın özel şoförünü beklemeye koyuldum. Ah, bu çocuk ne kadar da tatlıydı! Ama, babamın çalışanıyla takılacak kadar küçük değildim ben! Bunu GG öğrenirse halim ne olurdu?! Bara girmemle, adımlarımın müziğin ritmine göre hareket etmesi bir olmuştu. Gerçi pek kişi yoktu çünkü gece daha yeni başlıyordu! Uzaktan, gözüme ilk kestirdiğim erkeğin yanına gittim ve beni görmesini istercesine yüzüne bakmaya başladım. Çocuk başını 'merhaba' anlamında sağlamıştı. Ben de ona karşılık verdim ve barmene seslendim. "Aynısından alabilirmiyim, lütfen?" Daha sonra da, cesaretimin tümünü kullanarak -n'apiyim, genelde erkekler cesaret ederdi- "Merhaba," dedim. - Görünüş.:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
| | | Austen Harrington
| Konu: Geri: Tanışma. Çarş. Eyl. 12, 2012 7:53 am | |
| Garson bardağımı yenileyip uzattı. Bardağı aldıktan hemen sonra yanımdaki kız "Aynısından alabilirmiyim, lütfen?" dedi. Harika bir sesi vardı. Ve çok da güzeldi. Bir türlü cesaretimi topluyamadım. Ama kız ben den önce davranıp "Merhaba," dedi. Bu inanılmazdı ben cesaret edemezken kız ben den önce davranıp söylemişti. Kızı sanki biraz bekletmiştim. Kendime gelir şekilde "Merhaba" dedim ve gülümsedim. Sanki hoşlanmaya başlamıştım. Ama bu olmamalıydı. Ama belki de olabilirdi. "Eee güzel bayan adınızı öğrenebilir miyim?" dedim kendimden emin olmayarak. Ama ne olursa olsun söyledim ve içim rahatlattı. Belki de viskinin sayesine bu kadar rahat konuşuyordum. Bu viskiye bayılıyordum. Kendine bir öz güven getiriyordu. Hem de 4 bardaktan sonra kızın cevap vermesini beklerken garsona dönerek "Bardağımı yeniler misin?" dedim. Elimden bardağı alıp doldurdu ve yeniden uzattı. Bardağı aldığım gibi bir dikiş de kafama diktim. Yanımda ki güzel bayan bana baktı. - Öhömm::
#345663 renk kodumdur.
| |
| | | Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Tanışma. Çarş. Eyl. 12, 2012 8:22 am | |
| Kısa bir beklemenin ardından, "Merhaba," cevabını alabilmiştim. İyi ki şimdi vermişti, yoksa kalkıp gidebilirdim. Çocuğa daha dikkatli bakınca, gereğinden fazla yakışıklı olduğunu düşünmeden edemedim! Az kalsın, küçüklük hallerime dönüp 'Ohaaa! Bu ne laaan!' diye bağıracaktım ki, kendime engel oldum. Ha, sahi. Bu çocuğun adı neydi? Ona çocuk demek hiç hoş değildi.. Bu sefer soru sırası ondaydı ama, öyle değil mi? "Eee güzel bayan adınızı öğrenebilir miyim?" dediğinde havalara uçup, elektro gitar çalıyor misali kopmak istemiştim. Kendimi hayal tufanından kurtararak ayağa kalktım. Şebek olduğumu herkes söylerdi, şebek ve tatlıydım ama! Asker selamı verdikten sonra, tiyatrocuların selamını -hani ellerini birleştirip öne eğilirler ya- denedim. "Adım, Eloiné Hyuna Heavén. İnsanlar cennetten geldiğime inanırlar. Şımarık değilim, bayım. Sadece egoistim," dedim ve yerime oturdum. Viskimden bir yudum alarak "Peki ya, siz?" dedim. | |
| | | Austen Harrington
| Konu: Geri: Tanışma. Çarş. Eyl. 12, 2012 9:00 am | |
| Yanımdaki kız ayağı kalkıp Asker selamı verdikten sonra, tiyatrocuların selamını -hani ellerini birleştirip öne eğilirler ya- denedi. "Adım, Eloiné Hyuna Heavén. İnsanlar cennetten geldiğime inanırlar. Şımarık değilim, bayım. Sadece egoistim," dedim ve yerime oturdu. Viskisinden bir yudum alarak "Peki ya, siz?" dedi. Yaptıkları beni ona daha çok yaklaştırıyordu. Babamla kavga ettikten sonra henüz gülmemiştim. Belli bir süre Eloiné' ye güldükten sonra "Ehem. Ben Austen Harrington. Pek öyle şımarık değilimdir. Ama belkide olabilirim." dedikten snra Eloiné hoşuna gidermeişçesine güldü. " Hayır gerçekten. Müzik besteler, gitar çalar, şarkı söylerim." dedim. Bu işleri yapmaktan çok hoşlanıyordum. Beni bir ayrı hissettiriyordu. Eloiné'ye dönüp "Peki sen neler yapmaktan hoşlanırsın." dedim. Nelerden hoşlanır çok merak ediyorumdum. Böyle muhteşem gözüken bir kız neyden hoşlanabilirdi acaba. | |
| | | Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Tanışma. Çarş. Eyl. 12, 2012 9:51 am | |
| Başta keyifsiz görülen çocuk, bana gülümsüyordu. Bir dakika, lan! Bu çocuk da cennetten gelmiş olmalıydı! Öhm.. Her neyse.. Çocuk öksürürmüş gibi yaparken, onun söze gireceğini anlamıştım. "Ehem. Ben Austen Harrington. Pek öyle şımarık değilimdir. Ama belkide olabilirim." Bu hoşuma gitmişti, çok şeker değilmiydi? "Hayır gerçekten. Müzik besteler, gitar çalar, şarkı söylerim," dediğinde gözlerimin faltaşı gibi açıldığını görmemiş olmasını diledim. Müzisyen, ha.. Viskimin dibine kadar içtim ve bir tane daha viski istedim, mimiklerimle. Bu sırada beklemediğim bir soruyla karşılaşmıştım. "Peki sen neler yapmaktan hoşlanırsın?" Dudaklarımı büzdüm ve düşünmeye başladım. 'Erkeklerden, hoşlanırım!' desem biraz ayıp olurdu sanırım. "Dans, müzik, eğlence, karaoke, er--" Yutkundum ve erkek demeyeceğime karar verdim. Konudan çok sapmadan "Ben keman çalarım, şarkı söylerim. Benziyoruz yani," dedim. Gülümseyerek "Hm.. Peki, kaç yaşındasın?" dedim. | |
| | | Austen Harrington
| Konu: Geri: Tanışma. Çarş. Eyl. 12, 2012 10:23 am | |
| Dudaklarını büzdü ve düşünmeye başladı. "Dans, müzik, eğlence, karaoke, er--" Yutkundu. Neden sözün devamını getirmedi ki. Çok merak ediyordum. "Ben keman çalarım, şarkı söylerim. Benziyoruz yani," dedi. Gülümseyerek "Hm.. Peki, kaç yaşındasın?" dedi. Ne güzel ikimizde aynı şeylerle uğraşıyordu. Bardağımda viski kalmamıştı. Ama ben hala sarhoş olamamıştım. Garsona dönerek "Sen bana bu sefer votka ver." dedim. Bardağımı yenileyip içine votka doldurup uzattı. Bardağı alıp kafama diktim. Aniden içtiğim için yüzüm eşkimişti. Eloiné şaşırmış gibi bakıyordu bu duruma ama olsun bugün normal bir gün değildi. Böyle olması gerekiyordu. "18 yaşındayım" dedim ve gülümsedim. Gülümsemeye devam ederken "Kızların yaşı pek sorulmaz ama sen kaç yaşındasın?" dedim. Of harika bir kızdı çok güzeldi. O saçları beni alıp götürmüştü. | |
| | | Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Tanışma. Çarş. Eyl. 12, 2012 11:08 am | |
| Gorsondan votka isteyen Austen'e bakarken, ben de mi alsam acaba diye düşünmedim değil hani.. Bardaktaki votkayı tek dikişte bitiren Austen'e bakınca gözlerimi faltaşı gibi açtım. Austen, "18 yaşındayım," deyince gözlerimin yerinden fırladığını falan hissetmem gerekiyordu. Nasıl yani? Huyu huyuma, suyu suyuma -ah, büyükannemin sözü!- birimiydi? Gülümseyerek, Austen'e bakmaya devam ettim. Onun da bana gülümseyen yüzünü ellerimin arasına alasım vardı da.. Neyse, işte.. "Kızların yaşı pek sorulmaz ama sen kaç yaşındasın?" dediğinde ellerimi birleştirdim ve "Oooooooooooon... Sekiiiiiiiiiiiz!" diye bağırdım. Etraftaki insanlar umrumda değildi! Umrumda olan tek şey, erkeklerdi! "Bu güzelmiş, ikimiz de aynı yaşız ha?" dedim gözlerinin içine bakarak. | |
| | | | Tanışma. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |