| Pandorica Box | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 6:49 am | |
|
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | | Clark Davin @ClarkDavin Not Earth Who da man 542 - Tweets |1,859 - Following |3,598 - Followers |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 6:50 am | |
| Artık Twitter aç demekten vazgeçebilirsin Mitchie açtım işte. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 7:09 am | |
| | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 7:19 am | |
| @ClarkDavin Saçmalama! Seni kullanmak isteyecek en son kişi benim. Twitter ortamında da seni görmek istedim sadece. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 7:26 am | |
| @ClarkDavin Zevkle öğretirim. Merak etme, seninle işim bittiğinde buraların hakimi olacaksın. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 7:29 am | |
| @ClarkDavin Sizleri görmek güzel bayım! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 7:40 am | |
| @ClarkDavin Twitter'ın yeri ayrı, telefonun yeri ayrı. Güvenini boşa çıkarmayacağım! | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 7:44 am | |
| @ClarkDavin Clark, aynı Clark. Her zaman kaba! Olabilir. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 7:50 am | |
| @ClarkDavin Nerede, ne zaman, ne yapıyorsun? Bunları Twitter aleminin de öğrenmesini istersen bir tweet atmam yeterli, fotoğraf da paylaşabilirsin. -Seninleyken çıldırıp çekindiğimiz saçma fotoğraflardan bahsetmiyorum- Hem şu ana kadar gayet iyi gidiyorsun bence. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pandorica Box Çarş. Eyl. 12, 2012 7:53 am | |
| Eh bunu denemekten zarar gelmez. Starbucks çıkışı. - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Pandorica Box Perş. Eyl. 13, 2012 3:25 am | |
| @ClarkDavin cuma günü iddaamız ne olacak bakalım? | |
|
| |
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Pandorica Box Perş. Eyl. 13, 2012 5:08 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pandorica Box Perş. Eyl. 13, 2012 5:14 am | |
| @ClarkDavin kazanacak olanda benim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pandorica Box Perş. Eyl. 13, 2012 5:17 am | |
| | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pandorica Box Perş. Eyl. 13, 2012 8:07 am | |
| @ClarkDavin Niye ki? Cuma gününü özel yapan bir şey mi var? | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pandorica Box Perş. Eyl. 13, 2012 8:14 am | |
| @ClarkDavin Sizin iş yemeğinize aile dışından biri katılsa abes kaçmaz mı? Ortamı neşelendirmek istiyorum diyorsan o başka tabii. Ne de olsa tam bir eğlence kaynağıyım! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pandorica Box Perş. Eyl. 13, 2012 8:23 am | |
| @ClarkDavin Tamam, seni ve kendimi evden attırmamaya çalışırım. Sen şimdiden yiyecek stoklamaya bak bence. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pandorica Box Perş. Eyl. 13, 2012 8:26 am | |
| @ClarkDavin Süper. Cuma günü sizdeyim o zaman. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pandorica Box Cuma Eyl. 14, 2012 1:18 pm | |
| Kurtarın beni bu evden. Çok sıkıldım. Ve Mitchie öldüğünü buradan ilan ediyorum. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pandorica Box Cuma Eyl. 14, 2012 1:30 pm | |
| @ClarkDavin Aslında gelecektim ama son anda öğrendiğim 'küçük' bir ayrıntıyla kaçtı tüm hevesim. Kendimi bile bile ateşe atamazdım herhalde, değil mi? ^^ | |
|
| |
| Pandorica Box | |
|