Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
Alpha Rigorous NEW YORK | YÖNETMENLİK | III. SINIF
Rp Yaşı : 21 Lakap : Alf. Mesaj Sayısı : 58
Konu: Feathery Wings. Paz Şub. 10, 2013 1:32 am
Oooooy. Kuzenim çakzel 2 şarkı dinletmişti de, bağımlısı oldum be arkadaş. Burada şarkı paylaşayım o zaman ben *-*
I'm just like you, Made by he, Despised by they, I'm almost me. I'm nearly human. Look at me I'm almost a human being.
As you're standing at the edge of your life, Your troubles are over, Mine are just beggining. I'm trying to earn a set of feathery wings, Take me away from here, I's me you leave.
Konu: Geri: Feathery Wings. Paz Şub. 10, 2013 3:12 am
Relax, take it easy, For there is nothing that we can do. Relax, take it easy, Blame it on me or blame it on you.
WOW. MIKA. Yaklaşık 4 yıldır bayılıyorum bu adama. Bu da ilk şarkısının çıktığı zamana denk geliyor zaten, teşekkirler. Sesi tek kelimeyle muhteşem, anlatabiliyorsam ne mutlu banaağ *-*
En son Alpha Rigorous tarafından Paz Şub. 10, 2013 3:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Konu: Geri: Feathery Wings. Paz Şub. 10, 2013 3:15 am
Teenage dreams in a teenage circus Running around like a clown on purpose Who gives a damn about the family you come from? No giving up when you're young and you want some
Konu: Geri: Feathery Wings. Paz Şub. 10, 2013 3:26 am
No need to fantasize Since I was in my braces A watering hole With the girls around And curves in all the right places Big girls you are beautiful
Pıııf. Sanırım bu adama aşığım. (Öksüm duymasın. aşsldk)
John Christopher Depp OYUNCU
Rp Yaşı : 50 yokum ama 49 varım. Lakap : Johnny. Mesaj Sayısı : 129
Konu: Geri: Feathery Wings. C.tesi Mayıs 04, 2013 10:22 am
Dün (sümükler arasında) hayatımda yapmadığım bir konuşma yapıp eli burkulduğunda bile ağlamayan arkadaşımı ağlattım. Alkıııış. Gerçi ben ağlamaktan sesimin çatladığını sonuna kadar inkar edeceğim ama nyyysss... Ağlarken çok tatlıymışım, peh. Bir de yüzümü görseniz o sırada... Aişlsdfkşl.
Of geçen gün öküzümle bi konuşma yapmışız... Of beaa. Daha önce hiç bu kadar normal konuşmamıştık. Ama sonlara doğru yine boka sardık ama neyse. Aşlsdkşl. Sevişirim onunlan *-* Not: Şu anda sevişmek fiilinin işteş olduğunu fark ettim. Çünkü tek başınıza sevişemezsiniz. Iııı... Tabi "o"nu saymıyoruz. ))))))
Kocaman bir huzur var içimde yazın gelmesine 1 ay kalaraktan. Ayem-ucundan-hepi.
Konu: Geri: Feathery Wings. Paz Mayıs 05, 2013 7:39 am
Aslında i çok komik bir harf. Ö de öyle. Mesela bütün sesli harflerin yerine a gayarsanaz haç da kamak almaz. İmi hipsinin yirini i gitirirsiniz, yö dö ö, çök kömök ölör. Ö döhö kömök.
Sonra Bilge'nin canı neden sıkıldı TT______________TT
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: Feathery Wings. Paz Mayıs 05, 2013 10:05 am
Neden eye denemeyersen? E, erespe me? Yu du uyu dunu. U, kumşu çucuğu mu urkuduşum? *-*
Konu: Geri: Feathery Wings. Paz Mayıs 05, 2013 10:23 am
U du guzulmuş yu. Bülkü ü bülü ülübülür. Oy bonco hor torlo komok oloyor. Sşdlfkgşl.
Konu: Geri: Feathery Wings. Perş. Mayıs 09, 2013 10:29 am
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Cock? Yep. Ölüyom bu adama
Konu: Geri: Feathery Wings. Paz Mayıs 12, 2013 11:20 am
Yaşasın sabahtan beri fantezilerini kurduğum kitabı almış olmanın verdiği mutluluk. Yaşasın allam-nası-bi-kitap-o-konusuna-ölürüm ruh halim. YAŞASIN İNŞALLAH ÇABUK GELİR YOKSA ÖLCEM.
Sabahtan beni kendimi wikipedia-vikipedi arasında parçaladım. Ama ne hoş şeyler öğrendim. Valla kendimle gurur duydum.
Eskiden bir kesim insanların bir kurdun toprak üzerinde bıraktığı ayak izine dolan sudan içerlerse kurtadam olacağına inandığını biliyor muydunuz?
Ya maskülizm ve maskülinizmin arasındaki farkın maskülizm erkek feministliğiyken maskülinizmin dişi cinsiyetten nefret etmek olduğunu?
Yeaaa. Ben biliyorum işte )))))))))))
Edit.
ALLAM ÇANTAYI DA ALDIM. ALLAM YAŞASIN.
Konu: Geri: Feathery Wings. Ptsi Mayıs 13, 2013 5:11 am
Çok yalnızım ben. Öyle böyle değil. Şöyle böyle hiç değil. Baya baya yalnızım.
Birine sarılıp hiç bırakmamak istiyorum. (Not: Tercihim öksüm) Şu günlerde sarılmayı çok özledim. Vücudum sarılmak için isyan ediyor resmen. Çok kötüyüm çok
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
Konu: Geri: Feathery Wings. Ptsi Mayıs 13, 2013 11:48 am
BU YASIYI GÖRÜR GÖRMES ÖKSÜMÜ ARAMAM VE ONUN UYUYO OLMASI. <<<<<<<<<<<<<<< ONU ARADIIMDA UYANMASI VE O SAMAN Kİ SES TONU >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Of, o anı canlı istiyorum.
+Öksöm? *-* -Mııııh. +AĞAĞAĞAĞA. Uyuyo muydun? ((((((( -Mağıahh. +ÖSÖR ÖSÖR ÖSÖR. -Önemliğeaağ değaal yavrm. +SENİ SEVORUM. -Mığağğğh, ben de. ) +AĞAĞAAĞAĞ ses tonuna bak ya. Hala uyuyosun bence şoan. -Hıaağ snrım. )
<3<3<3<3<3<3<3<3
Konu: Geri: Feathery Wings. Salı Mayıs 14, 2013 5:45 am
Allah kahretmesin ya. Aşlsdkfşodfk. Ben unutmuşum onu la. Bildiğin uyurken konuşmuşum resmen. Daha çok konuşamamışım. Aşskdfşlk.
Ya kırılmadın dö mü? Eğer senin bi sorunun olsaydı uyanırdım ben kesin Yani onçün... Ösör delerim?
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Konu: Geri: Feathery Wings. Perş. Mayıs 16, 2013 10:12 am
ÖKSÜMÜ ARAMAM VE ONUN UYUYO OLMASI. <<<<<<<<<<<<<<< Bölümü senin uykunu böldüğüm içindi yavruum. NİYE ALINİYİM ÇIÇIM? ♥ Yu ar maylayf, o kadar. *-* ÖHHÖÖHÖHÖHÖH. -öksürme efekti.- Seni çok seviyom.
Konu: Geri: Feathery Wings. Perş. Mayıs 16, 2013 10:22 am
O zaman yu ar may dıriiğms. *-*
Onu bunu geç de şurubunu içtin mi sen şurubunu? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Konu: Geri: Feathery Wings. Cuma Mayıs 17, 2013 11:17 pm
Pııııf. Veronica Mars yanıyo yemin ederim. Çohoş olooooğm. Çohoooooooğş. *-*
Konu: Geri: Feathery Wings. C.tesi Mayıs 18, 2013 3:11 am
Sınav haftası geliyor. Gelsin. Sonra gözlerimizi bi kapamışız bi açmışız, yaz gelmiş. Allam dinimiz amin yarebbim.
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Wisy, Cher. Mesaj Sayısı : 245