| Sevgili Günlük | |
|
+9Alexis Antoinette Scarlett M. Laurent Cher Burke Violet Rivera Wissey Cherub Eloine H. Heaven Sage Caliente Mitchie Finnegan Riley Wulf 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Sevgili Günlük Cuma Şub. 01, 2013 8:18 am | |
| Adından anlaşılacağı gibi. Sevgili Günlükcüğüm Saat 4'te kalktığım için pek bir şey yaşamış değilim. Selis İstanbul'a gelsin ve hemen buluşalım istiyorum. Yiyip yiyip kilo almamak, vize/finallerde Sex and the City soruları cevaplamak istiyorum. Başım dönüyor çok uykudan olabilir mi? | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Cuma Şub. 01, 2013 10:10 am | |
| Sevgili Günlük kardeş, Ay bugün çok güzeldi, diğer günlerin aksine. Hansel & Gretel'in neden 15+ olduğunu anlamış bulunmaktayım. Bi' de o kadar abur cubur aldık mısırı bile bitiremedik iyi mi? Artık bir hafta boyunca tüketirim ben bunları, yehee. İki ice tea devirdim sinemada, çok şiştim. Ama insanız işte acıktım yine görüyo musun? O fragmanlarını izlediklerimize de beraber gidiyoz Esön tamam mı??? | |
|
| |
Sage Caliente STRİPTİZCİ
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Cuma Şub. 01, 2013 4:30 pm | |
| diyır dayıri Nyc playlisti negzel ya. Tahmin ettiğimden güzel oldu bilmediğim gg şarkılarını atınca. Dinlemeler doyamadım. Rp yapmak istiyorum ayrıca kimseler yok. -_- Florence sesini sevdiğim... Dikkatim çabuk dağılıyor demiş miydim? | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Sevgili Günlük C.tesi Şub. 02, 2013 9:31 am | |
| Sevgili günlük, Yorgunluktan ölüyom şoan. Saat dörtte yattım ve onda kalktım. Hiç durmadan saat altıya kadar arkadaşlarla pis derecede eğlendim. Senayı ne kadar çok özlemişim anlatamam. Gerçi okeyde öküz kadar farkla yenilmiş olmamızın dışında hiç el alamamam da ölünesi. Sonra Salih "Bu oyunu biliyon mu beğ?" dedi falan. Patlasım tabiykisi. *-* Ama Sena çok değerli canım ya. Sanırım bir ona bi Aylin'e güveniyorum şu gerçek hayatta. Öküzüme kırgınım ama çok özledim. İrem'in işi var üzgünüm. Selis onu takmadığımı düşünüyo sanırım. Ama onu seviyom. Selin'i de çok seviyom. Canım ya. Kimse üzmesin bunları ağızlarına çıçarım. Yorucu ama güzeldi. | |
|
| |
Wissey Cherub
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Wisy, Cher. Mesaj Sayısı : 245
| Konu: Geri: Sevgili Günlük C.tesi Şub. 02, 2013 9:35 am | |
| Sevgili günlük, Ağlayasım geldi birden.
Ps. Ne? Günlüğüme böyle yazdığım olmuştu -,- | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Dengesiz, anlaşılması zor, eğlenceli. Rp Yaşı : 17. Lakap : Mitch, Chief. Mesaj Sayısı : 215
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Paz Şub. 03, 2013 7:09 am | |
| sevgilim günlüğüm, şimdi gidip biraz dizi izlicem, derslere de yazmam gerekiyo. çok tembelim ben. | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : on yedi. Lakap : V. Mesaj Sayısı : 421
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Salı Şub. 05, 2013 2:09 pm | |
| Diyır Günlükcan, Neden İrom'un spoilerını görüp kalp krizi geçirmeme izin verdin? Neden sevdiğim çocukla, sevdiğim kız bana abi diyince modlarındayız? Neden RDJ, JD, MG, CB ya da bunlara benzeyen baylarla yakın ilişkiler içerisine giremiyorum? Neden Tim beni hala keşfetmedi? Neden hala buradayım, neden okul başlicak diye strese giriyorum? NEDENİNİ SÖYLE BANA NEDENİNİ BİÇ!!! HEPSİ SENİN YÜZÜNDEN İŞTE. | |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Perş. Şub. 07, 2013 2:40 am | |
| sevgili günlök;
SIKICI Bİ GÜN DAHA | |
|
| |
Scarlett M. Laurent
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : O daha on yedi on yedii. Mesaj Sayısı : 33
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Perş. Şub. 07, 2013 4:40 am | |
| Sevgili miniğim,günlükcümcüğüm, İyi bir gün öyle değil mi? Mutluyuz yani. Yazdan kalma günler yaşıyoruz hava çok çok güzel. Küresel ısınma yüzünden tabii. Ama güzel havalardanda şikayet etmeyelim artık. Hadi o zaman Polyanna olmaya devam. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Perş. Şub. 07, 2013 9:48 am | |
| Alexis'in Roy'u elde ettiği günü ajandama işaretleyeceğim ileride ve o günü her yıl kutlayacağım. | |
|
| |
Scarlett M. Laurent
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : O daha on yedi on yedii. Mesaj Sayısı : 33
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Perş. Şub. 07, 2013 3:11 pm | |
| Sevgili günlük, Rp sanırım güzel oluyor. Yazdığım şeylerin güzelliğinden emin olamasamda en azından zevk alarak yazdığım bir kesin. | |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Paz Şub. 10, 2013 11:54 am | |
| Spoilerımla hava atmaya geldim, gidiyorum. Öpt. | |
|
| |
Sage Caliente STRİPTİZCİ
| Konu: Geri: Sevgili Günlük C.tesi Şub. 16, 2013 6:25 pm | |
| Sivgili ginlik Bilge'nin kendine, Mitchie'ye ve Cher'e yapmış olduğu accayip takımları gördükten sonra koşup başvurasım geldi. Sonra hangi karakterimin takımı yok diye düşündüm ve buldum. Sonra galerisini açmaya üşendim. Bilge sen ünlüyü tahmin et, galerisi gökten başına düşsün, takımımı yap e mi? sivgili ginlik seni editlemeye geldim. Ceren'in spoilerini yalamamak için kendimi zor tutuyorum, Sage'de öyle... | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: Sevgili Günlük C.tesi Mart 23, 2013 2:54 am | |
| SEVGİLİ GÜNLÜK BENCE BANA YARDIM EDEBİLİRSİN DERSANEYE GİTMEMEM KONUSUNDA. Ha bir de, yeni karakter açınca niye bu kadar mıtlı, heyzanlı, hoptirik oluyom? Dün gece bunalımın canına okumuştum şimdi... Ohooo. Tam bir dengesizim, vohohoh. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Paz Mart 24, 2013 9:22 am | |
| Sevgili Günlük;
Fakarım. *-*
| |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Paz Mart 24, 2013 9:23 am | |
| SEVGİLİ GÜNLÜK CONİ BENİM NEDEN KİMSE ANLAMAK İSTEMİYO? | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Paz Mart 24, 2013 10:01 am | |
| Sevgili Günlük; Neden Rory iki gündür yok? Ve neden hayat bu kadar shitty? | |
|
| |
Violet Rivera
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Salı Mart 26, 2013 4:52 am | |
| swqlı gnlk sn bna sbr vr. | |
|
| |
Wallece NİRVANA ÇETE LİDERİ
Belirgin Özellikler : Ses tonu Rp Yaşı : 27 Lakap : Wallece Mesaj Sayısı : 25
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Çarş. Mart 27, 2013 10:39 am | |
| Günlük;
En kötü dayak sözle atılandır diyor ve ortamdan sessizce uzaklaşıyorum. | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Paz Mayıs 12, 2013 9:53 am | |
| Sevgili Günlük; Hayatımı adadığım -gören de elli beş yıllık hayatı var sanacak arkdşlr .s.s- Astronomi ve Uzay dersinden bile doksan alıyorsam demek ki.. Ve bu yanlışlar mal gibi dikkatsizlikten gidiyürse.. Ve matematikçi götü, altmış iki aldın cnm yha .s.s yapiyürse.. FAKARUN. BİL BUNU. FAKARUN DÖNYAYI DA FAKARUN. Yparm blrsin. .s.s -Göt matematikçi. Niye bu kadar götsün sen? ) Gör ama lan, doksan alacam üçüncü sınavdan. Gör, ipne.- ;; Yazarımısın ilk dönem matematik ortalaması kırk beş oluup, ikinci dönem ilk yazılısı seksendir :')) İkincisi altmış iki olmasına raamen dalga geçilmiş yazarla. ımlırını gırım. -Burda da bi artislik yaptık haniiğ. Mukmuk günlük. Aylecek seviyos seni. :') | |
|
| |
Mitchie Finnegan
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Paz Mayıs 12, 2013 1:21 pm | |
| | |
|
| |
John Christopher Depp OYUNCU
Rp Yaşı : 50 yokum ama 49 varım. Lakap : Johnny. Mesaj Sayısı : 129
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Ptsi Mayıs 13, 2013 9:45 am | |
| Sevgili Günlük; Seni sadece şu tatlılar tatlısı tatlıyı göstermek için pis emellerime alet ediyorum: - :
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Paz Haz. 09, 2013 9:35 am | |
| | |
|
| |
Joanna Lancaster NYADA | OPERA | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : ginger işte, başka söze gerek var mı? Rp Yaşı : yirmi iki. Lakap : rory ihihi. Mesaj Sayısı : 45
| Konu: Geri: Sevgili Günlük Salı Tem. 02, 2013 5:05 pm | |
| | |
|
| |
| Sevgili Günlük | |
|