| ForeverYoung! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: ForeverYoung! Salı Eyl. 11, 2012 6:45 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Mitchie @foreveryoung Shall we play game, bitches? |
What's happening? Mitchie
Muhtemelen birazcık çalışmak beni öldürmez. Ama, niye risk edelim ki?
6:15 PM March 26th, 2013
Mitchie
Mizah yeteneğinden yoksun insanların ironilerimi anlamayıp bana deliymişim gibi bakmaları gerçekten sinir bozucu ve acınası.
8:35 PM March 23rd, 2010
Mitchie
Sakın büyümeyin. Bu bir tuzak!
8:23 AM March 19th, 2013 via Facebook
Mitchie
"Hak ettiğimizi düşündüğümüz aşkı kabul ederiz."
11:48 PM March 10th, 2013
Mitchie
Ben doğuştan komiğim. Ne de olsa hayatım koca bir şakadan ibaret.
9:02 AM March 2nd, 2013 via Facebook
| Name Mitchie Finnegan. Location Another Planet. Website Not just yet. 62 Following | 7,503 Followers | 97 Listed |
303 Tweets 28 Favorites
Following 62[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Followers 7,503 |
En son Mitchie Finnegan tarafından Salı Mart 26, 2013 9:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 4:46 am | |
| Şu sıralar durgun gibiyim biraz. En kısa zamanda atraksiyonlu ve adrenalin dolu bir etkinlik yapmam gerekiyor. Bungee Jumping gibi mesela! | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 4:48 am | |
| | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 5:02 am | |
| @ForevetYoung Sana, NY'da sadece 3 tane bulunan bu tasarım harikası elbiseden -sıpoylır- 2 tane aldım desem ne dersin?! Tabii ki, sana ! - Yep!:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 5:12 am | |
| @ForeverYoung Aynı anda giymediğimiz sürece sorun yok! Seni seviyorum! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 5:40 am | |
| - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu kombini seviyorum, ve tabii ki: Kendimi de! | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 7:12 am | |
| @ForeverYoung Bu isteğini yaparak kendimi kullanılmış hissediyorum nedense. | |
|
| |
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 7:21 am | |
| @ForeverYoung Olay şu ki twitter kullanamıyorum öğretecek olan kişi sensin. | |
|
| |
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 7:30 am | |
| @ForeverYoung Twitter telefonun yerini tutmuyor beni hemen sıkıyor ama sana güveniyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 7:43 am | |
| @ForeverYoung Tamam yardımcı olmaya şöyle başla Twitter nasıl kullanılır? | |
|
| |
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 7:52 am | |
| @ForeverYoung Kısa ve öz bir açıklamaydı anladım sağ ol. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 8:02 am | |
| Şu yavru köpekler ne tatlı hayvancıklar, en kısa zamanda bir tane edinmeliyim. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 9:46 am | |
| - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kesinlikle vazgeçilmez içeceğim. Uyku açma konusunda da çok işe yarıyor. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 11:26 am | |
| @ForeverYoung [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu fotoğrafı hatırladın mı??? | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Çarş. Eyl. 12, 2012 11:54 am | |
| @ForeverYoung Sorma hayatım! Yarın SB'a gel. Konuşmalıyız. -,- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sana gelsin. k5 | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Perş. Eyl. 13, 2012 3:09 am | |
| Kahretsin, izleyecek filmim kalmadı. Film önerisinde bulunacak olan var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: ForeverYoung! Perş. Eyl. 13, 2012 5:08 am | |
| @ForeverYoung Cuma geliyorsun değil mi? Eğlenmem için en azından senin de olman lazım. | |
|
| |
| Konu: Geri: ForeverYoung! Perş. Eyl. 13, 2012 8:09 am | |
| @ForeverYoung Bir iş yemeği mi ne varmış bizim evde gelirsen eğlenceli olur diyordum. Haberin yok muydu? | |
|
| |
| Konu: Geri: ForeverYoung! Perş. Eyl. 13, 2012 8:16 am | |
| @ForeverYoung Evden kovulmayacağım kadar kendi aramızda eğlenmemiz yeter. Bir şey olmaz gelebilirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: ForeverYoung! Perş. Eyl. 13, 2012 8:24 am | |
| @ForeverYoung Cevabının bu olacağını bildiğim için çoktan mutfaktaki çoğu yiyeceği odama aktardım | |
|
| |
| |
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Perş. Eyl. 13, 2012 9:39 am | |
| - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İlginç, genelde bu tür hareketler benden gelirdi ama bu kez kurban durumuna düşmüşüm demek. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Cuma Eyl. 14, 2012 1:41 pm | |
| GG'deki habere inanamıyorum. Cher cadısının yanındakinin ben olmadığım bariz bir şekilde belli oluyor. Ayrıca, ne kadar alkollü ne kadar sarhoş olursam olayım onunla yan yana gelmem asla! | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Cuma Şub. 01, 2013 10:16 am | |
| - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En acısı da, hangisini seçeceğini bilememek.... | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: ForeverYoung! Paz Şub. 03, 2013 4:52 pm | |
| Filmlerden bu kadar etkilenmek doğru mu? Umarım yanlıştır. Doğru olanı yapmak pek tarzım değil. | |
|
| |
| ForeverYoung! | |
|