| Mitchie'sCellPhone. | |
|
+4Eloine H. Heaven Cher Burke Clark Davin Mitchie Finnegan 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 5:42 pm | |
| Sesli Mesaj: - Kod:
-
[b][color=#339933]1 Yeni Sesli Mesajınız Var![/color][/b] [b]Kimden:[/b] İsminiz [b]Mesaj:[/b] "Mesajınızı buraya yazın" Mesaj: - Kod:
-
[b][color=#339933]1 Yeni Mesajınız Var![/color][/b] [b]Kimden:[/b] İsminiz [b]Mesaj:[/b] "Mesajınızı buraya yazın"
En son Mitchie Finnegan tarafından Paz Tem. 28, 2013 9:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Clark Davin COLUMBİA | TIP | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Mesaj Sayısı : 407
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 5:55 pm | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Deme öyle kanka. Hedeflerim biraz büyük anlarsın ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 6:00 pm | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Üzgünüm o kız benim doğru yolum ve onu elde etmeme az kaldı. Paristen yeni döndü ve son halimi daha görmedi. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 6:10 pm | |
| Mesaj; Kimden:Cher Mesaj: Üzgünüm kimsiniz? Ve kimden bahsediyorsunuz?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 6:34 pm | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Aynen öyle söz dinlemem ben. Yarın bize gel belki abimde evde olur onu görürsün. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 6:57 pm | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Bir kaç gün bizde kal diyeceğim ama bir kız var abimin eski sevgilisi ona yardımcı olursam tıpı kazanmam kesin olacak . | |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 7:04 pm | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Senin gibi anlayışlısını bulmak zor. Diğerleri Edgard diyince hemen saldırmaya başlıyorlar. Ama bize gelmen konusunda ısrarcıyım. Büyük ihtimalle evde olmaz zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 7:16 pm | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Bilmez miyim? Bana ya da abime asılmadan benle dost olan sayılı kişi. Romantik getirmede ne getirirsen getir. Bende mısırı patlatırım. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 7:31 pm | |
| Mesaj; Kimden:Cher Mesaj: Üzgünüm tatlım, hepinizi takip edemem. Kimsin söylemelisin.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 7:41 pm | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Ah en iyi arkadaşım olmanın nedenlerinden biri. Tamam bana uyarlar. Evde sana yetecek kadar mısır var mı bilmiyorum ama olanı patlatacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Salı Eyl. 11, 2012 8:08 pm | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Seninle film izlicem sıra mısır erzaklıyorum eve zaten | |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:27 am | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Sonuçta tanımak için bayağı zamanım vardı. Seneye iyice dağılırsak ben sensiz ne yapacağım. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:29 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Pastam! Bir ara yeni dedikodular yapmalıyız diye düşünüyorum! Hemen gel, öptüm.
| |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:32 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Nasıl da özlemişiz. Erkekler mi? Ben, hiç, yaparmıyım? | |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:36 am | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Üzgünüm öyle bir şey yok. GG'yi her zaman dikkate almaman gerektiğini bilmiyor musun sanki? | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:44 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Ahahaha. Seninle gülmeyi bile özlemişim, bi'tanem! Kesinlikle, elimde dedikodudan daha farklı şeyler de var. Erkekler gibi.. Şu sıralar yalnız olduğunu görüyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:46 am | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Sevdiğim kişiden neden bu kadar nefret ediyorsunuz ki? | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:55 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Benim bulduğum hangi erkek kusurlu ki?! Ağzına layık hayatım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 4:58 am | |
| Mesaj; Kimden:Clark Mesaj:Yakında onu o hale getiricem merak etme. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 5:03 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Hayat, bizimle güzel! Yeni dövmemi görmen için de sabırsızım! | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 5:11 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Bileğimde! Modeli bu. - Yep!:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 5:18 am | |
| Kimden: Jos Cher'le ilgili bir şeyler var mı? O cadının bir ayağı çukurda, benden söylemesi. Bunun için uğraşan yalnızca bizler değiliz bence. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 5:30 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: En yakın zamanda, sana da yaptırmak lazım! Çok şeker çeşitler var. | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 5:44 am | |
| Kimden: Jos Aptalı oynayarak nereye kadar gidebilir? En yakın zamanda bir parti yapıp onu çağırmayalım diyorum. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Mitchie'sCellPhone. Çarş. Eyl. 12, 2012 6:02 am | |
| Kimden: Eloine. Mesaj: Benim zevkim = senin zevkin hayatım. | |
|
| |
| Mitchie'sCellPhone. | |
|