Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Seni sarışın fare! Cuma Şub. 08, 2013 5:15 pm | |
| &Cher &Alpha
&Alpha en yakın arkadaşlarından Cher'i aramayı unutursa Cher onu ne yapar? İzleyelim görelim efenim. | |
|
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Seni sarışın fare! Paz Mart 24, 2013 2:33 am | |
| Alpha ile buluşacağımız yere ulaştığımda birazcık geç kalmış olduğumu fark ettim, ama Alpha hala ortalıkta yoktu. Homurdandım. Beni neredeyse iki aydır aramamıştı. Derin bir nefes aldım ve yanıma doğru koşturan bir sarı kafa görünce ister istemez sırıttım. Ama sonrasında kendimi toparladım. İyi bir dayak hak ediyordu. Derin bir nefes aldım ve karşısına geçip somurtmaya başladım. Suçunu bildiğinden ses çıkarmıyordu. Onu-öldürecektim-hemen-şimdi. Ve gülümsediğini fark ettim. Gülümsüyordu!
Alpha'nın kafasına çantamı geçirmemek için kendimi zor tutuyordum. Derin bir nefes aldım ve ellerimi belime koydum. Sinirden kaşlarımı kaldırmıştım. "Beni aramadığını hemen açıklıyorsun Alfié!" dedim ve homurdanarak ona baktım. Gülümsedi ve ban sarıldı. Güldüm ve sarılmasına karşılık verdim. Benim en sevdiğim ingiliz çocuk Alpha'dır. Ne olursa olsun. Çocukluk arkadaşınız ingiliz aksanı ile dolanıyorsa cidden onu saklayın, çok nadirler. Gülümseyerek geri çekildim ve omzuna bir yumruk attım. "Eğer bir daha beni unutursan ingiliz çocuk, seni diri diri gömerim. Anlaşıldı mı?" dedim, sonrasında kahkahayı bastım.
| |
|