| üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz | |
|
+8Violet Rivera Michael Genim Cher Burke Frankie Chandra Mitchie Finnegan Riley Wulf Emmaline Winslow Joanna Lancaster 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Joanna Lancaster NYADA | OPERA | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : ginger işte, başka söze gerek var mı? Rp Yaşı : yirmi iki. Lakap : rory ihihi. Mesaj Sayısı : 45
| Konu: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Perş. Tem. 25, 2013 11:42 am | |
| ooo karşimsin üstteki üye :dddddd | |
|
| |
Emmaline Winslow GARSON
Belirgin Özellikler : deli dolu, enerjik, girişken, biraz sorunlu. Rp Yaşı : 20 Lakap : Emma, Emmy, Em. Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Perş. Tem. 25, 2013 12:49 pm | |
| şimdi aşüfte görmediğimden değil GÖRDÜM AMA ONUN KADARINI GÖRMEDİM saygımlar .d.dd | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Cuma Tem. 26, 2013 1:50 pm | |
| ya ben ninalı karakterle sevişmek istiyom mümkün mü?? boş musun? | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz C.tesi Tem. 27, 2013 7:55 pm | |
| iyi biri beni de yazsın sevdiklerine çünkü tam sevilcek insanım adeta harikayım senle sevişmeye her an her zaman müsaitim çaktın mı );)9 | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 12:09 am | |
| | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 5:21 am | |
| Selis bi tanedir, çok severik | |
|
| |
Michael Genim NYADA TİYATRO HOCASI & JİGOLO
Belirgin Özellikler : Mavi göz + Kahverengi saç + Ölünesi sempatiklik = Boom, Michael Genim. Rp Yaşı : 29 Lakap : Mickey. Mesaj Sayısı : 15
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 6:29 am | |
| Avimini değiştirsene olum çürümeye başladı artık t.t | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 6:50 am | |
| | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 8:58 am | |
| git avatar kullan aq valla değiştir KAÇ SENELİK OLDU YILLANDI YILLANDI Pİİİ ben de ne mahalle karısı potansiyeli var ha bi ses duyunca hemen ikinci ses olarak çıkıyom ZAA | |
|
| |
Xander Pond POND ŞİRKET SAHİBİ
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 9:17 am | |
| | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 1:08 pm | |
| kadri'nin karakter tipleri çok aynı bence. tip derken, ünlü değil. öyle kurgusallığı. DAHA İSME BAKMADAN AHA KADRİ DERİM. | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 2:47 pm | |
| nasıl sen kahin misan sen medyum musan SEN KAFİR MİSAN? SEN KAFİRSAN! | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 2:51 pm | |
| sadece ve SADECE sadeceee ZEKİYİM. ))) NİHOHOHOHOHOHOHOĞ.
| |
|
| |
Lancelot Emrys NEW YORK | MÜHENDİSLİK | III. SINIF
Belirgin Özellikler : Dış özellikler. Parmaklarının ucundan saçlarına kadar belirgin şerefsiz. Rp Yaşı : 21 Lakap : Lance Mesaj Sayısı : 47
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 2:56 pm | |
| SELAM SEKS ARKADAŞIM ))))) | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 3:31 pm | |
| | |
|
| |
Marylou Mabelle NEW YORK HALKI
Belirgin Özellikler : hayalperest, çatlak, asla vazgeçmeyen bir tip bu da. Rp Yaşı : 20 Mesaj Sayısı : 19
| Konu: Geri: üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz Paz Tem. 28, 2013 5:12 pm | |
| ya ben seni hiç sevmiyorum tanıştığımız günden beri öyle unmesudum ki. | |
|
| |
| üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz | |
|