Asla gitmek istemeyeceksiniz...
Modern şehir hayatı temalı bir RPG sites.
ile karşınızdayız. Her alanda minimum kural ile karakterlerinizi yaratıp yönetirken, hayalgüzünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak sağlıyoruz.
♦ Aktif oldukları sürece açacağınız karakterlerin sayısında sınırlama yoktur.
♦ Yazacağınız Rp'ler için kelime/satır sınırlaması yoktur.
|
EN POPÜLER ÖĞRENCİLER
1. Violet Rivera
2. Riley Romanov
3. Cher Burke
4. Eloine H. Heaven
5. Clark Davin
EN POPÜLER YETİŞKİNLER
1. Edgard Davin
2. John Christopher Depp
3. Katy Perry
4. Miley Cyrus
5. Justin Randall Timberlake
|
|
| Şımarık vs. Umursamaz | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Alpha Rigorous NEW YORK | YÖNETMENLİK | III. SINIF
Rp Yaşı : 21 Lakap : Alf. Mesaj Sayısı : 58
| Konu: Şımarık vs. Umursamaz Cuma Şub. 08, 2013 4:10 pm | |
| Aynı dakika için yaklaşık 10. kere saate baktı Alpha. Bir yandan da trafik ışıklarını gözlüyordu. 10 dakika boyunca kırmızı yanma olasılığı var mıydı acaba? Gerçi saati daha 30 saniye geçtiğini söylüyordu ama o 10 dakikadır bekliyormuş gibi hissediyordu. Sonunda yeşil yandığında hızla gaza basıp derin bir nefes aldı. Uzun zamandır aşina olduğu caddede Violet'in evine gelene kadar başka ışık olmadığını hatırlıyordu. Bir kez daha saatine göz attı. 09:23. Evin otoparkına girerken kendisini tanıyan bekçiye selam verdi. Son 2 ay öncesinde en az haftada 4 kere gelirdi buraya. Violet'le yatakta biraz zaman geçirirlerdi. Bazen de sarılıp bir-iki film seyrederlerdi. Son 2 ay ise Alpha'nın yönetmenliğini yaptığı, bazılarındaysa rol aldığı kısa filmlerden dolayı Violet'le neredeyse haftada bir buluşur olmuşlardı. Bazense Alpha birkaç dakikalık bir telefon konuşmasıyla yetinirdi. Ona göre çok da gerek yoktu gerçi, ilişkinin temellerini ayakta tutuyor gibiydi. Eğer hırsı ve planladığı onca şey olmasaydı Violet'i çoktan terk etmişti açıkçası. Şimdilerdeyse iyice birbirine dolanıyor gibiydi, ilişkinin aylık bakımını yaptırmaya gidiyormuş gibi hissediyordu kendini. Ceketini arabada bırakıp asansöre bindi. Birkaç saniye sonra hizmetçiler tarafından açılan kapıyı geçip direk Violet'in odasına yöneldi. Tam merdivenleri çıkıyordu ki salonda oturan siyah bir baş gözüne ilişti. Umarım Nadia değildir, hala bazen ikisini ayırt edemiyorum, diye homurdandı kendi kendine. Yavaşça salona süzülüp televizyonun önündeki koltukta oturan Violet'in önüne dikildi. "Sevgiline hoşgeldin demeyecek misin?" dedi alçak bir sesle. Ona yönelen bakışlarla yakışıklı yüzüne bir gülümseme kondurdu. Bir yandan da kendiyle konuşuyordu. Bana neler oluyor, anlamıyorum. Son duyduğu, NYADA'dadaki bir dans hocasını ve Violet'i kapsayan dedikodular sonrasında garip bir şekilde sinirlenmişti. Oysaki ne kıskanmak, ne de dedikodulara aldanmak onun yaptığı şeylerdendi. Sonra da kendini, her kimse kız arkadaşı bir başkasıyla oynaşsa böyle hisseder, diye avutmuştu. Violet'e gittikçe bağlanıyor olamazdı. | |
| | | Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Geri: Şımarık vs. Umursamaz Cuma Şub. 08, 2013 4:39 pm | |
| Hangisi daha üzücüydü bilemiyordu V, erkek arkadaşının bir öküz olduğu gerçeği mi, yoksa son zamanlarda ikizinin yüzünü zar zor görebildiği gerçeği mi? Genç kız son günlerde öylesine gergindi ki, geceleri uyuyamaz olmuştu. Normalde zaten çok az yiyen biriydi, son günlerde hiç yememeye başlamıştı. Babası ona neden bu halde olduğunu sorduğunda ise tek yaptığı salak bahaneler bulup oradan sıvışmak oluyordu. Hem zaten babası da onun için işleri zorlaştırmıyordu. Bay Rivera her zaman o klasik, kızlarına ilgi göstermeyen, meşgul iş adamlarından biri olmuştu. V artık alışkındı. Hem, kendisinin de bunu pek umursadığı söylenemezdi. Eğer babası bu kadar ilgisiz ve rahat biri olmasa V'nin bu kadar mükemmel bir hayatı olmazdı asla. Alpha'nın aniden aklına gelmesiyle yüzünü buruşturdu genç kız. Ne zamandan beri karanlıkta hiçbir şey yapmadan oturacak kadar asosyal ve manyaktı? Violet kendine sorduğu sorunun cevabını pekala biliyordu. Kollarını göğsünde birleştirdi ve "Işıklar yansın!" dedi hafif yüksek bir sesle. Daha fazla karanlıkta oturamayacaktı. Oda aydınlandığında, iç çekti ve somurtmaya devam etti Violet.
Asansör kapısının açılıp kapandığını ve ona doğru gelmekte olan ayak seslerini duyduğunda kulaklarını dört açtı ancak bir hareket göstermedi Violet. Muhtemelen babası, ya da şanslıysa ikizi gelmişti eve. Babasının geldiğini sanmıyordu gerçi, o hiçbir zaman bu kadar erken gelmezdi. Sonunda görüş alanına giren sarı saçlar ve uzun boy, tahminlerinin ikisinin de yanlış olduğunu ifade ediyordu. Anlamayan ve bir o kadar da soğuk bakışlarla baktı Alpha'nın yüzüne. "Sevgiline hoşgeldin demeyecek misin?" Violet gözlerini kıstı. "Sevgilim mi? Benim bir sevgilim yok, Alpha. Henüz." Yüzüne ukala bir gülümseme yerleştirdi ve bakışlarını başka tarafa çevirdi. "Mesajlarımızda sana yeni bir kız arkadaş bulmanı söylemiştim. Cidden anlamak bu kadar zor mu?" Violet sıkıntı içinde yüzünü buruşturdu ve iç çekti. Alpha'nın o sırada etrafında olması içinin öfke ve kırgınlık ile dolmasına neden oluyordu. | |
| | | Alpha Rigorous NEW YORK | YÖNETMENLİK | III. SINIF
| Konu: Geri: Şımarık vs. Umursamaz Cuma Şub. 08, 2013 5:05 pm | |
| Yüzüne dikilen pis bakışlara karşı zorla bir omuz silkişini durdurdu. "Sevgilim mi? Benim bir sevgilim yok, Alpha. Henüz." dedi Violet bakışlarını kaçırmadan önce. Güzel yüzüne yayılan kendini beğenmiş bir gülümseme Alpha'nın sinirlerini bozuyordu. "Mesajlarımızda sana yeni bir kız arkadaş bulmanı söylemiştim. Cidden anlamak bu kadar zor mu?" Sıkıntı dolu, derin bir iç çekişi sonrasında Alpha Violet'in yanına oturdu ama çok da yakınına değil. İyice baskı altında hissetmesini istemiyordu. Sadece varlığını hatırlatacak kadar. "O mesajı ciddiye almamıştım, hala da almıyorum, sevgilim," dedi son kelimeyi bastırırken. Sonra kendi kendime düşünür gibi yaptı. "E tabi istesem tam şu anda başka bir kız bulabilirim belki," Violet'e yaklaşıp kendisine baktığından emin oldu. "Ama ben seni istiyorum. Bu sana hiçbir şey ifade etmiyor mu?" dedi hafifçe. Hayatında söylediği -neredeyse- en tatlı olan bu cümlelerin ardından Violet'in onu kale bile almayışı Alpha'nın canını fena halde sıkmıştı. Bir şekilde ilgisini çekmesi gerekiyordu. Bir-iki saniye süren elle tutulabilir gerginlikten sonra sessizliği bölüp bir hışımla ayağa kalktı. "Demek beni takmıyorsunuz, küçük hanım. Peki, öyle olsun. Bunun sebebi hakkında küçük bir tahminde bulunacağım," dedi sinirle. Sesini makul seviyede tutuyordu ama tonu epey gergindi. "Başka gemilere yelken açmak adına beni bırakmak için bir sebep arıyor olabilir misin, Violet Rivera? Ya da ben yanında olmadığım süre içinde başkalarıyla olup vicdan azabı duyuyor olman? Umursamazlığımın bu durumla hiçbir ilgisi olmadığını sanıyorum çünkü-" Tam cümlesini bitiriyordu ki merdivenlerde yankılanan bir çift ayak sesi durmasını sağladı. Violet'in babası görüş alanına girdiğinde hafifçe sırtını dikleştirdi. Violet'le 5 aydır beraber olmalarına karşın babası onu tanımıyordu. Violet de yanına dikilmişti şimdi. "Violet?" dedi babası Alpha'yı süzerek. "Bu genç delikanlıyı tanıyor muyum?" | |
| | | Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Şımarık vs. Umursamaz Cuma Şub. 08, 2013 5:27 pm | |
| Alpha'nın söylemiş olduğu sözler, dakikalar geçtikçe rol yapma yeteneğini kaybetmesine neden oluyordu Violet'in. Ağzından çıkan kelimeler uzun zamandır ondan duymadığı şeylerdi; genç kızın kalbinin deli gibi çarpmasına neden olmuştu ancak bozuntuya vermemesi gerekiyordu. Alpha, gönlünü almak için daha çok uğraşmalıydı. Evet, kolay bir kız olabilirdi ve birçok erkekle yatmış olabilirdi ancak şu dakikadan sonra öyle olmayacaktı. Hele Alpha'ya karşı, asla. Ona karşı özel bir inadı vardı. Ah, neden acaba? Onlara doğru gelen adım sesleri ile birlikte, oturduğu yerden saatler sonra ilk kez kalktı Violet. Babasını görmesiyle birlikte faltaşı gibi açılmış gözlerini Alpha'ya dikmesi bir olmuştu. Bu kesinlikle berbat bir geceydi, Violet içinden bir küfür savurdu. "Violet?" Babası adını söylediğinde yakışıklı adamın yüzüne bakarak gülümsemeye çalıştı Violet. Olayı nasıl toparlayacağını bilemiyordu, ayrıca son derece rahat görünen Alpha ile göz göze gelmek daha da öfkelenmesine neden olmuştu. "Bu genç delikanlıyı tanıyor muyum?"
Violet, Alpha bir şey demeden öne doğru atıldı ve babasına sıkıca sarılıp, adamın yüzünün başka tarafa dönmesini sağladı. "Baba, erkencisin?" Babasının omzundan Alpha'ya bakarak dudaklarını oynattı. 'Git buradan.' Alpha kendini beğenmiş bir şekilde gülümseyerek başını iki yana salladı. Violet gözlerini kıstı, öfkeden kudurmak üzereydi. Sonunda babasını serbest bıraktığında, Bay Rivera yüzünde şaşkın bir ifadeyle kızına, sonra da Alpha'ya baktı. "Evet, bugün işler erken bitti. Ben de eve geleyim dedim... Hala sorumu yanıtlamadın?" dedi Bay Rivera, ardından tekrar Alpha'ya baktı. Violet yüzünde kocaman bir gülümsemeyle babasına baktı ve "O mu? Hiç kimse o babacığım ya. Bir d-dergi tanıtımı için gelmiş, ama ben dergi okumuyorum işte. Ah, çok yazık oldu. Hem gidiyordu o da zaten," dedi bir çırpıda. Derin bir nefes aldı ve Alpha'ya baktı. "Gidiyordun, değil mi?" Sesindeki sinirli tınıyı ancak Alpha anlayabilirdi. Violet babasına döndü ve tekrar gülümsedi. Sevgilisi ile ettikleri bir kavganın ortasında eve gelmek zorunda mıydı? Ah, Tanrım. "Gecenin bu saatinde mi reklam yapmaya gelmiş? Violet, sen ne haltlar karıştırıyorsun yine?" Babasının bir aptal olmadığını ancak şimdi anlayacak kadar aptaldı Violet, o sırada düşündüğü tek şey buydu. Derin bir nefes aldı ve önce babasına, sonra Alpha'ya baktı. Cidden, ne halt ediyordu? Onu muhtemelen sevmeyen birinin peşinden salak salak koşturmuştu, hatta kendini bu kadar tutmasa yine koşmaya devam ederdi. Neden bu hale gelmişti ki? Nasıl olmuştu bu? Babasının bir açıklama beklediğinin farkındaydı ancak Violet ağzını açarsa deli gibi ağlayacağını biliyordu. Sinirleri çok bozulmuştu ve yalnız kalmaya ihtiyacı vardı. Onu kırmaktan başka bir şey yapamayan iki erkeğe değil. | |
| Konu: Geri: Şımarık vs. Umursamaz Cuma Şub. 08, 2013 5:46 pm | |
| "Gidiyordun, değil mi?" Violet'in çırpınışını görmek Alpha'ya zevk veriyor gibiydi. Aslında telaşlanması anlamsızdı, Alpha bunu biliyordu. O yüzden bu kadar rahattı zaten. Ne olurdu ki en fazla, ne olabilirdi? Zaten Violet'in kendisini babasına tanıştırma şekli onu yeterince gıcık etmişti. "Gecenin bu saatinde mi reklam yapmaya gelmiş? Violet, sen ne haltlar karıştırıyorsun yine?" dedi Violet'in babası. Alpha da onu kandırmaya çalışmanın boş işten başka bir şey olmadığını biliyordu. Violet'in gözlerindeki çaresiz ifadeyle öne atıldı. "Kendimi tanıtmama izin verin, efendim," Konuya hafif bir giriş yaptı. "Violet'in erkek arkadaşıyım. Alpha Rigorous. New York Üniversitesi, Yönetmenlik, III. sınıf," dedi adamın elini sıkmadan önce. "Violet'le tartıştığımız küçük bir konu vardı da, haftaya gideceğimiz galaya giyeceği kıyafetle ilgili, ben de tam şimdi gelmiştim. İzniniz olursa kızınızın gardırobuna bir göz atmak istiyorum." Alpha'nın elinden gelen en yaratıcı fikir buydu açıkçası. Teklemeden, gerçekleri söylüyormuş gibi rahat konuşmuştu. Violet'in hafifçe kızarmaya başlayan yüzü onu içten içe eğlendiriyordu. Babasıysa garip bir ikilemin ortasında kaybolmuş ve yorgun gibi görünüyordu. "Tabii tabii," dedi onu başından kovmak istercesine. "Sadece, 11'e kadar buradan ayrılmış ol. Ben odama gidiyorum." Alpha onu başıyla onayladıktan sonra elini Violet'in beline sarıp onu neredeyse sürükleyerek odasına çıkardı. Kapıyı kapattığında Violet ağzından ateş fışkıracak gibi görünüyordu. "Eh, bu kolay oldu. Şimdi konuşmamız geri dönelim. Bana bir açıklama borcun var." dedi kapattığı kapıya yaslanıp kollarını göğsünde kavuşturarak. Bir yandan da Violet'in geldi gelecek krizini için onu süzüyordu. | |
| | | Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Şımarık vs. Umursamaz Cuma Şub. 08, 2013 6:06 pm | |
| Alpha'nın onu neredeyse sürüklercesine odaya götürmesi karşısında elinden sessiz kalmaktan başka bir şey gelmiyordu genç kızın. Babası da ne yiğit adamdı doğrusu, Alpha bir seri katil olsa şimdiye Violet'i kolaylıkla öldürmüştü. Olanlara inanamayarak, Alpha'nın onu odasına götürmesine izin vermeye devam etti. Kapıyı kapatan ve arkasına yaslanan Alpha "Eh, bu kolay oldu. Şimdi konuşmamız geri dönelim. Bana bir açıklama borcun var." Violet sinirden titreyen elini saçlarında gezdirdi ve kendine gelmeye çalıştı. Kontrolü kaybedemezdi, şimdi bununla da uğraşamazdı. Birkaç kez ekstazi kullanmışlığı vardı ve bu da dengesiz olmasına neden oluyordu. Gerçi, Alpha gibi biriyle beraberken dengesiz olmamak elde değildi; bu yüzden o sıradaki dengesizliğinin sebebinin ekstazi olduğunu düşünmesi yersizdi. Sonunda sakinleştiğini hissettiğinde Alpha'ya baktı, bakışlarının sert olması için özel bir uğraş veriyordu. "Gala elbisesi ha? Harikasın doğrusu." Violet yatağına doğru yürüdü ve oturdu. Uyumaya öyle çok ihtiyacı vardı ki, nedense bir anda çok yorgun hissetmişti. Belki de onca gün katılmış olduğu partilerin yorgunluğunu şimdi anlıyordu. Ya da, Alpha sebep oluyordu bu yorgunluğuna ki, bu çok daha mümkün bir seçenekti V'ye göre. "Sana hiçbir açıklama borcum yok," dedi Alpha'nın yüzüne bakmadan. Nedense artık yüzüne bakmak istemiyordu, bu genç kıza zor geliyordu. Belki de yüzüne bakınca kendine verdiği sözleri tutamayacağından korkuyordu, bilmiyordu.
"Bitti. Anlıyor musun? Sıkıldım. İstemiyorum. Senin istediğin gibi davranacağın aptal bir kız değilim ben. Belki de kendine çocuk olmayan birini bulmalısın, ha?" Alpha'nın atmış olduğu mesajların onu ne kadar incittiğini ancak bu sözlerle ifade edebilirdi Violet, o ana kadar kendisi bile bu kadar kırılmış olduğunun farkında değildi. Alpha ile ilk tanıştığında genç kız onun sadece kendisini bir yabancı olarak gördüğünden bu kadar sert ve soğuk davrandığını düşünmüştü. Lanet herif, beraber olduklarında bile son derece soğuk olurdu. Zamanla değişeceğini düşünmüştü, V onu değiştirebileceğini sanmıştı ancak hayır, değişmeyecekti. Genç kız derin bir nefes aldı ve o gece ilk kez Alpha'nın gözlerine tam olarak baktı. Onu üzen şey, bir daha o gözlere bakamayacağıydı. Onu sevindiren şey ise, korktuğunun aksine gözlerine baktığında aldığı kararlardan daha da emin olduğuydu. | |
| Konu: Geri: Şımarık vs. Umursamaz Cuma Şub. 08, 2013 6:25 pm | |
| Violet'in bir-iki dakikada sağladığı sakinlik hissedilebilir derecedeydi. Alpha sıkıntıyla bir nefes aldı. Nereye gidiyordu bu olay? "Bitti. Anlıyor musun? Sıkıldım. İstemiyorum. Senin istediğin gibi davranacağın aptal bir kız değilim ben. Belki de kendine çocuk olmayan birini bulmalısın, ha?" Yere dikilmiş olan gözlerini yatakta oturan kıza çevirdi Alpha. Bu kadar basit değildi elbette ama aptal bir mesajın Violet'i bu kadar etkilemesine sinirleniyordu. İşte böyle yaparak çocukluğunu daha da kanıtlıyordu ama Alpha liseli bir kızdan daha fazlasını bekleyemeyeceğini de biliyordu bir yandan. Üstelik ısrar etse de yararı yoktu. Violet çoktan bu kanıya ulaşmıştı, kim onun fikrini değiştirebilirdi ki? Violet'in sakin kafayla düşünemiyor olması Alpha'nın sinirlenmesine yol açıyordu. Şimdiyse o sakin kafayla düşünemiyordu işte. Bu Alpha'nın daha önce yaptığı bir şey değildi. Ancak oyunculara sinirlenirdi bu kadar. Ancak çekimlerde kendini böyle kaybederdi. Yoksa hiçbir manası yoktu bu hissettiklerinin. Korkmaya başlıyor gibiydi. Saçmalık.
Yavaş adımlarla bakışlarını gözlerine kilitlemiş olan kıza doğru yürüdü. Önüne geldiğinde ona doğru eğildi. Kendinden uzaklaşacağına emindi, nitekim öyle de olmuştu. Alpha Violet'in üzerine gittikçe o yüzünü daha da alçaltıyordu. Bir süre sonra Violet sırt üstü yatmış, Alpha da onun üzerine eğilmişti. Konuştuğunda dudakları Violet'inkilere dokundu dokunacak gibiydi. Kalbi kulaklarında atıyor gibiydi. Daha önce ona yaklaştığında hiç bir böyle bir etkisi olmamıştı. Şimdi fark neydi peki? "Ayrılamayacak kadar takıntılısın bana," dedi fısıltıya yakın bir sesle. "Şu anda seni bırakıp gitsem, çıldırırsın, Violet. Ne kadar bu umursamazlığımdan nefret etsen bile benimle sadece popüler ve yakışıklı olduğum için sevgili değilsin, itiraf et." İlk önce boynuna küçük bir öpücük kondurup tekrar dudaklarına yükseldi. Sadece şöyle bir değdirdikten sonra inatla gözlerine bakmaya devam etti Alpha. Teslim olacaktı, hissedebiliyordu. | |
| | | Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Şımarık vs. Umursamaz Cuma Şub. 08, 2013 7:05 pm | |
| Alpha'nın ona dokunması ile birlikte, vermiş olduğu kararlar aklından uçup gitmişti. Bu ukala olmadan yapamazdı, haklıydı. Ancak onunla olmaya devam ederse de kendine olan saygısını kaybedecekti. Kollarını Alpha'ya doladı Violet ve yüzünü boynuna gömdü. Genellikle böyle hareketlerden hoşlanmazdı Alpha, ama o sırada genç kız bunu umursamıyordu. Tek istediği sarılmaktı, sarılmak ve uyumak. Alpha'nın da yanına yatmasını sağladıktan sonra, başını genç adamın göğsüne koydu ve gözlerini kapattı. Kalp atışlarını duyabiliyordu, hafifçe gülümsedi. Ardından tekrar aklına içinde bulunduğu bokumsu durum geldi ve gülümsemesi bir anda silindi. "Sadece o lanet kariyerine gösterdiğinden daha fazla ilgi göstermeni istiyorum bana, o kadar." Kafasını kaldırdı ve çenesini Alpha'nın göğsüne yasladı. Bu sefer de bakışlarını tavana dikmiş olan Alpha, Violet'e bakmayı reddediyor gibiydi. Violet yüzünde hafif bir gülümsemeyle kolunu Alpha'nın göğsüne koydu ve genç adamın yanağına bir öpücük kondurdu. Ardından bir tane daha, bir tane daha ve bir tane daha. Kariyeri konusunda hassas olduğunu bildiğinden, bu öpücüklerin ortamı yumuşatmasını umuyordu. Yüzünde şirin bir ifadeyle Alpha'nın yüzüne gözlerine baktı V. "Tamam, kavga bitti. Konu da kapandı. Artık geceyi güzelce noktaladığımız kısma geçebiliriz. Hem, saat on iki olmadan önce halletmeliyiz." Violet Alpha'nın dudağına bir öpücük kondurdu, ardından olduğu yerde bağdaş kurdu. Aklına yine ikizi gelmişti, ayrıca şimdi Alpha ona yanaşmayarak hiç de yardımcı olmuyordu. Nadia'yı özlemişti, ne zamandır görüşmüyorlardı ve bu cidden kendini eksik hissetmesine neden oluyordu. Violet gözlerini kapattı ve yine yatağa uzandı, Alpha oynaşmak istemiyorsa, oynaşmazlardı. Israr edecek değildi. Ayrıca, zaten bir sürü sorun varken bir de Alpha'yı hareketlendirmekle uğraşabileceğini sanmıyordu V. - Spoiler:
Ben niye böyle yazdım ki şimdi amk. fksdjg
| |
| Konu: Geri: Şımarık vs. Umursamaz C.tesi Şub. 09, 2013 4:27 pm | |
| Violet kollarını Alpha'nın etrafına dolayıp başını göğsüne yasladığında genç adamın hissettiği huzur duygusu midesini bulandırmıştı. Ne zamandır bu kadar yumuşak biri haline gelmişti, merak ediyordu. "Sadece o lanet kariyerine gösterdiğinden daha fazla ilgi göstermeni istiyorum bana, o kadar." Genç kızın bu sözlerine gözlerini devirdi Alpha. Bir kolunu başının altına saklayıp bakışlarını tavana dikti. Violet ondan nasıl kendisine kariyerinden daha fazla göstermesini isteyebilirdi, anlamıyordu ki. Koluna takılan kızlar gelip geçici olabilirdi ve onlar için kariyerinden vazgeçemezdi. Kariyeriyse, gereken ilgiyi gösterdiği sürece onu el üstünde tutacak tek şeydi. Bazıları gibi baba parası yiyerek ayakta durmak ona gururunu kendi ayakları altında çiğnemek gibi geliyordu. Üstelik şimdiye kadar kendisine öğütlenen şey de belliydi. "Tamam, kavga bitti. Konu da kapandı. Artık geceyi güzelce noktaladığımız kısma geçebiliriz. Hem, saat on iki olmadan önce halletmeliyiz." Dudaklarına kaçıncı bastırılan bir öpücükle kendine geldi. Violet önünde bağdaş kurmuş, onu bekliyordu. Şortunun altında uzanan uzun bacakları da Alpha'nın durumuna hiç yardımcı olmuyordu. Üstelik yarın -her günkü gibi- erken kalkması gerekti ama uzun zamandır ilk defa bunu umursamadı. Zaten geceleri bir şekilde uykusuz geçiyordu, başka bir faaliyet ne fark yaratacaktı ki? "Buraya gel, baş belası." dedi alayla Violet'i öpücük yağmuruna tutmadan önce. Kızın mutlu kahkahasını dinlerken yüzünde küçük bir gülümseme oluştuğunu hissetti. Violet bu kadar huzurluyken mutlu olmaktan alıkoyamıyordu kendini. Birkaç dakika sonra dudaklarını genç kızın çıplak omuzlarında gezdirirken derin bir nefes aldı. Her şey yoluna girecekti. En azından kendisi bunun için çabalamaya başlayacaktı. Son. | |
| | | | Şımarık vs. Umursamaz | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |