Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Let's Dance Perş. Mart 07, 2013 3:52 am | |
| | |
|
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Let's Dance Paz Mart 24, 2013 9:33 am | |
| Abby ile dans etmeye ara vermiş, eneme hareketleri yapıyorduk. İkimizde sıfır açmış sol bacağımızın üstüne eğilmiştik. Derin bir nefes aldım ve hafif sızlayan bacaklarım yüzünden homurdandım. Pointe'ler ayaklarımı hafifçe acıtmaya başlamıştı. Derin bir nefes aldım ve ayağa kalktım. Dans dersinde bile pointe giymek zorunda bırakılmak cidden iğrenç bir şeydi. Abby ayağa kalmıştı bile, elini uzattı ve beni de ayağa kaldırdı. Paramak uçlarımda durdum ve bir kaç bale hareketi yaptım. Abby gülerek aynı şeyi yaptı. "Biraz şu dönme hareketini çalışalım mı Ab?" dedim ve gülümsedim. Dans etmeyi deliler gibi severdik ama balenin yeri bende biraz daha önemliydi. Bu küçük kız ilgisi olarak gördüğüm şeyden asla kimseye söz etmemiştim. Bu benim için çok 'pembe' kaçıyordu.
"Biraz New York zarafeti iyi gelebilir aslında." dedim ve hafif bir hevesle aynanın karşısına geçtim. Pointe'in üstünde tamamen doğrulduktan sonra tek bacağımı yukarı kaldırabildiğim kadar kaldırdım. Dengemi sağlamak için deliler gibi çaba harcamam gerekiyordu. Derin bir nefes aldım ve kendimi iyice zorlayarak mükemmel duruşa ulaştım. Bir kaç saniye öyle kaldıktan sonra birnci pozisyona döndüm ve Abby'e sırıtmaya başladım. "Öğrettiğin tipler işe yaradı galiba Ab." | |
|