| Pıft. | |
|
+6Will Sparrow Cher Burke Michael Holloway Halford Kingsley Mitchie Finnegan Wissey Cherub 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Wisy, Cher. Mesaj Sayısı : 245
| Konu: Pıft. C.tesi Şub. 02, 2013 2:08 pm | |
| - Leighton Meester - Wissey Cherub:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Leighton Meester - Wissey Cherub Vol1.:
- Leighton Meester - Wissey Cherub Vol2.:
- Lea Michele - Celesty Julep:
Eveeeps. Göreceğinizi gördüğünüze görem, aşağıdaki zımbırtıyla isteyebilirsiniz. Avimci olmadığımı biliyorum, canım sıkıldı zaten işim gücüm yok, yapayım dedim. Öpyom. Not: Üstteki avimlerden seçip "Şunun gibi olsun istiyorom" derseniz işimi nasıl kolaylaştırmış olursunuz bilemezsiniz. xoxo. - Kod:
-
Kullanıcı Adı: Model Adı: Galeri Linki [En az 1 tane]: Üzerine yazılmasını istedikleriniz: Özel isteğiniz [Brush, efekt, ağırlıklı renk vb.]: | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Pıft. C.tesi Şub. 02, 2013 3:47 pm | |
| Kullanıcı Adı: Mitchie Finnegan Model Adı: Katie Cassidy Galeri Linki [En az 1 tane]: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üzerine yazılmasını istedikleriniz: İsmim olsun bi' de "Don't let the system get you down" felan filan yazabilir ama çok da şey değil fdkl. Özel isteğiniz [Brush, efekt, ağırlıklı renk vb.]: Nası işine geliyosa. İlk spoiler'a aşık oldum, onun gibi olabilir. Şimdiden teşekkürleer. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. C.tesi Şub. 02, 2013 4:18 pm | |
| - Phoebe Tonkin - Cher Burke:
Yapılmaya başlanıyööör. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Paz Şub. 03, 2013 2:57 am | |
| - Katie Cassidy - Mitchie Finnegan:
Böyle bir şey oldu, umarım beğenirsin. | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Pıft. Paz Şub. 03, 2013 4:15 am | |
| SEN NE DİYON BİLGE? NE DİYON SEN? MÜKEMMEL BU. ÖLÜYOM. HEMEN KULLANIYOM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİM! | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Paz Şub. 03, 2013 6:42 am | |
| | |
|
| |
Halford Kingsley COLUMBİA | FELSEFE | I. SINIF
Rp Yaşı : 19 Lakap : Hall, Half, (Halfié, just cher) Mesaj Sayısı : 133
| Konu: Geri: Pıft. Paz Şub. 03, 2013 7:07 am | |
| Öhöm bebeyim. Bak böyle bi başlık açmıcaktın çünkü ben senden üç takım isteyeceğim sen de üşeneceksin. Pof. Şimcik, Birincisi Demi Lovato'lu, WCvol2 şeklinde olcek. Rengi kırmızılı olabülür. Kırmızı-turunculu falan. Olmayadabülür. Sen biliyon. Üstünde Lauren Daine ve Stay Strong yazcek. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İkincisi Vanessa Hudgens'lı olcek. Renk önemli değil ama cırtlak olmasın. Üstünde Queen Moore yazıcak. Bir de yerleştirebilirsen, Q'nun üstüne kraliçe tacı istiyorum. Ama yapılmıcak gibiyse sakın uğraşmıyosun Ya da, imzada falan öyle bi kraliçe tacı olabilir bi yerlerde. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve sonuncusu da Harry Styles'li olcak. Koyu renkler olabilir. Koyu lacivert, siyah gri gibi falan. Üstünde Half Kingsley yazabilir. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Candid resmi olmiyise: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Michael Holloway
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 17 Lakap : Holl or Mich Mesaj Sayısı : 34
| Konu: Geri: Pıft. Paz Şub. 03, 2013 11:25 am | |
| Kullanıcı Adı: Michael Holloway Model Adı: Dylen O'brien Galeri Linki [En az 1 tane]: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üzerine yazılmasını istedikleriniz: Michael Holloway Özel isteğiniz : Nasıl güzel oluyorsa ^.^ | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Pıft. Paz Şub. 03, 2013 12:40 pm | |
| | |
|
| |
Will Sparrow
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Ptsi Şub. 04, 2013 3:39 am | |
| Kullanıcı Adı:Will Sparrow Model Adı:Sean Faris Galeri Linki [En az 1 tane]: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üzerine yazılmasını istedikleriniz:Ad-Soyad Özel isteğiniz [Brush, efekt, ağırlıklı renk vb.]:Fark etmez.Güzel olsun yeter. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Salı Şub. 05, 2013 12:04 pm | |
| - Demi Lovato - Lauren Daine:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pııııft. Niye iğrenç oldu bu ya Dur diğerleri daha güzel olcak, söz Eneeeğ. Bu daha isteklere yakın oldo sanki :3 - Vanessa Hudgens - Queen Moore:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Diğeri de gelüyüüür. | |
|
| |
Lauren Daine
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 17 Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: Pıft. Salı Şub. 05, 2013 12:22 pm | |
| Ay bunlar çok güzel Bilge&Dilara!!!!!!!! aayayayyayayay yerim ama çok iyi olmuşlar aşkım çok beğendim hemen kullanıyorum. Ellerine sağlık <3 | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Cuma Şub. 08, 2013 5:17 am | |
| - Harry Styles - Halford Kingsley:
O kadar da fena değil, ha? Diğeri yapılmaya başlanıyööör. | |
|
| |
Lauren Daine
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 17 Mesaj Sayısı : 62
| Konu: Geri: Pıft. Cuma Şub. 08, 2013 6:33 am | |
| OHA. VAY YA TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLMUŞ VE ÇOK İYİ OLMUŞ. ABİ ÇOK SAĞOL YERİM SENİ. HARİKAHARİKAHARİKA | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Cuma Şub. 08, 2013 7:55 am | |
| Tişikkirliiir. *-* <3 - Dylan O'Brien - Michael Holloway:
| |
|
| |
Michael Holloway
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Cuma Şub. 08, 2013 9:30 am | |
| Off be. Sen neymişsin. Süper O.o Çok beğendim ellerine sağlık | |
|
| |
Nora Peralta MODEL
Rp Yaşı : 27 Mesaj Sayısı : 6
| Konu: Geri: Pıft. C.tesi Şub. 16, 2013 6:40 pm | |
| Kullanıcı Adı: Nora Peralta Model Adı: Hannah Simone Galeri Linki [En az 1 tane]: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [bu çekim fena değilmiş diyerekten] Üzerine yazılmasını istedikleriniz: İsim dışında dansla mutlulukla aşkla bıdıbıdıyla ilgili bir şey sallayabilirsin. ^_^ Özel isteğiniz [Brush, efekt, ağırlıklı renk vb.]: Leighton Meester - Wissey Cherub Vol1. tarzına bayıldım Cher'inki falan işte. Öyle olsun bence. ^_^ Bir de karanlık olmasın. *sonundadayanamadımgeldim* | |
|
| |
Stella Morgana NEW YORK | OYUNCULUK | II. SINIF
Rp Yaşı : 21 Lakap : Ella Mesaj Sayısı : 188
| Konu: Geri: Pıft. Ptsi Şub. 18, 2013 7:56 am | |
| Kullanıcı Adı: Stella Morgana Model Adı: Nina Dobrev Yine bu takımım gibi güzel bir çalışma bekliyorum senden. Zaten yeni yaptıkların anladığım kadarıyla kendini daha da geliştirmişsin. Neyse işte uygun bir zamanda yaparsan sevinirim. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. C.tesi Mart 23, 2013 2:49 pm | |
| - Hannah Simone - Nora Peralta:
Beklet beklet, sonra ortaya bu çıksın | |
|
| |
Nora Peralta MODEL
Rp Yaşı : 27 Mesaj Sayısı : 6
| Konu: Geri: Pıft. Paz Mart 24, 2013 4:27 pm | |
| Ellerine sağlık aşkım binim. Giyindim kuşandım. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Salı Mart 26, 2013 10:23 am | |
| Oooooğ. Çak yakışmıııığş Edit. Şimdi fark ettim, topazdan ölüyo ama çok karıncalıydı, yapcak bişi yok | |
|
| |
Michael Holloway
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Cuma Nis. 26, 2013 9:47 am | |
| Senden bi Colton Haynes istesem ? Şimdiden teşekkürler ve : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bide şu link var. Yalnız bu linkteki resmin sağ tarafındaki herif. Kesersen iyi olur. Bu hoşuma kaçtıda [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Umarım zahmet vermem. Edit : Üzerine "David Vincent" yazılacak . | |
|
| |
Liane LaPiere NYADA | TİYATRO | I. SINIF
| Konu: Geri: Pıft. Perş. Ağus. 01, 2013 2:54 pm | |
| Kullanıcı Adı: Liane LaPiere Model Adı: Rihanna Galeri Linki [En az 1 tane]: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üzerine yazılmasını istedikleriniz: Ad soyad Özel isteğiniz [Brush, efekt, ağırlıklı renk vb.]: Siyah sisli bir şeyler olursa hoş olur. Elinde sigara olan fotoğrafları ya da ağzından duman çıkarken olan fotoğraflarından olursa çok hoş olur. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Özellikle son koyduğum fotoğraftan bir şeyler olabilir. ^^ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Pıft. | |
|